• 5-sterren ANWB camping
  • Gelegen in Grolloo, Drenthe
  • Rust, ruimte en privacy

15 unieke kampeerplekken bij Camping De Berenkuil

Camping De Berenkuil is 70 jaar geleden aangelegd in een uniek 55 ha natuurgebied in Drenthe. Vroeger bestond onze camping alleen nog maar uit bos, maar tegenwoordig kunt u bijzonder kamperen tussen de jeneverbessen en de heide.​​​​​​ De Berenkuil is absoluut geen rechttoe rechtaan camping. De kampeerplekken op onze boscamping zijn bijzonder gelegen. De unieke kampeerplekken zijn door het merendeel van onze gasten nog onontdekt. Lees daarom snel verder en ontdek onze 15 unieke kampeerplekken bij Camping De Berenkuil!

Bekijk hier de unieke kampeerplekken
 

Kampeerplaats Bessenhoek 66

Kampeerplek Bessenhoek 66 biedt tijdens uw vakantie behoorlijk wat rust en privacy. De kampeerders op de Bessenhoek weten soms niet dat deze kampeerplek bestaat. Nummer 66 ligt namelijk tussen de Bessenhoek en de Houtduif verstopt. Hierdoor lijkt het net alsof de kampeerplaats bij de Houtduif hoort. Bijzonder kamperen in Nederland samen met het gezin? Bessenhoek 66 is een ideale kampeerplek voor gezinnen die op zoek zijn naar een eigen kampeerplekje midden in de natuur. Voor de kinderen ligt er een speeltuin vlak bij de kampeerplek.

Uniek kamperen
 

Kampeerplaats Boshoek 115a

Verstopt op onze camping in de buurt van Exloo ligt kampeerplek 115a. De grote kampeerplaats biedt veel privacy. Een ideale kampeerplek voor gezinnen die erg gesteld zijn op hun rust en eigen kampeerleven. Wilt u bijzonder kamperen? Dan raden wij zeker deze kampeerplek aan!

Uniek kamperen
 

Kampeerplaats Roege stuk 164

Ook op het Roege Stuk staan veel jeneverbessen, kampeerplek 164 staat hier tegenaan. Het is niet alleen een grote plek, maar tevens een beschutte kampeerplek met veel privacy. Bijzonder kamperen samen met het gezin of met de familie? Dan is dit een perfecte plek voor gezinnen of families die een eigen kampeerplek midden in de Drentse natuur zoeken.

Uniek kamperen
 

Kampeerplaats Iberen 221

Kampeerplek 221 is een heerlijke kampeerplek met veel ruimte, grenzend aan de jeneverbessen. Midden in de Drentse natuur op onze camping bij Assen, bijzonder kamperen wordt zo wel heel aantrekkelijk! De kampeerplek ligt vlak bij een speeltuintje en een toiletgebouw. De Iberen is een kampeergebied met vooral veel individuele en unieke kampeerplekken. 

Uniek kamperen
 

Kampeerplaats Rûmte 476

De Rûmte is een groot kampeergebied die tegen de speelvijver aanligt. Tussen alle veldjes van de Rûmte ligt kampeerplek 476, een soort Gallisch dorp. Rûmte 476 is een individuele kampeerplek vlak bij toiletgebouw en de speelvijver. Een ideale kampeerplek voor gezinnen met kinderen die wel de geneugten van een veldje dicht bij willen hebben, maar tegelijkertijd ook de voorkeur hebben voor meer beschutting.

Bijzonder kamperen Nederland
 

Kampeerplaats Tureluur 131 

Er zijn tientallen unieke kampeerplekken die dicht bij de speelvijver liggen, echter zijn er maar weinig die direct naast de speelvijver zijn gelegen. Kampeerplek 131 op de Tureluur is er één van. Deze individuele kampeerplek is op een verhoging gelegen. Ideaal voor gezinnen die het prettig vinden om een kampeerplek voor zichzelf te hebben. Schijnt het zonnetje? Dan kunnen de kids zich heerlijk uitleven, urenlang waterpret staat hier gegarandeerd. U sluit uw dag hier prachtig af. Bij zonsondergang heeft u een schitterend uitzicht over de speelvijver.

Uniek kamperen Nederland
 

Kampeerplaats Bosrand 242

Bosrand 242 ligt letterlijk op de top van de Bosrand, een bijzondere kampeerplek tussen de dennen en jeneverbessen. Groots en met veel eigen leefruimte. Niet alleen een prachtige plek om te kamperen, maar ook een prachtige plek om langs te wandelen. Uniek kamperen in Nederland doet u bij De Berenkuil!

Uniek kamperen Nederland
 

Kampeerplaats Bosrand 241

Misschien wel één van de meest unieke kampeerplekken op onze kindercamping in Drenthe. Gelegen op een heuvel en verscholen tussen de dennen. Een kampeerplek die u eerder zou verwachten in het heuvelachtige Limburg. Een ideale plek voor kampeerders die graag bijzonder kamperen in Nederland.

Uniek kamperen Nederland
 

Kampeerplaats Bosrand 243

Tegen de jeneverbessen aan ligt kampeerplek 243. Een rustig gelegen en zeer grote kampeerplek vlak bij een toiletgebouw. Op deze kampeerplek beschikt u veel bewegingsvrijheid. Het kleine grote broertje van Bosrand 243 is Bosrand 240. Bijzonder kamperen in Nederland op onze camping in Drenthe kunnen wij u zeker aanraden!

Uniek kamperen Nederland
 

Kampeerplaats Houtduif 381

De Houtduif is een groot kampeergebied die uit verschillende veldjes bestaat. Houtduif 381 is de enige kampeerplek op onze camping bij Borger die direct grenst aan een veldje. Het veldje heeft direct zicht over een speeltuintje. Een perfecte kampeerplek voor gezinnen met kleine kinderen die een speeltuintje vlak bij willen, maar niet direct op een veldje willen staan. Unieke kampeerplek die aan al uw wensen voldoet!  

Bijzonder kamperen
 

Kampeerplaats Middenstreek 257

De Middenstreek is het meest populaire kampeerveld bij De Berenkuil. Het kampeerveld is centraal gelegen, waardoor Middenstreek 257 onder onze gasten erg populair is. Alle unieke kampeerplekken liggen dicht bij een toiletgebouw en kijken uit over een speeltuintje. Vergeleken met alle andere kampeerplekken, ligt kampeerplek 257 een stuk verder naar achteren. De kampeerplek is hierdoor gelegen in een wat diepere grond. Aan de voorkant beschikt u over veel leefruimte. Het is een kampeerplek die beschikt over veel privacy, ideaal voor de rustzoekers onder ons!

Unieke kampeerplekken
 

Kampeerplaats Iberen 239

In een reeks van unieke kampeerplekken op de "begane grond" valt kampeerplek 239 op de Iberen zeker op. De kampeerplek is hemelsbreed gelegen tussen andere bijzondere heuvelplekken. Uniek kamperen in Nederland is daarom ideaal bij kampeerplaats Iberen 239.

Bijzonder kamperen Nederland
 

Kampeerplaats Tureluur 143

Tureluur 143 is een van de meest zonnige en unieke kampeerplekken op onze camping. Omringd door bosschage, hierdoor ervaart u veel privacy. De Tureluur is een kampeergebied met veel individuele plekken, ideaal voor kampeerders die op zoek zijn naar rust. Tureluur 143 ligt vlak bij de speelvijver, perfect voor een vakantie samen met het gezin!

Unieke kampeerplekken
 

Kampeerplaats Kampweide 3

Uniek kamperen in Nederland? Kampweide 3 valt als kampeerplek zeker op, deze diepe kampeerplek ligt aan de entree van het veldje de Kampweide. Een grote kampeerplek met veel natuurrijke leefruimte. Voor een zonnige en ruime kampeerplek bent u bij kampeerplaats Kampweide 3 zeker aan het juiste adres!

Unieke kampeerplekken
 

Kampeerplaats Roege Stuk 163

Het voordeel van jeneverbessen is dat ze vergeleken met bomen, niet zo hoog groeien. Een kampeerplek tussen de jeneverbessen betekent dus niet gelijk dat het om een schaduwrijke plek gaat. Roege Stuk 163 is daar een goed voorbeeld van. Kampeerplaats Roege Stuk 163 is net wat hoger gelegen. De kampeerplaats ligt niet alleen tegen prachtige jeneverbessen aan, maar heeft ook een erg open karakter en kijkt uit over een speeltuintje.

Bijzonder kamperen
 
Boek een unieke kampeerplek

Hoe boek ik een specifieke kampeerplaats?

  • Klik op de zoek & boek button
  • Klik op de kampeerplaatsen
  • Klik op de button 'bekijken'
  • Klik op de button 'neem optie' rechts van de pagina
  • Bekijk het kampeerplaats icoontje en klik op de button 'wijzig'
  • Kies uw specifieke kampeerplaats
 

Ligging van Camping De Berenkuil ⤵

 

🏕️ Waar kan ik bijzonder kamperen?

Bijzonder kamperen? Dan bent u bij onze 5-sterren camping in Nederland zeker aan het juiste adres. De unieke kampeerplaatsen zijn stuk voor stuk gelegen in een bijzonder natuurgebied van 55 ha. Bijzonder kamperen tussen jeneverbessen, bos en heide doet u bij Camping De Berenkuil!

👪 Waar kan ik met mijn gezin uniek kamperen?

Voor een kindervakantie in Nederland zit u bij onze camping zeker goed. U kunt bij ons uniek kamperen in Nederland. Onze camping is namelijk afgestemd op gezinnen met kinderen. De kindvriendelijke faciliteiten, leuke activiteiten in de omgeving en de kampeervelden met speeltuintjes maken de vakantie helemaal compleet! Met wie komt u bijzonder kamperen in Drenthe?

🐕 Waar kan ik bijzonder kamperen in Nederland met mijn hond?

Uniek kamperen in Nederland samen met uw hond? Neem dan eens een kijkje op onze camping. De unieke kampeerplekken zijn ideaal voor een vakantie samen met de hond. Het nabijgelegen Nationaal Landschap Drentsche Aa biedt de perfecte uitvalsbasis voor het maken van heerlijke wandelingen met uw trouwe viervoeter!

✅ Op welke 50-plus camping vind ik unieke kampeerplekken?

Op onze camping met privé sanitair in Drenthe vindt u unieke kampeerplekken in Nederland. De kampeerplaatsen liggen midden in de natuur. Bijzonder kamperen, rust en ruimte staan bij De Berenuil centraal. Ontdek tijdens uw vakantie de natuurrijke en cultuurijke omgeving, geniet van de faciliteiten en ervaar het echte kampeergevoel in Drenthe!