5-sterren kindercamping in Drenthe| De Berenkuil
Camping de Berenkuil
5-sterren camping Nederland

Luxe camping Nederland

  • Luxe Top Camping in Drenthe
  • Beoordeeld met 5 sterren
  • Een échte kampeercamping
  • Gelegen midden in de natuur

5-sterren camping in Nederland

Bent u op zoek naar een luxe 5-sterren camping in Nederland waar u gegarandeerd de tijd van uw leven beleeft? Dan is familiecamping De Berenkuil in Grolloo (Drenthe) uw toekomstige vakantiebestemming! Deze luxe camping in Nederland is zeer kindvriendelijk en wordt niet voor niets door eerdere bezoekers beoordeeld als de perfecte vakantieplek voor gezinnen. Onze kindercamping in Nederland is beoordeeld met 5 sterren dankzij de uitgebreide faciliteiten. Wat dacht u van een coole binnenspeeltuin, een groot openluchtzwembad, een speelvijver met Berenburcht en meer dan 25 speeltuinen verspreid over het terrein? Daarnaast is onze 5-sterren camping in Nederland volledig autovrij en daarmee veilig voor kinderen. Zij kunnen op onze camping onbezorgd spelen, zonder zich ook maar één seconde te vervelen.

 

✔️ ANWB 5-sterren Top Camping
✔️ Veilig boeken via deze website
✔️ Totaalprijs = totaalprijs (geen verborgen kosten)

Luxe camping in Nederland: kampeerplaatsen en accommodaties

Beleef een ultieme kampeervakantie in het hart van de Drentse natuur op een groot natuurterrein, gekenmerkd door jeneverbes, bos en heide. Voor een ontspannende wandeling hoeft u onze 5-sterren camping in Drenthe niet eens te verlaten. De ruime kampeerplaatsen op onze luxe camping in Nederland zijn zeer gevarieerd. Ervaar het échte buitenleven tussen de jeneverbessen met alle ruimte voor uzelf of kampeer op speels ingerichte veldjes met een eigen speeltuintje. Alle plaatsen hebben in ieder geval een watertappunt, waterafvoer en 10 ampère elektra. Avontuurlijk kampeerplezier beleeft u op onze camping met 5-sterren in Nederland!

Beschikt u niet over een eigen kampeermiddel? Niet getreurd, want onze camping in Nederland met 5 sterren biedt ook sfeervolle blokhutten, lodges en vakantiehuisjes. De Berenkuil biedt voor ieder wat wils. U vindt gegarandeerd de accommodatie die precies bij u past. Hoe luxe en fijn is dat?

Een sfeerimpressie van onze 5-sterren en luxe camping in Drenthe

Faciliteiten van onze 5-sterren camping in Drenthe

Onze 5-sterren camping in Nederland is zeer kindvriendelijk met meer dan 25 grote en kleine speeltuinen, een multifunctioneel sportveld, een pannakooi en een uitgebreid recreatieprogramma met Berenpret in het openluchttheater. Voor afkoeling tijdens de warme zomerdagen of voor lekker veel waterpret kunt u terecht bij de speelvijver, het buitenzwembad en de waterspeeltuin. Laat het weer dit niet toe, dan kunnen de Tarzan’s en Jane’s klimmen en klauteren in de binnenspeeltuin.

Op het terras van Het Bommelhoes geniet u van een hapje en een drankje en houdt u ondertussen een oogje in het zeil op de kinderen, die zich urenlang vermaken in de grote buitenspeeltuin. Geniet 's avonds van een heerlijke wokschotel of schnitzel bij het restaurant. Voor de kinderen zijn er spannende maaltijdboxen of Berenpretpannenkoeken mét een verrassing! Onze 5-sterren camping in Drenthe biedt voorzieningen voor jong én oud. Wedden dat uw vakantie voorbij vliegt!

Waarom onze luxe camping in Nederland 5-sterren heeft?

⭐ Camping midden in groot natuurgebied
⭐ Oneindig veel (kindvriendelijke) voorzieningen
⭐ Vier luxe sanitairgebouwen met kindersanitair
⭐ Restaurant Het Bommelhoes met groot terras
⭐ Ruime kampeerplaatsen en stijlvolle accommodaties

 
 
 

⛺️ Wat is een leuke kindercamping in Nederland met 5 sterren?

Als u op zoek bent naar een sfeervolle en gezellige kindercamping, dan moet u De Berenkuil een keer bezoeken! Families met kleine kinderen voelen zich hier helemaal thuis. Ook vindt u hier uitstekende parkfaciliteiten en is er een uitgebreid recreatieprogramma. Wij zijn niet voor niets beoordeeld met 5 sterren!

⭐️ Welke 5-sterren camping in Nederland is kindvriendelijk?

De Berenkuil is een échte kindercamping in Drenthe. Niemand hoeft zich hier te vervelen! Er is een groot openluchtzwembad, een speelvijver met Berenburcht, een waterspeeltuin met veel watersproeiers en een indoor speelparadijs. Klauteren, springen, glijden, spetterpret beleven: alle kinderen beleven hier de tijd van hun leven!

🏊‍♀️ Op welke camping in Drenthe met 5 sterren vind ik een zwembad?

Op onze camping in Grolloo beleeft iedereen ultiem veel waterpret in het openluchtzwembad! Er is een apart peuterbad voor de allerkleinsten en naast het zwembad vindt u een ligweide waar u kunt zonnen en relaxen. Op onze camping vindt u ook een waterspeeltuin en een speelvijver met Berenburcht.

🐶 Waar vind ik een 5-sterren camping in Nederland met mijn hond?

U én uw huisdier zijn allebei welkom bij De Berenkuil! Sterker nog: u mag zelfs maximaal 2 honden meenemen per kampeerplaats. Alle trouwe viervoeters moeten wel aangelijnd zijn op de camping en mogen alleen buiten het terrein uitgelaten worden.