50+ camping Drenthe | De Berenkuil
Camping de Berenkuil
50 plus camping Drenthe

50-plus camping Drenthe

  • Kamperen op ruime plaatsen
  • Tussen de bossen, heide en jeneverbessen
  • 5-sterren ANWB camping in Drenthe

50-plus camping in Nederland

Heeft u zin om te kamperen en gaat u liever buiten het hoogseizoen op vakantie? Dan bent u van harte welkom op onze 50-plus camping in Drenthe. Zet uw eigen tent of caravan neer op ons kampeerterrein van maar liefst 55 hectare. Het bosrijke kampeerterrein van De Berenkuil wordt gekenmerkt door heide en jeneverbessen. Op het autovrije terrein liggen een aantal verharde paden maar voor het merendeel zijn er zandpaden, zo geven wij de natuur alle ruimte op onze seniorencamping in Nederland. Wanneer u verblijft op onze 50-plus camping in Drenthe dan biedt dit de mogelijkheid tot vele uitstapjes in de veelzijdige Drentse regio. Ook wanneer de kleinkinderen langskomen is er voor hun genoeg te doen in de buurt van én op onze 50-plus camping in Nederland. 

 
 

Voordelig kamperen bij seniorencamping De Berenkuil

Een extra voordeel van kamperen in Drenthe buiten het hoogseizoen zijn de goedkopere tarieven. Voor de maanden mei, juni en september bieden wij verschillende voordelige arrangementen aan zodat u extra lang kunt genieten van een 50 plus vakantie. Wel zo gemakkelijk; u kunt uw ANWB Camping Key Europe kaart bij ons gebruiken. Heeft u de voorkeur voor een kampeerplekje met veel privacy of wilt u lekker in het zonnetje of juist de schaduw staan? Al deze opties zijn mogelijk op onze seniorencamping in Drenthe. En heeft u behoefte aan iets meer comfort? Kies dan voor een kampeerplaats met privé sanitair of een accommodatie. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor alle soorten kampeermiddelen. Dus waar wacht u nog op? Pak uw spullen en kom kamperen met uw tent, caravan, vouwwagen of camper op onze gezellige camping voor 50 plussers. 

Kenmerken van onze kampeerplaatsen:

✔ 10 ampère stroomvoorziening

✔ Eigen watertappunt

✔ Eigen waterafvoer

✔ Privé sanitair mogelijk

Wanneer wilt u bij ons kamperen?

Seizoenplaats 2023
Een seizoen lang genieten van De Berenkuil

 
 

Omgeving en faciliteiten van De Berenkuil

Tijdens uw verblijf op onze 5-sterren ANWB camping kunt u gebruik maken van de uitstekende faciliteiten. Ook wanneer u één of meerdere weken op onze 50 plus camping in Drenthe staat kunt u fit blijven. Actieve 50 plussers kunnen op het multifunctionele sportveld voetballen, tennissen, badmintonnen of volleyballen en in het openluchtzwembad kunt u een frisse duik nemen en in alle rust baantjes trekken. Voor verse broodjes en diverse kleine boodschappen kunt u terecht in onze kampwinkel Super de Beer en bij restaurant Het Bommelhoes geniet u van een hapje en een drankje op het grote terras.

Komen de (klein)kinderen ook mee? Zij vinden het erg leuk om mee te doen met diverse activiteiten van het animatieteam en natuurlijk niet te vergeten met de Berenpret. Ook brengen ze vele uren door in de grote buitenspeeltuin of in de waterspeeltuin op onze camping. In de provincie Drenthe liggen vele wandel- en fietsroutes die u kunt volgen met zijn tweetjes of samen met de (klein)kinderen. Van een dagje Wildlands Adventure Zoo, Attractiepark Drouwenerzand of het Sprookjeshof wordt iedereen blij. Ook kunt u de kleine boefjes wat bijbrengen van de geschiedenis van ons land met een bezoekje aan het Gevangenismuseum in Veenhuizen of aan het Veenpark in Barger-Compascuum, beide gelegen op slechts 40 autominuten afstand. 

 
 

Faciliteiten

Op ANWB Topcamping De Berenkuil zijn alle ingrediënten aanwezig voor een zorgeloze vakantie. Wees sportief op het multifunctionele sportveld en geniet daarna van een welverdiend drankje op het terras van ons restaurant.

Omgeving

Een dagje naar een spannend pretpark, de dierentuin of winkelen in een bruisende stad als Emmen of Assen. De directe omgeving van Grolloo en Drenthe is van alle markten thuis en biedt uitjes voor alle leeftijden. Ontdek Drenthe!