Camping de Berenkuil
Camping de Berenkuil | 5-sterren kindercamping in Drenthe
Camping de Berenkuil | Kamperen en verhuur
Camping de Berenkuil | Faciliteiten voor jong en oud
Camping de Berenkuil | Familiecamping in Drenthe

Beoordelingen

Beoordelingen van onze gasten

Onderstaande is een selectie van leuke reviews van de afgelopen twee jaar.

735 beoordelingen
 1. 8,4

  We voelden ons gelijk thuis op de Berenkuil! We hebben genoten van onze grote plek, waarbij we altijd wel de schaduw/zon op konden zoeken. De camping zelf is prachtig, met veel bomen, gezellige veldjes en zelfs heide! Doordat de camping autovrij is, is het lekker rustig en kindvriendelijk. We vonden ook het logistieke gedeelte goed geregeld met aankomst- en vertrekregelingen en de app waarin je broodjes en snacks kon bestellen. Complimenten voor het animatieteam! We zijn met veel plezier naar Berenpret geweest en hebben geholpen bij de kinderkermis. Het team straalt veel energie en pret uit en is professioneel. Kortom: een heerlijke vakantie!

  Augustus 2022 - v. verbleef in Kampeerplaats 

 2. 10

  Super! Dit is DE camping om naar toe te gaan met jonge kinderen. Prachtige toestellen, zwembad is van temp goed, sanitair schoon, personeel vriendelijk, animatie is top, eten van het restaurant ook super goed! De binnenspeeltuin maakt dat het ook met slecht weer ook leuk is.

  Augustus 2022 - P. O. verbleef in Kampeerplaats 

 3. 8,8

  Als zeer prettig, kinderen konden veilig hun ding doen. Heel goed dat er geen auto's het terrein verder op mogen.

  Augustus 2022 - k. verbleef in Kampeerplaats 

 4. 8,7

  Ruim opgezet, mooie camping. Schone toiletgebouwen en een overzichtelijk terras. Aanrader!

  Augustus 2022 - Erik K. verbleef in Kampeerplaats 

 5. 8,6

  Super leuke camping voor kinderen ! Onze zoon van 1,5 heeft genoten.

  Augustus 2022 - E. verbleef in Blokhut 4 personen 

 6. 9,4

  Prachtig. De kinderen hebben hun op en top vermaakt. Kinderen blij ook de ouders blij. Staanplaats zelf uitgezocht in oktober door naar de camping te rijden... met het warme weer was dit een ideale plaats veel schaduw.

  Augustus 2022 - D. verbleef in Kampeerplaats 

 7. 8,7

  Wir sind positiv überrascht worden, hatten wir doch erst die Befürchtung, wie wir es von anderen CP kannten, dass es sehr laut werden würde. Das Gegenteil war der Fall! Überall zufriedene Kinder aller Altersklassen, ab 21.30 Uhr war Ruhe. Selten so einen erholsamen Kurzurlaub gehabt. Besonderes Lob an die Sauberkeit der sanitären Anlagen und an die Mitarbeiter. Immer freundlich mit einem Lächeln im Gesicht

  Augustus 2022 - F. verbleef in Kampeerplaats 

 8. 9,7

  Wij waren op de camping met onze twee kleinkinderen en hebben het fantastisch naar ons zin gehad. De kleinkinderen hebben genoten van de jungle, animaties, voorstelling en zelfs de kinder wctjes en douches vonden ze geweldig. Prachtige camping in een mooie omgeving met alle faciliteiten en lekker eten drinken. Compliment voor het personeel. Of het de receptie, schoonmaak, animatie betrof maakte niet uit, allemaal even vriendelijk.

  Augustus 2022 - V. verbleef in Kampeerplaats 

 9. 8,7

  Prima verblijf, voor het 8ste jaar, de kinderen willen graag ieder jaar terug. Gemoedelijke camping. Fijn dat er alleen op de wisseldagen auto verkeer is. Top dat er bij toiletgebouw de Bosrand, nu ook 2 nieuwe wasmachines zijn geplaatst + een droger! Horeca snackbar: fijn dat er met tijdsvakken gewerkt wordt en bestellen via de app, wachttijd is er daardoor niet of bijna niet. Verbetering zijn de mooie houten zitjes op het terras, echt van deze tijd.

  Augustus 2022 - Sonja M. verbleef in Kampeerplaats 

 10. 8,3

  Het is erg cliche, maar als de kinderen zich vermaken heb je als ouder ook vakantie en dit was zeker het geval. Er is genoeg te doen voor de kinderen qua activiteiten en de vele speeltuinen. Dat het een autovrije camping is, draagt er aan bij dat je de kinderen ook lekker hun gang kunt laten gaan.

  Augustus 2022 - v. verbleef in Kampeerplaats