698 beoordelingen
 1. 8,8

  Ik vond het een heerlijke camping mijn enige aanmerking is het roken voor het toiletgebouw. En de elektrische fietsen die over de camping scheuren.

  Augustus 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

 2. 9,4

  Hele fijne vakantie. Zonder corona waren we niet bij jullie terecht gekomen. Maar is ons erg goed bevallen

  Augustus 2020 -  verbleef in Bommellodge 5 personen

 3. 9,8

  Ik voel het iedere keer weer als thuis komen. Ondanks het mindere weer ,weer genoten van een heerlijk verblijf op de berenkuil.

  Augustus 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

 4. 8,3

  We hebben een fantastische tijd gehad en waren zeer tevreden met onze gekozen plek en de voorzieningen. Mijn ouders zijn een dagje langs geweest en vonden het ook een prachtige camping.

  Augustus 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

 5. 9,3

  Ontspannen en geweldig voor de kinderen

  Augustus 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

 6. 8,8

  We hebben ontzettend van onze vakantie op de Berenkuil genoten. De kinderen (6 & 4) hebben zich uiterst goed vermaakt. Ze hebben meerdere speeltuintjes eigen gemaakt en er veelvuldig gebruik van gemaakt. Het toiletgebouw dat wij gebruikten was volgens mij net nieuw. Goede faciliteiten, warmte van het water konden we zelf instellen, ruime familie douche (fantastisch), leuke kinder douche ruimte en zelfs goede muziek 👌. De kinderen wilden het liefste elke dag op de camping blijven! Een absolute aanrader.

  Augustus 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

 7. 9,4

  Het terrein van De Berenkuil is mooi bosrijk en heeft veel verschillende soorten plekken. Er is voor ieder wat wils, een veldje, wat meer beschut, zon/schaduw en wel of geen zicht op een van de vele speeltuintjes op het terrein. Voor de kleintjes is het een groot feest. Lekker buiten spelen in de natuur of een speeltuintje. Of in de prachtige binnenspeeltuin Tippedoki. Het animatieteam is oprecht enthousiast en zorgt voor leuk interactief vermaak. Er hangt een heerlijke campingsfeer en de kleintjes kunnen lekker vrij hun gang gaan. Een dikke aanrader voor ouders van jonge kinderen!

  Augustus 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

 8. 8,8

  Aan de hand van de ingevulde lijst kunt u zien dat we zeer tevreden zijn. Het enige minpuntje is de gratis wifi die bij slecht weer gebrekkig is Voor de rest heeft u een uitstekend bedrijf.

  Augustus 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

 9. 7,8

  Fijn en rustgevend

  Augustus 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

 10. 7,8

  Wij hebben ons verblijf als prettig ervaren. De kampeerplek was erg ruim, rustig, genoeg privacy en schaduw, dichtbij (zelfs) 3 toiletgebouwen. Ik zou een volgende keer zo weer voor die plek/hoek op de camping kiezen. Het gebruik kunnen maken van de app vond ik heel prettig voor het bestellen van brood, snacks, dagprogramma en informatie. De WiFi moet wat mij betreft worden verbeterd. De verbinding was vaak niet sterk genoeg. Het sanitairgebouw waar wij gebruik van maakten was prima. Ruime douchehokken/toiletten en schoon. Er waren voldoende maatregelen genomen om afstand te kunnen bewaren. Het was er wel erg warm, maar dat is misschien niet zo gek gezien de buitentemperatuur (toen wij er waren). Het is echt een familiecamping. Voor tieners is er niet heel veel te doen. Om die reden zou ik voor hen volgende keer een camping kiezen met wat meer mogelijkheden voor die leeftijd. Als ik iets moet noemen wat ik minder vond, is het de afstand die we steeds moesten lopen naar de auto. Zeker met boodschappen. Natuurlijk kon je een kar pakken, maar die moest je daarna direct weer terugbrengen, dus nog een keer lopen. Een autovrije camping is fijn, maar heeft dus ook een nadeel. Al met al hebben wij een positief gevoel overgehouden aan ons verblijf op de Berenkuil.

  Augustus 2020 -  verbleef in Kampeerplaats