374 beoordelingen
 1. 8,4

  Helaas konden we geen gebruik maken van het zwembad door het weer. Maar verder was het super. Met name grote complimenten voor de behulpzaamheid van de receptie. Ook vooral via whatsapp etc. We hebben alweer geboekt voor volgend jaar!

  Juli 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

 2. 8,7

  mooie camping, we waren met de camper. We konden een plek uitzoeken. Maar er waren zoveel mooie plekken. Stonden nu bij de Bosrand. Komen zeker nog een keer terug in het voorjaar of najaar. Gr Dirk Bakker

  Juni 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

 3. 9,3

  Het was heel leuk, ik kwam er als kind en nu met onze eigen kinderen. Ik was verbaasd over de kwaliteit van de camping, supermooie speeltuin en het toiletgebouw was echt top (ook zonder muntjes ed, heel fijn). Het kindergedeelte van de toiletgebouw was erg mooi en praktisch. De kinderen hadden het leuk bij het knutselen en de berenpret. Wij komen zeker weer!

  Juni 2020 -  verbleef in Berenhut 6 personen

 4. 8,3

  heel fijn verblijf mooi terrein, mooie campingplaatsen, veel speelgelegenheid huisje prima en compleet hygienische matrassen super dat er 3 huisjes op 1 veldje staan, zo kun je met eigen gezelschap prive zitten

  Juni 2020 -  verbleef in Bommellodge 5 personen

 5. 8,1

  Heel erg leuk met een klein kind. Er bleek wel een wespennest aan de overkant van ons kampeerveldje te zitten, die onze dochter helaas ontdekt had. (Wij zaten op nr 5). Gelukkig is het bij 1 steek gebleven en kan zoiets natuurlijk gebeuren. Hij zat wel bij een elektriciteits kastje, misschien is het voor volgende gasten wel prettig als er even naar gekeken wordt.

  Juni 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

 6. 8,5

  Heerlijk genoten. Als de kinderen blij zijn, zijn de ouders ook blij!

  Juni 2020 -  verbleef in Regenbooglodge 6 personen

 7. 9

  Super

  Juni 2020 -  verbleef in Woody Plus 5 personen

 8. 8,7

  Top!

  Juni 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

 9. 8

  Positief zeker voor ons kleinkind van 3 jaar.

  Juni 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

 10. 9,2

  We hebben het echt fantastisch gehad, en gaan hier zeker weten terug komen!

  Juni 2020 -  verbleef in Berenhut 6 personen