698 beoordelingen
 1. 8,1

  Fijne camping, kindvriendelijk

  Augustus 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

 2. 7,6

  Super leuk al was het erg kort en regenachtig

  Augustus 2020 -  verbleef in Blokhut 4 personen

 3. 8,9

  Top! Fijne camping, heel kindvriendelijk. Fijn dat het autovrij was, hierdoor konden de kinderen echt vrij spelen. Ook fijn dat er bagagekarretjes waren als je eens veel spullen had om mee te nemen van de auto naar de vouwwagen. Heerlijk dat het 's avonds/ 's nachts zo stil was (geen blaffende honden of harde muziek bijv.)

  Augustus 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

 4. 8,8

  We hebben een fantastische week gehad op de berenkuil! Een mooie grote sfeervolle camping met ruime plekken en mooie velden. We stonden naast de speelvijver waar onze dochter genoten heeft op het roeibootje, wel jammer dat het geen echte zwemvijver is voor volwassenen. Het sanitairgebouw was altijd netjes en schoon, en leuk dat man en vrouw door elkaar loopt in de was en douche ruimte. Ook onze dochter die net zindelijk is vond het erg stoer daar op haar "eigen" wc te mogen en koos trots steeds een andere kleur wastafel. Ook douchen vond ze super interessant, wat thuis nogal eens een drama is. De grote speeltuin en met name de Tippedoki waren favoriet! Fijn dat er speelgelegenheid is voor binnen én buiten. De hal bij de Tippedoki zou nog iets sfeervoller ingericht kunnen worden aangezien ouders daar regelmatig zitten om toezicht te houden. Restaurant erg leuk en 'kneuterig' ingericht, service was goed. Tweede keer moesten we wat langer wachten, maar het was ook best druk volgens mij. Animatie genoeg, breed aanbod voor alle leeftijden. Helaas hebben wij daar weinig van meegekregen omdat we daar in die week tijd niet veel aan zijn toegekomen. Misschien is het leuk als er zo af en toe wat verassend vermaak op de velden langskomt, dat maakt het wat laagdrempeliger voor jonge kids die nog net niet toe zijn aan de animatie activiteiten. Maar dat is zomaar een gedachte. We hebben een fantastische week gehad op een super mooie camping met vriendelijk personeel! We komen vast nog een keer terug! Met vriendelijke groet, Fam. Jackson

  Augustus 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

 5. 8,8

  Heerlijke vakantie gehad!!!

  Augustus 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

 6. 8

  We hebben een fijn verblijf gehad op de berenkuil. De kinderen hebben zich prima vermaakt. Het sanitair was elke dag goed schoon! Kinder sanitair vonden de kinderen erg leuk en voor de ouders erg praktisch!

  Augustus 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

 7. 8,5

  Wij hebben een heel fijn verblijf gehad. Zeer tevreden over alle facetten van de camping. Een extra compliment voor jullie heel goede en duidelijke communicatie vooraf over de boeking, de coronamaatregelen, het gemak van betalen via een ideal link en de zeer makkelijke en goede bereikbaarheid via whatsapp.

  Augustus 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

 8. 8,8

  De perfecte camping voor een vakantie met kinderen!

  Augustus 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

 9. 10

  Het was geweldig!! Het was een probeersel als gezin met een jongetje van 4 en een baby van 4maanden maar het was echt super gegaan. Na de eerste nacht zeiden we al gelijk dat we volgend jaar terug willen en dan voor een langere tijd. Jammer van de regen maar er was genoeg binnen te doen. Het eten was heerlijk!! We hebben genoten en komen zeker terug!! Bedankt voor alles!!

  Augustus 2020 -  verbleef in Blokhut 4 personen

 10. 10

  Wij hebben een fantastische vakantie gehad! We hebben genoten van de berenpret, alle faciliteiten en de omgeving. Alles is top geregeld en iedereen is heel vriendelijk!

  Augustus 2020 -  verbleef in Kampeerplaats