360 beoordelingen
 1. 8,8

  Het was een zeer prettig verblijf. Al het personeel is zeer vriendelijk, geduldig, behulpzaam en zeer ingespeeld op kinderen.

  Mei 2019 -  verbleef in Kampeerplaats

 2. 9,2

  Super schönes weitläufiges Gelände im Wald aber auch mit Sonne. Tolle Spielplätze und flacher Spielsee mit Turm/Rutschen/etc. Sehr schöne Umgebung zum Fahrradfahren und Wandern.

  Mei 2019 -  verbleef in Kampeerplaats

 3. 8,9

  Heerlijk verblijf op een prachtige camping! Erg fijn dat we een andere accommodatie kregen nadat we melding gemaakt hadden van de sterke rioollucht in ons huisje. Op deze manier hebben we van twee soorten accomodaties kunnen genieten 😃. Beide accomodaties waren erg netjes, schoon en hebben hun eigen charme. Onze dochter heeft weer genoten van de berenpret! We hebben inmiddels alweer geboekt voor de zomer, dan met caravan.

  Mei 2019 -  verbleef in Regenbooglodge 6 personen

 4. 8,3

  Verblijf was super. We wouden eigenlijk naar het Gardameer maar op het allerlaatst hebben we besloten mede gezien het mooie weer in Nederland gewoon hier te blijven. Dat beviel ons prima en de camping en omgeving zijn erg mooi.

  Mei 2019 -  verbleef in Kampeerplaats

 5. 8,6

  Ondanks de lage temperaturen hebben we ons kostelijk vermaakt. De binnen speeltuin voor kinderen is in dit soort situaties natuurlijk ideaal.

  Mei 2019 -  verbleef in Kampeerplaats

 6. 8,4

  We hebben een heerlijke vakantie gehad! De kinderen hebben genoten.

  Mei 2019 -  verbleef in Kampeerplaats

 7. 9,5

  Het was weer fantastisch! Een cadeautje :)

  Mei 2019 -  verbleef in Hans en Grietje Huisje 4 personen

 8. 8,6

  Ontspannen en rustig. Fijn en veilig voor de kinderen. Heerlijk de natuur om je heen.

  Mei 2019 -  verbleef in Kampeerplaats

 9. 9,1

  Heel erg leuk!! We vonden het sanitair schoon en het rook er fris. Nieuw speelzand in de zandbakken is erg fijn en de kids reageerden erg enthousiast. Tippedoki is een erg fijn voor de kids Eten was ook goed. We vonden het fijn dat er niet alleen snacks en frisdrank werd aangeboden. Maar lekkere broodjes en soep en groentendip enz. We komen zeker een keer terug

  Mei 2019 -  verbleef in Kampeerplaats

 10. 8,9

  Onze kinderen vonden het wederom geweldig en dat is het belangrijkste. Pinksteren zijn we er weer!

  Mei 2019 -  verbleef in Bommellodge 5 personen