322 beoordelingen
 1. 9,6

  Ge-wel-dig! De kindjes zingen nog iedere dag de Berenpret liedjes. We houden van rondkijken op diverse campings, maar zitten er over na te denken ook volgend jaar weer bij jullie langs te komen. Het was echt top!

  Juli 2019 -  verbleef in Kampeerplaats

 2. 9,2

  Voor de 4e keer op rij verbleven wij op de Berenkuil. Het verblijf was aangenaam en de kinderen hebben genoten, dus wij ook!

  Augustus 2019 -  verbleef in Kampeerplaats

 3. 8,5

  Fijne camping, mooi in het bos. Veel te doen voor kinderen.

  Augustus 2019 -  verbleef in Kampeerplaats

 4. 8,7

  Heel prettig verblijf op een prachtige camping. Alles is aanwezig voor jong en oud! Zelf in het hoogseizoen wordt alles keurig schoon en bijgehouden. Ga zo door!

  Augustus 2019 -  verbleef in Kampeerplaats

 5. 9,4

  Fantastisch lekker kindvriendelijke camping met veel leuke activiteiten voor de kids. Sanitair was prima in orde.

  Augustus 2019 -  verbleef in Kampeerplaats

 6. 9,5

  Hele leuke tijd gehad, vooral de kinderen hebben een heerlijke vakantie gehad. Iedereen was erg vriendelijke en behulpzaam, het recreatie team super! Berenpret en de andere activiteiten vond dochter van 6/7 (tijdens cakantie jarig) erg leuk, vooral toen ze op haar verjaardag op het podium mocht! Thema's zijn erg leuk! Zoontje van 2 kan niet goed tegen drukte dus die vond het soms teveel. Toiletgebouw was schoon en er werd regelmatig schoongemaakt. We hebben al geboekt voor 2020 :)

  Augustus 2019 -  verbleef in Kampeerplaats

 7. 8,4

  Wat ik heel erg jammer vond was dat er geen schommels waren voor kleine kindjes in zo zitje waar ze niet uit kunnen vallen dat miste ik wel heb nagevraagd bij de receptie en daar werd gezegd dat zulke schommels niet waren !! Vond ik een beetje jammer Verder een super leuke vakantie gehad

  Augustus 2019 -  verbleef in Regenbooglodge 6 personen

 8. 8,5

  Heel fijn en geboekt voor volgend jaar!

  Augustus 2019 -  verbleef in Kampeerplaats

 9. 8,4

  Weer een goede ervaring,waren een week met de kleinkinderen bij jullie! Zijn 1x van de camping afgeweest,voor de rest was het spelen en meedoen met de animatie. Top

  Augustus 2019 -  verbleef in Blokhut 4 personen

 10. 8,5

  Het was een heerlijke vakantie en onze dochter wil graag een keer terug dus dat komt wel goed

  Augustus 2019 -  verbleef in Woody 4 personen