660 beoordelingen
 1. 9,2

  Helemaal top, van kinds af aan Berenkuil bezoeker ,nu met eigen kinderen en gezin. Echt fantastisch.

  Augustus 2020 -  verbleef in Woody Plus 5 personen

 2. 9,3

  Wederom top. Positief vergeleken met vorig jaar is: gratis wifi Poortjes bij zwembad. Prima omgegaan met de corona maatregelen. Kan geen negatieve dingen bedenken Geef jullie een 9 plus Kinderen 5,8 en 10 hebben zich weer uitstekend vermaakt.

  Augustus 2020 -  verbleef in Regenbooglodge 6 personen

 3. 9,2

  We hebben een fijne tijd gehad. De camping wordt goed onderhouden en het sanitair is erg schoon. De camping is, ondanks de grote van het terrein, erg overzichtelijk. De omgeving is mooi en er is genoeg te beleven. Wij komen zeker nog een keer terug.

  Augustus 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

 4. 9,2

  Heerlijk genoten van een fijne vakantie. Je hoeft de camping niet af voor vermaak. Wij komen graag nog een keer terug. Tip: neem een fiets mee voor de afstanden op de camping en ook voor de prachtige omgeving

  Augustus 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

 5. 8,2

  We hebben genoten. We zaten in de bommellodge. Deze zijn ruim en hebben airco. Heel fijn tijdens de hittegolf. Het zwembad is klein en met mooi weer dan dus ook niet leuk zwemmen. De speelvijver is heel ruim en leuk. Wel weinig schaduwplekken. Het restaurant vonden we niet geweldig. Maar wel lekker om even een bitterbal te doen in de middag. Al met al een aanrader de berenkuil.

  Augustus 2020 -  verbleef in Bommellodge 5 personen

 6. 7,9

  Een hele fijne tijd! Écht vakantie!

  Augustus 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

 7. 7,7

  Wij hebben een super leuke vakantie gehad met ons gezin! We zaten in een Hans en Grietje huisje de merel.

  Augustus 2020 -  verbleef in Hans en Grietje Huisje 4 personen

 8. 9,4

  Enorm genoten, 2 weken gestaan waarvan we de kinderen 3 dagen "gezien" hebben om een dagje mee weg te gaan. Die waren veel te druk met de activiteiten en vriendjes en vriendinnetjes. Zowel mijn man als ik zouden op deze manier wel vaker willen kamperen!

  Augustus 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

 9. 8,4

  zeer aangenaam en kindvriendelijk, mooie ruime parkeerplekken

  Augustus 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

 10. 9,7

  Voor de eerste keer camperen met het gezin, wij en onze dochter van 9 maanden was het een fantastische ervaring. De bosrand biedt een erg ruime camping plek. Gezellig maar toch met veel privacy. Het sanitair is overal erg netjes en schoon. Ondanks dat het zo'n grote camping is, hebben we ervaren dat het uistekend is opgezet. Nergens wachttijden of andere moeilijke dingen. In de campingwinkel valt precies te halen wat nodig is. Wat ons betreft mogen er wel iets meer gezonde keuzes/ volledige maaltijden op de kaart staan van het restaurant. Mooie zwemgelegenheden en heerlijk rustige wandelgebieden sieren de camping. Wij komen graag nog een keertje terug als onze dochter iets ouder is.

  Augustus 2020 -  verbleef in Kampeerplaats