Berenpret

Ons 2,3,4,5,6,7,8, koppig recreatieteam bedenkt wekelijks een ander thema met verrassende activiteiten. Wat? Dat kan je elke week in het superdikke Berenvel lezen! Maar een ding weten we zeker, retteketet elke avond om 19.00 uur begint Berenpret ! En de miniberen willen we elke ochtend klokslag half tien in de Honingpot zien voor Miniberentijd.

Alvast oefenen met de liedjes? Koop onze Berenpret CD.

Wat is dat toch, Berenpret?

Berenpret en Berenkuil worden vaak in één adem genoemd. Maar dat betekent nog niet dat het gemakkelijk uit te leggen is wat Berenpret is. Dat moet je gewoon een keertje meemaken. Het leukste is eigenlijk dat papa’s en mama’s net zo hard mee doen als de kinderen. Als je papa nog nooit al ronddraaiend met zijn billen hebt zien wiebelen, terwijl hij met een slap handje zwaait, dan zal het bij Berenpret zeker eens gebeuren. Ook draait niemand zijn hand er voor om, om bij het liedje Ananas-hoi een kiwi of passievrucht na te doen.

Is er altijd Berenpret?

De eerste Berenpret is met Pasen dan met de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren. In de zomer beginnen we zelfs al een week voor de schoolvakanties aan. Wij hebben dan voor kinderen t/m 5 jaar ( en hun papa’s en mama’s) een speciale Miniberenweek van 30 juni tot en met 7 juli. De laatste Berenpret is op de laatste dag van de zomervakantie.

Buiten de vakanties en feestdagen is er in mei en juni in de weekenden op zaterdag en zondag een recreatieprogramma met natuurlijk Berenpret.

De Berenkuil verder ontdekken, ga naar: WebcamFotoalbumBinnenspeeltuinFaciliteiten