Openingstijden Tippedoki

  • Woensdag: 12:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag en zondag: 10:00 - 17:00 uur

Tijdens de herfstvakantie (regio noord) is Tippedoki alle dagen van 10:00 uur t/m 18:00 uur geopend. 

Tijdens vakanties, feestdagen en andere speciale gelegenheden is het mogelijk dat Tippedoki ook op andere dagen geopend is. Indien dit het geval is zullen wij dit via onze Facebook pagina communiceren.

Entreeprijzen binnenspeeltuin

  • Kinderen: €5,00
  • Ouders en/of begeleiders: gratis

Van 30 september tot 29 maart is de entree inclusief onbeperkt ranja. Bij het verkooppunt in Tippedoki zijn onder andere andere tosti’s, paninibroodjes, poffertjes, ijsjes en koude en warme dranken verkrijgbaar. Het is niet toegestaan om meegebrachte consumpties binnen te nuttigen. 

Onbeperkt spelen met abonnement

Van 30 september tot 27 juni onbeperkt spelen op de dagen dat Tippedoki geopend is kan met ons speel-abonnement. U betaalt voor dit abonnement €30,00 per spelend kind. Dit is een persoonlijk abonnement en is derhalve niet overdraagbaar. Dit abonnement is inclusief onbeperkt ranja tussen 30 september en 29 maart.

Binnenspeeltuin in Drenthe

Vlakbij Assen aan de rand van het mooie dorp Grolloo zit misschien wel de meest unieke binnenspeeltuin van heel Nederland. In Tippedoki kunnen kinderen spelen in een ware klimjungle, tot wel 10 meter hoog! Ga op avontuur en klim van boomhut naar boomhut via spannende touwbruggen, bereik de top van hoge klimboom en kies van daaruit weer een route naar een ander punt in de speeltuin. 

Binnenspeeltuin Tippedoki is geschikt voor kinderen van 2 jaar tot en met 10 jaar. De speeltuin is opgedeeld in een gedeelte specifiek voor de kinderen t/m 5 jaar, het overige gedeelte biedt genoeg uitdaging voor kinderen vanaf 6 jaar.

Voor ouders en begeleiders is er direct naast de binnenspeeltuin zitgelegegenheid. Ons verkoopunt in Tippedoki verkoopt koude en warme dranken, koeken, snoep, ijs, broodjes en kleine gerechten.

Tippedoki
De Pol 15
9444XE Grolloo
0592-501242

Meer informatie over het organiseren van een kinderfeestje of schoolreisje in Tippedoki.