Vanwege de hoge energiekosten is Tippedoki in de herfst en winter gesloten.

 

Openingstijden

Zaterdag en Zondag: 10:00 uur t/m 17:00 uur

Er kan vanaf 12:00 uur besteld worden vanaf de lunchkaart of kleintje menukaart (tosti's en snacks)

Tijdens vakanties, feestdagen en andere speciale gelegenheden is het mogelijk dat Tippedoki ook op andere dagen geopend is. Indien dit het geval is zullen wij dit via onze Facebook pagina aankondigen, via de Berenkuil app zijn altijd de actuele openingstijden te vinden. U vindt deze app door te zoeken op 'de Berenkuil' in uw AppStore op uw mobiele telefoon.

Kinderfeestje organiseren
 
Schoolreisje organiseren
 

Entreeprijzen binnenspeeltuin

  • Kinderen: € 5,00
  • Ouders en/of begeleiders: gratis

Van 3 oktober tot 1 april is de entree inclusief onbeperkt ranja. Bij het verkooppunt in Tippedoki zijn onder andere andere tosti’s, uitsmijters, poffertjes, ijsjes en koude en warme dranken verkrijgbaar. Het is niet toegestaan om meegebrachte consumpties binnen te nuttigen. 

Tippedoki
De Pol 15
9444XE Grolloo
0592-501242

 

Binnenspeeltuin in Drenthe

Vlakbij Assen aan de rand van het mooie dorp Grolloo zit misschien wel de meest unieke binnenspeeltuin van heel Nederland. In Tippedoki kunnen kinderen spelen in een ware klimjungle, tot wel 10 meter hoog! Ga op avontuur en klim van boomhut naar boomhut via spannende touwbruggen, bereik de top van hoge klimboom en kies van daaruit weer een route naar een ander punt in de speeltuin. 

Binnenspeeltuin Tippedoki is geschikt voor kinderen van 2 jaar tot en met 10 jaar. De speeltuin is opgedeeld in een gedeelte specifiek voor de kinderen t/m 5 jaar, het overige gedeelte biedt genoeg uitdaging voor kinderen vanaf 6 jaar.

Voor ouders en begeleiders is er direct naast de binnenspeeltuin zitgelegegenheid. Ons verkoopunt in Tippedoki verkoopt koude en warme dranken, koeken, snoep, ijs, broodjes en kleine gerechten.

Meer informatie over het organiseren van een kinderfeestje of schoolreisje in Tippedoki.