Binnenspeeltuin Drenthe | Tippedoki
Camping de Berenkuil

Binnenspeeltuin Tippedoki

Vanaf 2 september is Tippedoki en De Berenkuil weer toegankelijk voor dagrecreatie

Reguliere openingstijden

Vrijdag, Zaterdag en Zondag: 10:00 uur t/m 17:00 uur*

Er kan vanaf 12:00 uur besteld worden vanaf de lunchkaart of kleintje menukaart (tosti's en snacks)

Tijdens vakanties, feestdagen en andere speciale gelegenheden is het mogelijk dat Tippedoki ook op andere dagen geopend is. Indien dit het geval is zullen wij dit via onze Facebook pagina aankondigen.

* Tippedoki is in de periode tussen 29 maart en 1 september tijdens de weekenden, vakanties (Pasen, Meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en gehele zomervakantie) niet geopend voor dagbezoek en uitsluitend toegankelijk voor onze campinggasten.

Entreeprijzen binnenspeeltuin

  • Kinderen: € 5,00
  • Ouders en/of begeleiders: gratis

Bij het verkooppunt in Tippedoki zijn onder andere andere tosti’s, uitsmijters, poffertjes, ijsjes en koude en warme dranken verkrijgbaar. Het is niet toegestaan om meegebrachte consumpties binnen te nuttigen. 

Meer informatie over het organiseren van een kinderfeestje of schoolreisje in Tippedoki. Tippedoki is ook zeer geschikt voor familie-bijeenkomsten of bedrijfsuitjes zoals een besloten sinterklaasfeest. 

Tippedoki
De Pol 15
9444XE Grolloo
0592-501242

Binnenspeeltuin in Drenthe

Vlakbij Assen aan de rand van het mooie dorp Grolloo zit misschien wel de meest unieke binnenspeeltuin van heel Nederland. In Tippedoki kunnen kinderen spelen in een ware klimjungle, tot wel 10 meter hoog! Ga op avontuur en klim van boomhut naar boomhut via spannende touwbruggen, bereik de top van hoge klimboom en kies van daaruit weer een route naar een ander punt in de speeltuin. 

Binnenspeeltuin Tippedoki is geschikt voor kinderen van 2 jaar tot en met 10 jaar. De speeltuin is opgedeeld in een gedeelte specifiek voor de kinderen t/m 5 jaar, het overige gedeelte biedt genoeg uitdaging voor kinderen vanaf 6 jaar.

Voor ouders en begeleiders is er direct naast de binnenspeeltuin zitgelegegenheid. Ons verkoopunt in Tippedoki verkoopt koude en warme dranken, koeken, snoep, ijs, broodjes en kleine gerechten.