Home 〉 Berenpret 〉 Binnenspeeltuin Tippedoki

Binnenspeeltuin Drenthe

Standaard openingstijden: 
Op woensdag vanaf 12:00 tot 17:00 uur
Op zaterdag en zondag vanaf 10:00 tot 17:00 uur

Tijdens vakanties, feestdagen en andere speciale gelegenheden is het mogelijk dat Tippedoki ook op andere dagen geopend is, indien dit het geval is zullen wij dit via deze website en via onze Facebook pagina communiceren.

De binnenspeeltuin bestaat uit twee afdelingen, eentje speciaal voor de allerkleinsten (t/m 5 jaar) en de andere die zich voornamelijk geschikt is voor kinderen  van 6 t/m 10 jaar).

Binnenspeeltuin Tippedoki is gelegen op camping De Berenkuil in Grolloo. Grolloo is een kwartier met de auto vanaf Assen, 35 minuten vanaf Groningen en 50 minuten vanaf Zwolle.

Entreeprijzen:
Voor een spelend kind is de entreeprijs 5 euro
Ouders en/of begeleiders betalen geen entree
Vanaf 30 september tot 29 maart is de entree inclusief onbeperkt ranja. Bij het verkooppunt in Tippedoki zijn onder andere andere tosti’s, paninibroodjes, poffertjes, ijsjes en koude en warme dranken verkrijgbaar. Het is niet toegestaan om meegebrachte consumpties binnen te nuttigen. 

–  Voor onze campinggasten is de toegang tot Tippedoki gratis –

Onbeperkt spelen met een abonnement:
Van 30 september tot 29 juni onbeperkt spelen op de dagen dat Tippedoki geopend is kan met ons speel-abonnement. U betaalt voor dit abonnement 30 euro per spelend kind, dit is een persoonlijk abonnement en is derhalve niet overdraagbaar. Dit abonnement is inclusief onbeperkt ranja tussen 30 september en 29 maart.

Indoor speeltuin Tippedoki

Wat wilt u organiseren?

Kinderfeestje

Kinderfeestje organiseren Drenthe

De Berenkuil is een perfecte locatie voor het organiseren van een kinderfeestje, 30 meter vanaf Tippedoki ligt onze grote buitenspeeltuin en het zwembad. Daarnaast beschikken we ook nog over een speelvijver. We bieden verscheidene arrangementen aan voor een kinderfeestje op De Berenkuil.

Tippe-plus-arrangement (incl. binnenspeeltuin)

Naast buiten speel, water, ontdek en sportieve pret ook toegang tot de binnenspeeltuin. Voor, tijdens of aan het eind poffertjes of een patatje eten met snack (kroket, frikandel, kipnuggets of kaassoufflé) naar keuze. Het eten komt in een leuke box met verrassing. Een beker drinken (cola, fanta, appelsap, chocomel of fristi) hoort er ook nog bij. Een cadeautje voor de jarige maakt het feest compleet. Prijs, 11,75 euro per persoon.

Tippearrangement (incl. binnenspeeltuin)

Minimaal 6 personen – inclusief binnenspeeltuin Naast buiten speel, water, ontdek en sportieve pret ook toegang tot de binnenspeeltuin. Je dorstige keel smeren met een lekker en leuk flesje met handige dop. Je kunt kiezen uit vier karakters en elk flesje heeft een verrassing. Als afsluiter een raket, twister, minion, calippo, split of roomijsbeker. Een cadeautje voor de jarige maakt het feest compleet. Prijs, 7,75 euro per persoon.

Bikkelarrangement (excl. binnenspeeltuin)

Minimaal 6 personen – exclusief binnenspeeltuin Voor, tijdens of aan het eind poffertjes of een patatje eten met snack (kroket, frikandel, kipnuggets of kaassoufflé) naar keuze. Het eten komt in een leuke box met verrassing. Een beker drinken (cola, fanta, appelsap, chocomel of fristi) hoort er ook nog bij. Een cadeautje voor de jarige maakt het feest compleet. Prijs, 8,50 euro per persoon.

Bommelarrangement (excl. binnenspeeltuin)

Minimaal 6 personen – exclusief binnenspeeltuin Niet alleen speel, water, ontdek en sportieve pret. Maar ook je dorstige keel smeren met drinken of een ijsje. Een lekker en leuk flesje met een handige dop. Je kunt kiezen uit vier karakters en elk flesje heeft een verrassing. Of een raket, twister, minion, calippo, split of roomijsbeker. Een cadeautje voor de jarige maakt het feest compleet. 5 euro per persoon.
Schoolreisje

Indoor speeltuin Tippedoki heeft een maximale capaciteit van 150 spelende kinderen, hierdoor is de speeltuin zeer geschikt voor schoolreisjes. Met name de groepen 1 t/m 6 van de basisschool zullen meer dan genoeg uitdaging beleven in onze binnenspeeltuin.

Naast binnenspelen kan er ook buiten gespeeld worden in de grote speeltuin. We beschikken over een zwembad en grote speelvijver, als het weer het toelaat kan dat ook onderdeel zijn van het schoolreisje.

Neem contact met ons op via info@berenkuil.nl om te informeren naar de mogelijkheden en voor een prijsopgave.

Groepsuitje

Een middag bijkletsen met bijvoorbeeld uw vriendengroep terwijl de kinderen aan het spelen zijn? Binnenspeeltuin Tippedoki is hier een goede locatie voor.

Familiedag
Bijeenkomst
Vergadering
Evenement