Binnenspeeltuin De Berenkuil

Op De Berenkuil hoeft niemand zich te vervelen, want met meer dan 25 speeltuinen, zwembad, speelvijver en uitgebreid recreatieprogramma is het altijd Berenpret.

Op 25 mei 2017 zijn de deuren open gegaan van onze nieuwe binnenspeeltuin, een jungle van palen, boomhutten, touwbruggen, heuvels, tunnels en glijbanen. In het midden staat een tien meter hoge klimboom die op allerlei manieren beklommen kan worden.

Onze binnenspeeltuin is geschikt voor de leeftijd van 2 tot 12 jaar, het rechtergedeelte richt zich hoofdzakelijk op de miniberen (t/m 5 jaar) en het overige gedeelte is bespeelbaar voor de kids & rascals (6 t/m 12 jaar).

De toegang tot de binnenspeeltuin is voor onze gasten gratis, daggasten betalen 5 euro per kind, dit is dan inclusief toegang tot onze faciliteiten buiten.

De binnenspeeltuin kent verschillende moeilijkheidsgraden, uw kind zal zelf de inschatting maken of hij wel of niet iets kan. Jongere kinderen kunnen deze inschatting niet altijd even goed maken, het is daarom verplicht om als ouder toezicht te houden.