Verwachte officieuze opening: 24 mei – Officiële opening tijdens jubileumweekend van 1/2 juli

Binnenspeeltuin De Berenkuil

Op De Berenkuil hoeft niemand zich te vervelen, want met meer dan 25 speeltuinen, zwembad, speelvijver en uitgebreid recreatieprogramma is het altijd Berenpret.

In het seizoen 2017 wordt het nog leuker, we zijn bezig met bouwen van een grote binnenspeeltuin. Met het thema jungle in het achterhoofd creëeren we een klimwereld die vol staat met boomhutten, touwbruggen, tunnels en glijbanen met als hoogtepunt (letterlijk) een bijna 10 meter hoge boom die beklommen kan worden.

De binnenspeeltuin bestaat uit twee afdelingen, eentje speciaal voor de miniberen (t/m 5 jaar) en de andere die zich voornamelijk richt op de kids & rascals (6 t/m 12 jaar).

De verwachting is dat er vanaf 24 mei voor het eerst gespeeld kan worden in de binnenspeeltuin, de officiële opening zal tijdens het jubileumweekend (1 en 2 juli) zijn. De toegang tot de binnenspeeltuin is voor onze gasten gratis.

De ontwikkelingen van de bouw volgen kan via de webcam, onze Facebook paginaInstagram of houd deze pagina in de gaten, we zullen deze actualiseren als er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Voor de realisatie van de binnenspeeltuin is het linkergedeelte van het hoofdgebouw gesloopt. Deze Honingpot heeft jarenlang dienst gedaan als speelhoek en ruimte voor Miniberentijd.

Het nieuwe gebouw zal naast een binnenspeeltuin ook een eigen horeca plus toiletgroep krijgen. In het verlengde van de bosrijke omgeving zal het dak van de binnenspeeltuin uit plantjes en grassen bestaan, zo’n groendak wordt ook wel een sedumdak genoemd.

Omdat het nieuwe gebouw een groot gedeelte van bestaande terras opslokt zal er aan de west- en noordkant van het gebouw een nieuw terras gecreëerd worden.

Klimmen, klauteren, glijden, verstoppen, slingeren, draaien, sluip door en kruip door..

Nu online boeken