1. Blokhut voor 4 personen
  2. Nabij een speeltuintje
  3. Ideaal voor een korte vakantie

Blokhut in Drenthe

Bent u op zoek naar een geschikte verblijfplaats voor een korte vakantie in Drenthe? Een blokhut in Drenthe bij Camping De Berenkuil biedt dan zeker uitkomst. Dit praktisch ingerichte huisje is geschikt voor 4 personen. Het huren van een blokhut in Drenthe is ideaal wanneer u kort én goedkoop op vakantie wilt. De blokhutten op onze kindvriendelijke camping hebben zicht op een speeltuintje waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. De blokhut kent vrolijke kleuren en dankzij de gebruikte houten materialen gaat deze op in de natuurrijke omgeving van de camping in Drenthe.

Uw blokhut bij De Berenkuil

  • Geschikt voor 4 personen

  • Twee stapelbedden

  • 2-pits gastoestel

  • Terras met picknicktafel

  • Zicht op een speeltuintje

  • Dicht bij een toiletgebouw

 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Een blokhut huren in Drenthe

Op 5-sterren camping De Berenkuil staan de vrolijk geschilderde blokhutten klaar voor uw korte vakantie in Drenthe. Wanneer u ervoor kiest bij ons een blokhut te huren in Drenthe gaat u even helemaal 'back-to-basic' waarbij u geniet van de rust en tijd met elkaar. De blokhut in Drenthe is praktisch ingericht; u en uw medereizigers slapen in een stapelbed en kunnen een kleine maaltijd bereiden op het 2-pits gastoestel. Vervolgens kunt u deze nuttigen aan de eettafel binnen of aan de picknicktafel buiten als het zonnetje schijnt. De blokhut beschikt niet over een eigen douche en toilet maar binnen enkele stappen staat u bij een toiletgebouw. De blokhutten staan op een veldje met een speeltuintje in het midden. Zo kunt u voor de blokhut uw favoriete boek lezen en tegelijkertijd uw kinderen in de gaten houden. Wanneer komt u een blokhut huren in Drenthe?

Sfeerimpressie van de blokhut in Drenthe

 
 

Omgeving en faciliteiten Camping De Berenkuil

Tijdens uw vakantie in een blokhut in Drenthe moet u natuurlijk ook de provincie verkennen. De kinderen worden erg enthousiast van een dagje naar attractiepark Drouwenerzand, maar zullen ook versteld staan van de vele bijzondere hunebedden. Tip: ga vlak na de zonsopgang wandelen in het Drents-Friese Wold en geniet van de zon die tussen de bomen door glimt en de optrekkende mist. Bij terugkomst op de camping kunt u een heerlijk frisse duik nemen in het buitenzwembad of uw ontbijtje met verse broodjes halen in de Kampwinkel Super de Beer. De rest van de dag kunnen de kinderen zich uren vermaken in de grote buiten- of binnenspeeltuin, op het sportveld of tijdens activiteiten van het enthousiaste animatieteam. Kortom; bij De Berenkuil beleeft iedereen een heerlijke vakantietijd!

 
 

Omgeving

Een dagje naar een pretpark, de dierentuin, een museum of winkelen. De provincie Drenthe is van alle markten thuis en biedt voor ieder wat wils!

Faciliteiten

Op ANWB Topcamping De Berenkuil zijn alle ingrediënten aanwezig voor een zorgeloze vakantie, voor de kinderen én voor de papa's en mama's.