Camping de Berenkuil
Trekkershut Drenthe

Blokhut Drenthe

  • Blokhutten voor max. 5 personen
  • Nabij een speeltuintje
  • Veel kindvriendelijke faciliteiten

Blokhut in Drenthe

Bent u op zoek naar een geschikte verblijfplaats voor een vakantie of weekendje weg in Drenthe? Een blokhut in Drenthe bij Camping De Berenkuil biedt dan zeker uitkomst. Deze praktisch ingerichte huisjes zijn geschikt voor maximaal 5 personen. Het huren van een blokhut in Drenthe is ideaal wanneer u bijvoorbeeld kort én goedkoop op vakantie wilt. De blokhutten op onze kindvriendelijke camping hebben zicht op een speeltuintje waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. De blokhut kent vrolijke kleuren en dankzij de gebruikte houten materialen gaan deze op in de natuurrijke omgeving van onze camping in Drenthe.

Bekijk hieronder ons aanbod blokhutten in Drenthe:

Een blokhut huren in Drenthe

Op 5-sterren camping De Berenkuil staan de vrolijk geschilderde blokhutten klaar voor uw vakantie in Drenthe. Wanneer u ervoor kiest bij ons een blokhut te huren in Drenthe kunt u even helemaal 'back-to-basic' of kiezen voor wat meer luxe. Zo kunt u kiezen voor de wat luxere Woody 5 personen met gescheiden slaapvertrekken en eigen toilet. Ook beschikt elke blokhut over een (kleine) keuken. Alle blokhutten staan op een veldje met een speeltuintje in het midden. Zo kunt u voor de blokhut uw favoriete boek lezen en tegelijkertijd uw kinderen in de gaten houden. Wanneer komt u een blokhut huren in Drenthe? U geniet optimaal van de rust en tijd met elkaar bij ons.

Een blokhut in Drenthe huren in het kort:

  • Geschikt voor maximaal 5 personen
  • In sommige zijn huisdieren toegestaan
  • Altijd vlak bij een speeltuintje
  • Van basic tot luxe blokhut
 

Sfeerimpressie van een blokhut in Drenthe

 

Omgeving en faciliteiten van Camping De Berenkuil

Tijdens uw vakantie in een blokhut in Drenthe raden we u zeker ook aan de provincie te verkennen. De kinderen worden erg enthousiast van een dagje uit naar attractiepark Drouwenerzand, maar zullen ook versteld staan van de vele bijzondere hunebedden. Tip: ga vlak na de zonsopgang wandelen in het Drents-Friese Wold en geniet van de zon die tussen de bomen door glimt en de optrekkende mist. Bij terugkomst op de camping kunt u een heerlijk frisse duik nemen in het buitenzwembad of uw ontbijtje met verse broodjes halen in de Kampwinkel Super de Beer. De rest van de dag kunnen de kinderen zich uren vermaken in de grote buiten- of binnenspeeltuin, op het sportveld of tijdens activiteiten van het enthousiaste animatieteam. Kortom; bij De Berenkuil beleeft iedereen een heerlijke vakantietijd!

 
 
 
9,1

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,1.

Op welke kindercamping kan ik een blokhut in Drenthe huren?

De Berenkuil is dé kindercamping in Drenthe met een aantal blokhutten. Niet alleen vinden de kids het te gek om in een blokhut te verblijven ook onze faciliteiten zijn favoriet. Van zwembad en zwemvijver tot aan het enthousiaste animatieteam, de hele dag is er volop vermaak!

Voor hoeveel personen kan ik een blokhut huren in Drenthe?

Een blokhut huren in Drenthe is bij De Berenkuil mogelijk voor maximaal 5 personen. Maar bekijk ook zeker onze andere vakantiehuisjes, zo is er ook een regenbooglodge waar u met 6 personen kunt verblijven. Of bekijk de Podge, geschikt voor 2 personen. Voor iedereen wat wils!