1. 5-sterren ANWB Topcamping
  2. Slechts op 15 km van Assen
  3. Buitenzwembad en speelvijver

Camping bij Assen

Heeft u plannen om de veelzijdige stad Assen in Drenthe te ontdekken? Een camping in de omgeving van Assen is dan uw ideale uitvalsbasis. 5-sterren ANWB Topcamping De Berenkuil, aan de rand van bluesdorp Grolloo, ligt op slechts 15 km afstand van Assen. Vanaf onze kindercamping is een bezoekje aan de Drentse stad snel gemaakt. De autovrije camping is met 25 grote en kleine speeltuinen, een zwembad, een speelvijver, een binnenspeeltuin en een professioneel animatieteam volledig gericht op kinderen. Tussen de jeneverbessen, bossen en heide verblijft u op ruime kampeerplaatsen, maar een accommodatie huren behoort ook zeker tot de mogelijkheden van De Berenkuil. Vanaf onze camping bij Assen ontdekt u de bruisende  en veelzijdige omgeving terwijl u tegelijkertijd profiteert van uitstekende parkvoorzieningen. Ontdek het zelf tijdens een vakantie vlak bij Assen.

 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

✔️ Prijzen inclusief wifi, elektra, douchen en gebruik faciliteiten

Kamperen

Kamperen in Drenthe doet u bij De Berenkuil; privé of op een veldje, in de schaduw of in de zon, met of zonder privé sanitair. Ontdek de kampeerplaatsen.
Bekijk de kampeerplaatsen
 

Accommodaties

Glamping of het echte kamperen? De Berenkuil heeft accommodaties van basic tot luxe. Te huur voor een korte of lange vakantie.
Bekijk de accommodaties

Camping in de omgeving van Assen

Beleef een onbezorgde kampeervakantie bij De Berenkuil op ruime plaatsen midden in de Drentse natuur, inclusief een watertappunt, waterafvoer en 10 ampère elektra. Een privé plekje tussen de jeneverbessen, een plek op een veldje met speeltuintje, een zonnige plek of juist een schaduwrijke plek? Het is allemaal mogelijk op onze camping in de omgeving van Assen. U beleeft hoe dan ook een avontuurlijk kampeervakantie. Beschikt u niet over een eigen kampeermiddel? Verblijf dan in onze sfeervolle glamping accommodaties. Geniet op het ruime terras van Het Bommelhoes van een hapje en een drankje met uitzicht op uw spelende kinderen, die zich urenlang vermaken in de grote buitenspeeltuin. Bij slecht weer kunnen zij terecht in binnenspeeltuin Tippedoki of in Het Berenhol. Tip: mis het Berenpret om 19:00 uur ‘s avonds in de vakantieperiodes niet! De Berenkuil is uw ideale vakantiebestemming wanneer u een camping bij Assen zoekt.

 

Vakantie vlak bij Assen

Assen staat natuurlijk het meest bekend om de TT, maar de stad heeft veel meer te bieden. Bezoek bijvoorbeeld eens het Drents Museum of het Drents Archief, maak prachtige wandelingen met uw hond door het Asserbos of ontspan optimaal in zwem- en saunaparadijs Bonte Wever. Beleef veel waterpret in het golfslagbad, de wildwaterbaan, de glijbaan of het peuterbad, maar geniet ook van een zonnebank, Finse sauna, Turks stoombad en warmtebank. Zoekt u nog meer zwemplezier? Ga lekker bubbelen in het openluchtzwembad of beklim de Berenburcht in de speelvijver op onze camping in de buurt van Assen. Andere aanraders in en rondom de Drentse stad zijn onder andere het TT Museum, het Duurzaamheidscentrum en de Noorderbegraafplaats. Natuurlijk leent Assen zich ook uitstekend voor een dagje shoppen en terrasjes pakken.

 
Boek deze camping bij Assen
 

Miniberenweek op De Berenkuil

Een camping vlakbij Assen wordt vaak bestempeld als ideale uitvalsbasis tijdens de TT Assen. Echter ligt onze focus tijdens de week van dit evenement op iets veel leukers; de Miniberenweek! Een aanrader voor gezinnen waarvan de kinderen nog niet naar school gaan. Één week voordat de reguliere zomervakantie begint verwelkomen we uw gezin graag op onze kindercamping. Met een speciaal animatieprogramma gericht op de allerkleinsten van 0 t/m 5 jaar genieten u en uw Miniberen van een onvergetelijke vakantie.

  • Miniberenweek 2022:  02-07-2022 - 16-07-2022

 
Boek de Miniberenweek!