Camping vlak bij Assen 📍 | De Berenkuil
Camping de Berenkuil
Camping Assen

Camping Assen

  • ANWB Topcamping
  • Slechts 15 km van Assen
  • Buitenzwembad en speelvijver

5-sterren camping vlak bij Assen

Heeft u plannen om de veelzijdige stad Assen in Drenthe te ontdekken? Een camping in de omgeving van Assen is dan uw ideale uitvalsbasis. 5-sterren ANWB Topcamping De Berenkuil, aan de rand van bluesdorp Grolloo, ligt op slechts 15 km afstand van Assen. Vanaf onze kindercamping is een bezoekje aan de Drentse hoofdstad snel gemaakt. Onze autovrije camping is met 25 grote en kleine speeltuinen, een zwembad, een speelvijver, een binnenspeeltuin en een professioneel animatieteam volledig gericht op kinderen. Tussen de jeneverbessen, bossen en heide verblijft u op ruime kampeerplaatsen, maar een accommodatie huren behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Vanaf onze camping bij Assen ontdekt u de bruisende en veelzijdige omgeving terwijl u tegelijkertijd profiteert van uitstekende parkvoorzieningen. Ontdek het zelf tijdens een vakantie vlak bij Assen.

✔️ Prijzen inclusief wifi, elektra, douchen en gebruik faciliteiten

Camping in de omgeving van Assen

Beleef een onbezorgde kampeervakantie bij De Berenkuil op ruime plaatsen midden in de Drentse natuur, altijd inclusief een watertappunt, waterafvoer en 10 ampère elektra. Een privé plekje tussen de jeneverbessen, een plek op een veldje met speeltuintje, een zonnige plek of juist een schaduwrijke plek? Het is allemaal mogelijk op onze camping in de buurt van Assen. Beschikt u niet over een eigen kampeermiddel? Verblijf dan in een van onze sfeervolle accommodaties. Geniet op het ruime terras van Het Bommelhoes van een hapje en een drankje met uitzicht op uw spelende kinderen, die zich urenlang vermaken in de grote buitenspeeltuin. Bij slecht weer kunnen zij terecht in binnenspeeltuin Tippedoki of in Het Berenhol. Tip: mis de Berenpret om 19:00 uur ‘s avonds in de vakantieperiodes niet! De Berenkuil is uw ideale vakantiebestemming wanneer u een camping bij Assen zoekt.

De Berenkuil in het kort:

  • Autovrije camping volledig gericht op kinderen
  • Centraal gelegen in Drenthe vlak bij Assen
  • Meer dan 25 grote en kleinere speeltuinen
  • Mega veel waterpret in het zwembad, de speelvijver of de waterspeeltuin

De allerleukste vakantie vlak bij Assen

Assen staat natuurlijk bekend om de TT, maar de stad heeft veel meer te bieden. Bezoek bijvoorbeeld eens het Drents Museum of het Drents Archief, maak prachtige wandelingen met uw hond door het Asserbos of ontspan optimaal in zwem- en saunaparadijs Bonte Wever. Beleef veel waterpret in het golfslagbad, de wildwaterbaan, de glijbaan of het peuterbad, maar geniet ook van een zonnebank, Finse sauna, Turks stoombad en warmtebank. Zoekt u nog meer zwemplezier? Ga lekker bubbelen in het openluchtzwembad of beklim de Berenburcht in de speelvijver op onze camping in de buurt van Assen. Andere aanraders in en rondom de Drentse stad zijn onder andere het TT Museum, het Duurzaamheidscentrum en de Noorderbegraafplaats. Natuurlijk leent Assen zich ook uitstekend voor een dagje shoppen of een terrasje pakken.

Miniberenweek op De Berenkuil

Een camping vlak bij Assen wordt vaak bestempeld als ideale uitvalsbasis tijdens de TT Assen. Echter ligt onze focus tijdens de week van dit evenement op iets veel leukers; de Miniberenweek! Een aanrader voor gezinnen waarvan de kinderen nog niet naar school gaan. Één week voordat de reguliere zomervakantie begint verwelkomen we uw gezin graag op onze kindercamping. Met een speciaal animatieprogramma gericht op de allerkleinsten van 0 t/m 5 jaar genieten u en uw Miniberen van een onvergetelijke vakantie.

U vindt ons hier ⤵

Veelgestelde vragen

Welke camping vlak bij Assen is leuk met kinderen?

De Berenkuil is dé kindvriendelijke camping in Drenthe. Doordat onze camping autovrij is kunnen de kinderen zorgeloos spelen. En met meer dan 25 speeltuinen, een zwembad, een zwemvijver én het leukste animatieteam is er genoeg vermaak. Een vakantie met kinderen boekt u daarom bij De Berenkuil!

Op welke camping in de buurt van Assen kan ik last minute boeken?

Last minute op vakantie naar Drenthe? Boek dan een kampeerplaats of huisje bij De Berenkuil. Onze camping is gelegen op slechts 15 kilometer van Assen en is daarom ideaal voor een weekendje weg, maar ook voor een langere vakantie. Wanneer komt u genieten in Drenthe?