1. 5-sterren camping in Drenthe
 2. Slechts 10 km vanaf Borger
 3. Buitenzwembad en speelvijver

Camping bij Borger

Bent u nieuwsgierig naar de geschiedenis van Drenthe en wilt u daar meer over weten? Dan is een camping bij Borger (10 km) echt iets voor u. In deze plaats vindt u onder andere het grootste hunebed van Nederland en het populaire Hunebedcentrum. Onze 5-sterren ANWB Topcamping ligt midden in het natuurlijke hart van Drenthe en aan de rand van bluesdorp Grolloo. De camping is volledig autovrij en geheel gericht op kinderen. Met meer dan 25 speeltuinen, een buitenzwembad, een speelvijver en een gloednieuwe binnenspeeltuin hoeven de kinderen zich geen moment te vervelen. Onze natuurcamping vlak bij Borger, met jeneverbes, bos en heide, beschikt over meer dan 500 kampeerplaatsen. Beschikt u niet over een eigen kampeermiddel? Verblijf dan in één van onze vakantiehuisjes, geschikt voor 2 tot 6 personen. Onze camping nabij Borger biedt de ideale uitvalsbasis om het bruisende Drenthe te ontdekken.

 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

✔️ Totaalprijs = totaalprijs (geen verborgen kosten)

Kamperen

Kom met uw camper, caravan, vouwwagen of tent en verblijf op ruime kampeerplaatsen. Privé of op een veldje? In de schaduw of in de zon? Alles is mogelijk.
Bekijk de kampeerplaatsen
 

Accommodaties

Toch liever iets meer comfort? Verblijf dan in één van de sfeervolle vakantiehuisjes. Accommodaties van basic tot luxe, voor een korte of lange vakantie.
Bekijk de accommodaties

5-sterren camping in de buurt van Borger

Een ultieme kampeervakantie beleven op een camping in de omgeving van Borger? Camping De Berenkuil biedt diverse kampeerplaatsen; kampeer midden in de natuur of juist op speels ingerichte veldjes met een speeltuintje. Kies uw ideale kampeerplaats en geniet van veel kampeerplezier! Op onze 5-sterren camping hoeft u niet stil te zitten. De speelvijver staat garant voor eindeloos veel speelplezier en het grote buitenzwembad biedt de nodige verkoeling tijdens de warme zomerdagen. De kinderen kunnen klimmen en klauteren in binnenspeeltuin Tippedoki, de grote buitenspeeltuin of één van de 25 kleine speeltuintjes verspreid over de camping. In de vakantieperiodes verhuist de hele camping om 19:00 uur naar het openluchttheater voor Berenpret. Lekker zingen, dansen en gek doen met het recreatieteam! Tijdens uw vakantie op onze natuurcamping vlak bij Borger verveelt u zich geen moment.

Faciliteiten van De Berenkuil:

 1. Openluchtzwembad en speelvijver
 2. Recreatieteam en recreatieruimte Het Berenhol
 3. Berenpret in het openluchttheater
 
 1. Binnenspeeltuin Tippedoki
 2. Grote buitenspeeltuin
 3. Meer dan 25 kleine speeltuinen
 
 1. Multifunctioneel sportveld
 2. Horecagelegenheid Het Bommelhoes
 3. Kampwinkel Super de Beer
 

Wat te doen in Borger en de omgeving?

Onze camping in de omgeving van Borger is het perfecte uitgangspunt voor een uitstapje in Drenthe. Met tal van leuke dorpjes, steden, attractieparken, bezienswaardigheden, musea en zwembaden biedt de provincie alle ingrediënten voor een onvergetelijke dag uit. In Borger vindt u onder andere het Hunebedcentrum. Bekijk het grootste hunebed van Drenthe en leer alles over deze grootse keien. Ook Attractiepark Drouwenerzand ligt vlakbij De Berenkuil (13 km). Beleef een leuk dagje uit met het hele gezin op één van de best bezochte parken van Nederland. Op minder dan 15 km van De Berenkuil vindt u ook Klimpark Outdoor in Grolloo, het Boomkroonpad en Herinneringscentrum Westerbork. Onze camping in de omgeving van Borger heeft uitstekende parkfaciliteiten, ligt in een bruisende omgeving en is niet voor niets beoordeeld met 5 sterren. Wanneer komt u langs om onze natuurcamping vlak bij Borger te ontdekken?

 
Boek deze camping bij Borger