1. 5-sterren ANWB camping
  2. Een échte kampeercamping
  3. Midden in de natuur
  4. Openluchtzwembad en speelvijver

Camping in Drenthe

Midden in de bruisende provincie Drenthe, vlak bij Assen en aan de rand van bluesdorp Grolloo vindt u De Berenkuil, een 5-sterren camping in Drenthe. Wilt u heerlijk genieten op een natuurrijke boscamping? Dan bent u bij onze camping in Drenthe absoluut op de juiste plek. De camping is volledig autovrij, waardoor wandelaars, fietsers en kinderen veel ruimte hebben. Wel net zo veilig als de kinderen spelen in één van 25 speeltuintjes verspreid over het terrein. Beleef hier een avontuurlijke vakantie tussen jeneverbes, bos en heidevelden. Onze camping in Drenthe is zeer geschikt voor een vakantie met kinderen door de vele kindvriendelijke faciliteiten. 

 

ANWB camping in Drenthe

Beleef een onvergetelijke kampeervakantie op onze 5-sterren camping. Een zonnig plekje of liever een schaduwrijke kampeerplek? Kamperen tussen de jeneverbessen of juist op een kampeerveld met een speeltuintje? Het is allemaal mogelijk op onze ANWB camping in Drenthe. Beschikt u niet over een eigen kampeermiddel? Verblijf dan in comfortabele blokhutten of ruime lodges. Onze accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en leveren niets in op het échte Berenkuil-gevoel. Terwijl de kids zich vermaken in de gloednieuwe binnenspeeltuin of de grote buitenspeeltuin, geniet u op het terras van Het Bommelhoes van een hapje en een drankje. Waterpret beleven in het openluchtzwembad of de speelvijver draagt ook bij aan het ultieme vakantiegevoel op onze camping in Drenthe. Kindvriendelijk is De Berenkuil zeker; met 25 grote en kleine speeltuintjes verspreid over het park vervelen ze zich geen moment. 

Faciliteiten van De Berenkuil:

  1. Openluchtzwembad en speelvijver
  2. Recreatieteam en recreatieruimte Het Berenhol
  3. Berenpret in het openluchttheater
  4. Binnenspeeltuin Tippedoki
  5. Grote buitenspeeltuin
  6. Meer dan 25 kleine speeltuinen
 

Ontdek onze camping in Drenthe 📸

De Berenkuil: een gezellige camping in Drenthe

Onze camping in Drenthe is onderdeel van het Nationaal Landschap Drentsche Aa en ligt aan de rand van Geopark de Hondsrug. Daarmee is De Berenkuil een natuurrijke camping, waar u geniet van veel rust en ruimte, maar tegelijkertijd van uitgebreide parkvoorzieningen. De camping in midden Drenthe biedt een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in de bruisende omgeving. Op minder dan 15 km vindt u onder andere Klimpark Outdoor Grolloo, Pretpark Drouwenerzand en het Boomkroonpad. De bruisende stad Assen is slechts binnen een kwartiertje te bereiken, Emmen (Dierenpark Wildlands) en Groningen binnen een half uur. De centrale ligging in de provincie en de vele parkvoorzieningen maken De Berenkuil een 5-sterren ANWB camping in Drenthe.

 
Boek deze camping in Drenthe
 

✔️ Prijzen inclusief wifi, elektra, douchen en gebruik faciliteiten

Faciliteiten

✅ Zwembad ✅ Waterspeeltuin ✅ Speelvijver ✅ Berenpret
Bekijk de faciliteiten

Omgeving

✅ Wildlands ✅ Boomkroonpad ✅ Klimpark Grolloo
Ontdek de omgeving

Veelgestelde vragen over een camping in Drenthe:

👨‍👩‍👧‍👦 Wat is een leuke camping in Drenthe voor families?

U zoekt een familiecamping in Drenthe? Zoek niet verder want De Berenkuil is precies wat u zoekt! Onze autovrije camping in Drenthe, in Grolloo, is gemaakt voor families met kinderen. Bij ons kampeert u op kampeervelden met speeltuintjes voor de kinderen óf u boekt een van onze bijzondere accommodaties.

🐕 Op welke camping in Drenthe zijn honden toegestaan?

U wilt graag kamperen met uw hond? Boek dan een kampeerplek of een accommodatie op De Berenkuil, een 5-sterren camping in Drenthe. Groot voordeel is dat onze camping in een natuurrijke omgeving ligt en er veel natuurgebieden zijn waar u samen heerlijk kunt wandelen. Dat is toch heerlijk kamperen in Drenthe!

🤹‍♀️ Welke camping in Drenthe is geschikt voor kinderen?

De Berenkuil is een echte kindercamping in Drenthe. Uw kinderen vermaken zich in het buitenzwembad, de speelvijver, in een van de 25 speeltuinen, met het enthousiaste animatieteam, eigenlijk is er teveel om op te noemen. Een kindvriendelijke camping zorgt ervoor dat u ook lekker kan uitrusten, want de kinderen vermaken zich opperbest!

⭐ Wat is een goedkope camping in Drenthe?

U wilt voordelig op vakantie naar een camping in Drenthe? Bekijk dan eens de arrangementen van De Berenkuil. Komt u bovendien buiten het seizoen vakantie vieren op onze camping in Drenthe, dan profiteert ook van voordelige prijzen. Vakantie in eigen land wordt zo wel heel aantrekkelijk!