1. 5-sterren ANWB camping
  2. Kamperen midden in de natuur
  3. Openluchtzwembad en speelvijver

Camping in Drenthe

Midden in de bruisende provincie Drenthe, vlakbij Assen en aan de rand van bluesdorp Grolloo vindt u 5-sterren camping De Berenkuil. Wilt u er even heerlijk tussenuit en genieten op een natuurrijke boscamping? Dan bent u bij onze camping in Drenthe absoluut op de juiste plek. De camping is volledig autovrij, waardoor wandelaars, fietsers en kinderen veel ruimte hebben. Wel net zo veilig als de kinderen spelen in één van 25 speeltuintjes verspreid over het terrein. Beleef hier een avontuurlijke kampeervakantie tussen jeneverbessen, bossen en heidevelden of verblijf in één van de sfeervolle accommodaties. Onze camping in Drenthe is kindvriendelijk en heeft onder andere een uitgebreid recreatieprogramma, elke avond om 19:00 uur Berenpret in het openluchttheater, een openluchtzwembad, een zwemvijver met speeltoestellen en gratis toegang tot indoor speeltuin Tippedoki. Wanneer mogen wij u verwelkomen op onze camping in Drenthe?

 

Faciliteiten van De Berenkuil:

  • Openluchtzwembad en speelvijver
  • Recreatieteam en recreatieruimte Het Berenhol
  • Berenpret in het openluchttheater
  • Binnenspeeltuin Tippedoki en grote buitenspeeltuin
  • Meer dan 25 kleine speeltuintjes
  • Multifunctioneel sportveld
  • Horecagelegenheid Het Bommelhoes
  • Kampwinkel Super de Beer

ANWB camping in Drenthe

Beleef een onvergetelijke kampeervakantie op onze 5-sterren camping. Een zonnig plekje of liever een schaduwrijke kampeerplek? Kamperen tussen de jeneverbessen of juist op een kampeerveld met een speeltuintje? Het is allemaal mogelijk op onze ANWB camping in Drenthe. Beschikt u niet over een eigen kampeermiddel? Verblijf dan in comfortabele blokhutten of ruime lodges. Onze accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en leveren niets in op het échte Berenkuil-gevoel. De camping in midden Drenthe biedt een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in de bruisende omgeving. Op minder dan 15 km vindt u onder andere Klimpark Outdoor Grolloo, Pretpark Drouwenerzand en het Boomkroonpad. De bruisende stad Assen is slechts binnen een kwartiertje te bereiken, Emmen (Dierenpark Wildlands) en Groningen binnen een half uur. De centrale ligging in de provincie en de vele parkvoorzieningen maken De Berenkuil een 5-sterren ANWB camping in Drenthe.

Onze camping in midden Drenthe is onderdeel van het Nationaal Landschap Drentsche Aa en ligt aan de rand van Geopark de Hondsrug. Daarmee is De Berenkuil een natuurrijke camping, waar u geniet van veel rust en ruimte, maar tegelijkertijd van uitgebreide parkvoorzieningen. Terwijl de kids zich vermaken in de gloednieuwe binnenspeeltuin of de grote buitenspeeltuin, geniet u op het terras van Het Bommelhoes van een hapje en een drankje. Waterpret beleven in het openluchtzwembad of de speelvijver draagt ook bij aan het ultieme vakantiegevoel op onze camping in Drenthe. Kindvriendelijk is De Berenkuil zeker; met 25 grote en kleine speeltuintjes verspreid over het park vervelen ze zich geen moment. 

 
Boek deze camping in Drenthe
 

Faciliteiten

Op ANWB Topcamping De Berenkuil zijn alle ingrediënten aanwezig voor een zorgeloze vakantie, voor de kinderen én voor de papa's en mama's.
Bekijk de faciliteiten

Omgeving

Een dagje naar een pretpark, de dierentuin, een museum of winkelen. De provincie Drenthe is van alle markten thuis en biedt voor ieder wat wils!
Ontdek de omgeving