Camping de Berenkuil
Camping Exloo

Camping Exloo

  • Camping in de Drentse natuur
  • Vlak bij Exloo (18 km)
  • Waterspeeltuin & Zwemvijver

Camping in de buurt van Exloo

Exloo: een klein, maar leuk dorpje midden in een fantastisch landschap rijk aan bossen, heide en veen. Daarnaast vooral bij kinderen bekend om Kabouterland Exloo. Een fijne vakantiebestemming in het groene hart van Drenthe. De Berenkuil is een camping vlak bij Exloo, op slechts 20 minuutjes rijden. Wat gelijk opvalt als u onze familiecamping op rijdt? De ruime kampeerplekken die samen letterlijk een natuurgebied van 55 hectare vormen. Tegelijkertijd vindt u op onze camping vlak bij Exloo topfaciliteiten die passen bij een 5-sterren camping. Enerzijds rust en natuur, anderzijds genoeg te beleven - een unieke combinatie als u het ons vraagt.

 

✔️ Geen verborgen kosten, totaalprijs = totaalprijs

 
 

Camping De Berenkuil vlak bij Exloo

Wij zijn een autovrije en kindvriendelijke camping in de omgeving van Exloo, om precies te zijn aan de rand van het bluesdorp Grolloo. Vooral bij gezinnen met jonge kinderen zijn wij een geliefde vakantiebestemming, maar ook voor avontuurlijke kampeerliefhebbers is De Berenkuil een leuke plek! Het unieke aan onze camping nabij Exloo? Wij richten ons nog écht op kamperen en op ons terrein zijn weinig accommodaties te vinden.

De leukste faciliteiten voor u opgesomd ⬇️

Waterspeeltuin

Naast ons zwembad biedt onze camping nabij Exloo in Drenthe een gave waterspeeltuin. Dit spraypark is één groot avontuur voor de waterratjes.

Speelvijver

Pootje baden, zandkastelen bouwen en de coole Berenburcht beklimmen. Alle ingrediënten voor een middagje plezier bij onze grote recreatieplas.

Animatie

Ons animatieteam organiseert de leukste activiteiten voor uw kleintje met als hoogtepunt om 19:00 uur Berenpret in het openluchttheater. 

Binnenspeeltuin

En zit het weer een keer niet mee (we wonen immers in Nederland)? Ontdek dan onze binnenspeeltuin: een heuse jungle met spannende touwbruggen.

 

Kamperen in de omgeving van Exloo

Avontuurlijk kamperen dicht bij Exloo? Dat doet u bij De Berenkuil. Eenmaal bij uw kampeerplek aangekomen kijkt u uw ogen uit. De plekken zijn heerlijk ruim en schaduwrijk, maar tegelijkertijd met voldoende zonnestralen. En last van de buren? Dat heeft u hier niet, want de plekken liggen op ruime afstand van elkaar. Privacy gegarandeerd dus! Onze 500 kampeerplaatsen zijn zeer gevarieerd. Kiest u voor kamperen vlak bij Exloo tussen de jeneverbessen of gaat u toch liever voor een kampeerveldje met uitzicht op een speeltuin? Alle plekken beschikken in ieder geval over een watertappunt, waterafvoer en 10 ampère elektra. Wilt u graag kamperen met privé sanitair? Dat is ook mogelijk op onze camping in de omgeving van Exloo in Drenthe!  

Vind uw favoriete kampeerplek en beleef avontuurlijk kampeerplezier bij De Berenkuil 🐻

 
 

Ligging van onze camping nabij Exloo 📍