Camping de Berenkuil
Camping Grolloo

Camping Grolloo

  • Camping in het Drentse Grolloo
  • Kampeerplaatsen & accommodaties
  • Nabij het Grolloo Blues Festival

Camping in Grolloo

Bent u op zoek naar een camping in Grolloo? Dan bent u bij Camping De Berenkuil aan het juiste adres. Aan de rand van het Drentse dorpje Grolloo ligt Camping de Berenkuil welke door de ANWB gewaardeerd wordt met maar liefst 5 sterren! Bij onze camping in Grolloo bent u dan ook verzekerd van uitstekende faciliteiten. Van een luxe sanitairgebouw met vloerverwarming en kindersanitair tot een waterspraypark of restaurant met groot terras. In Grolloo, op onze camping, kunt u een kampeerplekje tussen de jeneverbessen, onder de bomen of dicht bij een speeltuintje uitzoeken. Maar ook een comfortabele accommodatie huren behoort tot de mogelijkheden op onze natuurrijke camping in Grolloo.

 

Kamperen

Kamperen in Drenthe doet u bij De Berenkuil; privé of op een veldje, in de schaduw of in de zon, met of zonder privé sanitair. Ontdek de kampeerplaatsen.
Ontdek de kampeerplaatsen

Accommodaties

De Berenkuil heeft verschillende accommodaties voor maximaal 6 personen van basic tot luxe, welke te huur zijn voor een korte of lange vakantie.
Ontdek de accommodaties

Camping de Berenkuil in Grolloo

Landgoed de Berenkuil is een fijne familiecamping in Drenthe. De kinderen vermaken zich uitstekend met de kindvriendelijke faciliteiten. Zij klimmen en klauteren in binnenspeeltuin Tippedoki, beleven vele uren waterpret in de waterspeeltuin en dansen, springen en knutselen maar al te graag samen met het enthousiaste animatieteam. Elke avond wordt de dag afgesloten met Berenpret, en dat is niet alleen leuk voor de kids, ook de ouders doen enthousiast mee. Bij De Berenkuil verblijft u op een ruime kampeerplaats met een watertappunt, waterafvoer en 10 ampère stroomvoorziening. Kom met uw tent, vouwwagen, caravan of camper en kies voor een kampeerplek met veel privacy of met zicht op een speeltuintje. Wanneer u graag geniet van iets meer comfort zijn onze accommodaties voor 2 tot 6 personen ideaal. Wanneer begroeten wij u op onze camping in Grolloo?

 

"Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op De Berenkuil, 10 dagen kamperen, waar we daarna normaal graag weer naar huis gaan hadden we het hier nog wel een aantal dagen vol gehouden! Ook het recreatieteam vonden de kinderen (en wij zelf haha) helemaal top! Je kon zien dat het team er plezier in had! Erg leuk!!“ Corinda, augustus 2019. 

Sfeerimpressie van onze camping in Grolloo

Camping tijdens Grolloo Blues Festival

Jaarlijks vindt in juni het Grolloo Blues Festival plaats. Dit meerdaagse muziekevenement trekt jaarlijks vele bezoekers en ligt op steenworp afstand van De Berenkuil. Vanaf onze camping naar het Grolloo Blues Festival is het slechts 8 minuten lopen. Naast het gezellige Grolloo Blues Festival is er nog veel meer te beleven in de omgeving. Onze camping ligt nabij Wildlands waar u uw favoriete dier kunt bezoeken of kom meer te weten over de Tweede Wereldoorlog tijdens een bezoek aan het voormalige Kamp Westerbork in Hooghalen. Uiteraard is de Drentse natuur ook een heerlijke omgeving voor een wandel- of fietstocht. Komt u samen met uw kinderen naar Camping de Berenkuil in Grolloo? Ontdek dan samen het Boomkroonpad en maak een wandeling tussen de boomtoppen. Geniet ook van een heerlijke vakantie in Drenthe.

 
 

✔️ Totaalprijs = totaalprijs (geen verborgen kosten)

Faciliteiten

Op ANWB Topcamping De Berenkuil zijn alle ingrediënten aanwezig voor een zorgeloze vakantie, voor de kinderen én voor de papa's en mama's.
 

Omgeving

Een dagje naar een pretpark, de dierentuin, een museum of winkelen. De provincie Drenthe is van alle markten thuis en biedt voor ieder wat wils!