Campsite De Berenkuil
Camping Hooghalen

Camping Hooghalen

  • 5-sterren camping bij Hooghalen
  • Kampeerplaatsen & accommodaties
  • Gelegen op 8 km van Kamp Westerbork

Camping bij Hooghalen

Bent u op zoek naar een camping bij Hooghalen omdat u graag Kamp Westerbork wilt bezoeken? Camping De Berenkuil ligt daar vlakbij. Met slechts 13 autominuten bent u bij Kamp Westerbork in Hooghalen. Camping De Berenkuil biedt ruime kampeerplaatsen midden in de natuur. Een kampeerplek tussen de jeneverbessen, met veel privacy of met uitzicht op een speeltuintje? Op het grote natuurterrein van onze camping bij Hooghalen is de keuze aan u! Geniet u liever van iets meer comfort en luxe? U heeft de keuze uit diverse accommodaties, waaronder een bommellodge of een blokhut. De accommodaties bieden plaats aan 2 tot 6 personen. Wanneer mogen wij u verwelkomen op onze camping bij Hooghalen? 

 
 

✔️ Prijzen inclusief wifi, elektra, douchen en gebruik faciliteiten

5-sterren camping in de buurt van Hooghalen

Met een bezoek aan onze 5-sterren camping bij Hooghalen zult u verstelt staan van de uitstekende faciliteiten voor jong en oud. ‘s Ochtends in alle rust baantjes trekken in het buitenzwembad terwijl uw kinderen spelen onder de sproeiers van de waterspeeltuin of klauteren in de binnenspeeltuin Tippedoki. Ontdek uw favoriete plekje bij De Berenkuil. Wanneer u na afloop van uw bezoek aan Kamp Westerbork terugkeert op onze camping bij Hooghalen, kunt u in het restaurant onder het genot van een drankje nog even napraten over deze indrukwekkende plek. 

Neem uw eigen tent, camper of caravan mee en kampeer op een plekje in de natuur of dicht bij de grote buitenspeeltuin. Onze kampeerplaatsen beschikken over 10 ampère elektra aansluiting, eigen watertappunt en waterafvoer. Uw auto parkeert u op de centrale parkeerplaats want op onze autovrije camping kunnen kinderen in alle rust spelen. Kiest u voor één van onze accommodaties? Dan geniet u van diverse gemakken zoals een ingerichte keuken, comfortabele bedden of een badkamer, afhankelijk van het type accommodatie. 

Sfeerimpressie van onze camping bij Hooghalen

 
 

Wat te doen in Hooghalen?

Onze camping in de omgeving van Hooghalen vormt een ideaal uitgangspunt voor uitstapjes in Drenthe. Vele leuke dorpjes, attractieparken en musea zorgen voor een onvergetelijk dagje uit. In het dorpje Hooghalen zult u zeker een onvergetelijke herinnering opdoen bij een bezoek aan Herinneringscentrum Kamp Westerbork. In Hooghalen vindt u ook Galerie Wildevuur met een prachtige beeldentuin. Maar vergeet ook zeker niet de vele hunebedden op verschillende plekken in Drenthe. Volg bijvoorbeeld eens de Hunebed Highway waar u maar liefst 47 hunebedden tegenkomt. Komt u samen met uw kinderen naar onze camping in Drenthe? Een uitstapje naar het klimpark in Grolloo, het Boomkroonpad, Attractiepark Drouwenerzand of het dorpje Exloo zal zeker slagen. Wanneer komt u onze camping bij Hooghalen ontdekken?