Camping de Berenkuil
Camping met animatie

Camping met animatie

  • ANWB Top Camping in Drenthe
  • Enthousiast animatieteam
  • Kindvriendelijke faciliteiten

Camping met animatie

De allerleukste vakantie beleven kinderen én ouders op een camping met animatie. Wanneer de kinderen genieten en de tijd van hun leven hebben met activiteiten van het animatieteam, genieten ook de ouders van een welverdiende vakantie. Een beregezellige tijd beleef je tijdens Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en in de mei- en zomervakantie. Ons super enthousiaste animatieteam staat dan voor je klaar van 9:30 uur 's ochtends tot 19:00 uur 's avonds waarbij de dag wordt afgesloten met de welbekende Berenpret. Op onze camping met animatie zal je je geen moment vervelen, er is altijd wel een leuke activiteit om aan deel te nemen.

Wekelijks lees je in het Berenvel het activiteitenprogramma van de week, welke ook is terug te vinden in onze eigen Berenkuil app. Elke week een ander verrassend thema met passende activiteiten voor jong en oud op onze kindercamping in Drenthe. Maak dansjes met de kinderen en doe eens lekker gek, kom schatzoeken tijdens de piratendag of ontdek de natuur tijdens een speurtocht over het natuurterrein van onze camping met animatie.

 

Sfeerimpressie van onze berenpret activiteiten

 
 

Kampeerplaatsen & accommodaties

Op onze camping met animatie kun je kamperen op ruime groene kampeerplaatsen verscholen tussen de bomen, heide en jeneverbessen. Hier is altijd wel een zonnig of schaduwrijk plekje te vinden. De kampeerplaatsen zijn voorzien van een 10 ampère stroomvoorziening en beschikken over een watertappunt en waterafvoer. Ook zijn er op vrijwel alle kampeervelden een of meer speeltoestellen te vinden. Zo kunnen kinderen altijd in de buurt spelen. Ook is het hele terrein van onze camping autovrij, wel zo veilig voor de kinderen!

Wanneer je graag geniet van iets meer luxe en comfort tijdens je vakantie op onze camping in Drenthe kun je een blokhut, woody of één van de andere leuke accommodaties huren. Deze zijn voorzien van verschillende gemakken om uw verblijf aangenaam en comfortabel te maken. Alle accommodaties beschikken over een terras of veranda waar u op het tuinmeubilair kunt ontspannen met een goed boek of heerlijke kop koffie. 

 

Kamperen

Kamperen in Drenthe doet u bij De Berenkuil; privé of op een veldje, in de schaduw of in de zon, met of zonder privé sanitair. Ontdek de kampeerplaatsen.

Accommodaties

Glamping of het echte kamperen? De Berenkuil heeft accommodaties van basic tot luxe. Te huur voor een korte of lange vakantie.

Camping met animatie in Nederland

Je hoeft niet ver te reizen voor een camping met animatie in Nederland. Beleef een vakantie om nooit te vergeten bij Camping De BerenkuilVerscholen in de Drentse bossen vind je onze prachtige camping waar jong en oud plezier beleven met ons knotsgekke recreatieteam. Bij De Berenkuil kun je kamperen of een accommodatie huren als je iets meer comfort en luxe wenst tijdens je vakantie. Op deze camping met animatie in Nederland maken de kinderen nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en beleven zij samen vele uren speelplezier tijdens knutselmiddagen, filmavonden of sportieve activiteiten bedacht door ons animatieteam. Het animatieprogramma en thema zijn iedere week weer anders. Zo beleef je een unieke vakantie bij Camping de Berenkuil.

Even geen zin om deel te nemen aan de activiteiten van het recreatieteam? Bij De Berenkuil plons je in ons buitenzwembad of bouw je zandkastelen en waterdammen bij de speelvijver en als het weer even tegenzit klim en klauter je in onze binnenspeeltuin Tippedoki. Daag je mede-vakantiegangers uit voor een potje volley- of voetbal op het multifunctionele sportveld en laat de winnaar trakteren op een verfrissend drankje op het terras van ons restaurant het Bommelhoes. Naast het Bommelhoes ligt de grote buitenspeeltuin waar kinderen roetsjen van de glijbaan en de touwbrug trotseren.