👯 Camping met animatie | Speelvijver | Drenthe
Camping de Berenkuil
Camping met animatie

Camping met animatie

 • ANWB Top Camping in Drenthe
 • Enthousiast animatieteam
 • Speelvijver & waterspeeltuin

Berenpret op onze camping met animatie

De allerleukste vakantie voor zowel kinderen als ouders beleeft u op een camping met animatie in Grollo. Terwijl de kinderen volop genieten van de activiteiten van het animatieteam, kunt u heerlijk ontspannen en genieten van uw welverdiende rust. Ons enthousiaste animatieteam staat van 9:30 uur 's ochtends tot 19:00 uur 's avonds klaar om er een fantastische dag van te maken, die we afsluiten met de welbekende Berenpret. Berenpret is een onvergetelijke ervaring die u moet meemaken om te begrijpen. Het mooie eraan? Ouders doen net zo enthousiast mee als de kinderen. Op onze camping is het niet ongewoon om papa te zien dansen of het hele gezin te zien meedoen aan gekke liedjes. Ons recreatieteam is lekker gek en moedigt iedereen aan om mee te doen! Op onze camping met animatie hoeft u zich geen moment te vervelen, er is altijd wel een leuke activiteit om aan deel te nemen.

 

Sfeerimpressie van onze berenpret activiteiten

 
 

Natuurrijk kamperen of comfortabel verblijven?

Op onze 5-sterren camping met animatie kampeert u op ruime, groene plaatsen tussen de bomen, heide en jeneverbessen. U vindt altijd wel een zonnig of schaduwrijk plekje. De kampeerplaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroom, een watertappunt en waterafvoer. Iets meer luxe tijdens uw kampeeravontuur? Wij bieden ook kampeerplaatsen met privé sanitair. Bijna elk kampeerveld heeft speeltoestellen, zodat kinderen altijd dichtbij kunnen spelen. Ons autovrije terrein maakt het extra veilig voor de kleintjes. Voor meer luxe en comfort kunt u een blokhut, woody of een van onze andere gezellige accommodaties huren. Deze zijn van alle gemakken voorzien en hebben een terras of veranda met tuinmeubilair, ideaal om te ontspannen met een goed boek of een kop koffie.

Alles in één oogopslag

 • Kamperen optioneel met privé sanitair
 • Kampeerplaatsen met 10 ampère stroom
 • Autovrij terrein
 • Accommodaties met terras/veranda
 • Met glampingaccommodaties
 
 

Dít heeft onze camping met animatie nog meer te bieden

Bij Camping De Berenkuil in de Drentse bossen beleven jong en oud een onvergetelijke vakantie met ons recreatieteam. De kinderen maken nieuwe vriendjes en genieten van knutselmiddagen, filmavonden en sportieve activiteiten. Elke week heeft een nieuw thema, dus elke vakantie is uniek. Benieuwd naar wat onze camping in Drenthe nog meer in petto voor je heeft? Plons in het buitenzwembad, bouw zandkastelen bij de zwemvijver, of klim en klauter in binnenspeeltuin Tippedoki. Speel een potje volleybal op het sportveld en trakteer de winnaar op een drankje bij restaurant het Bommelhoes. Naast het Bommelhoes ligt een grote buitenspeeltuin waar kinderen kunnen roetsjen van de glijbaan en de touwbrug trotseren.

 
  Verwarmd zwembad
  Speelvijver & waterspeeltuin
  Openluchttheater
  Binnen- en buitenspeeltuin
  Sportvelden
 

"Afgelopen twee weken hebben we heerlijk genoten van de camping met onze drie jongens. Kindvriendelijke camping met goede faciliteiten die zeer regelmatig werden schoon gemaakt. De speelvijver is echt een topper, heerlijk gezwommen, stoeien en gespeeld met de jongens. De colorrun, de mega stormbaan en natuurlijk de Berenpret zijn enkele van de vele hoogpunten deze weken."

V. verbleef in Kampeerplaats 

 
 
 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen

Is het animatieprogramma van De Berenkuil het hele jaar door beschikbaar?

Onze familiecamping in Drenthe biedt met Pasen, de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren een animatieprogramma! Hierbij is er vanaf Hemelvaart ook ieder weekend tijd voor Berenpret en een week voordat de zomervakantie begint elke dag tot de laatste dag van de zomervakantie.

Hoe laat begint en eindigt een typische dag met animatie?

Het animatieteam van De Berenkuil staat klaar van 9:30 uur 's ochtends tot 19:00 uur 's avonds om een ​​fantastische dag vol activiteiten te bieden. Van 's ochtends tot' s middags worden er verschillende programma's aangeboden, met een mix van sport, spel en creatieve activiteiten. 'S Avonds worden vaak speciale evenementen georganiseerd, zoals themafeesten of optredens, die de dag op een leuke manier afsluiten.