• Kamperen in de Drentse natuur
  • Privé sanitair units
  • Waterspeeltuin & Binnenspeeltuin
  • Geen onverwachte kosten

Camping met privé sanitair in Drenthe

Kamperen met eigen sanitair: dat is toch heerlijk? Zo dachten we bij De Berenkuil ook. Daarom ontwikkelden wij privé sanitair units op het kampeerveldje Bartelshof. Met uw shampoo en tandpasta over de camping naar het sanitairgebouw? Dat is verleden tijd op dit gedeelte van onze camping met privé sanitair in Drenthe. De units beschikken over een toilet, douche, wasbak en verwarming. Exclusief te gebruiken door u en uw gezin! Uniek aan onze camping met privé sanitair in Nederland is dat wij nog een échte kampeercamping zijn. Ons terrein is niet volgebouwd met huisjes. Nee, bij ons ligt de focus nog écht op kamperen in het groene hart van Drenthe 💚

 
Kom kamperen met privé sanitair
 

Kampeerplaats met privé sanitair

3 voordelen van een camping met privé sanitair:

Veel privacy

Het sanitair delen met andere campinggasten? Dat hoeft niet meer met uw eigen sanitair unit op onze camping met privé sanitair. 

Uw spullen laten staan

Met uw toilettas de camping over is verleden tijd op onze camping met privé sanitair in Drenthe. Laat uw spullen lekker staan! 

Nooit wachten

En wachten totdat er een douchecabine vrij is? Ook daar heeft u geen last van met uw privé sanitair unit op onze camping. 

De Berenkuil: camping in Drenthe met eigen sanitair

Onze camping met privé sanitair in Drenthe is beoordeeld met 5-sterren. Denkt u hierbij gelijk aan animatieprogramma’s? Die zijn er óók, maar onze camping met eigen sanitair biedt meer dan dat. Bij ons wordt u echt even één met de natuur. U kampeert op een ruime kampeerplaats, verscholen tussen de bossen en heuvels, met enorm veel privacy. Niets hutje mutje op elkaar! De kinderen kunnen onbezorgd op avontuur bij de waterspeeltuin, binnenspeeltuinspeelvijver of uiteraard in het openluchttheater tijdens Berenpret, terwijl u geniet van alle rust om u heen. Onze privé sanitair camping is autovrij en daarmee zeer geschikt voor gezinnen

Swipe en ontdek meer over De Berenkuil ⬇️

Uw kampeerplaats met privé sanitair bij De Berenkuil   

Trots zijn we op onze gloednieuwe privé sanitair units op de camping! De units hebben een natuurdak, gelijk aan het dak dat op de binnenspeeltuin ligt. Met deze camouflage gaan de units op in het prachtige Drentse landschap. Kamperen met privé sanitair op onze natuurcamping betekent 100% genieten. Onze kampeerplaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroom, een watertappunt en waterafvoer. De prijzen zijn altijd inclusief wifi en elektra. Onze camping in Drenthe met eigen sanitair bezorgt u dát ultieme kampeergevoel. En zoekt u een camping met privé sanitair waar uw hond ook welkom is? Geen probleem: uw dierenvriend is van harte welkom!

Waar wacht u nog op? Kom kamperen met eigen sanitair in Drenthe. En we waarschuwen u vast: onze kampeerplaatsen met privé sanitair zijn erg populair, dus wees snel! 

 
Boek een kampeerplaats met privé sanitair