💦 🛝 Camping met waterspeeltuin | De Berenkuil
Camping de Berenkuil
camping met waterspeeltuin

Camping met waterspeeltuin

 • Waterpret in de waterspeeltuin
 • Met vele waterattracties
 • Kindvriendelijk en veilig

Ontdek de waterspeeltuin op onze camping! 

Voor een onvergetelijke vakantie met veel waterpret voor de kinderen hoeft u niet altijd ver te reizen. De waterspeeltuin bij De Berenkuil biedt geen uren, maar dagen speelplezier voor uw fanatieke waterratjes. De watersproeiers sproeien in allerlei richtingen en zijn verstopt in de grond, de boog, de ballen en de zwerfkeien op het spraypark in Drenthe. Onze camping met waterspeeltuin zorgt voor een en al verwondering en enthousiasme bij de kinderen! Om de paar minuten draait er een ander programma, zo is het elke keer een verrassing waar het water vandaan komt! Dat wordt gegarandeerd een onvergetelijke vakantie voor zowel de kinderen als de ouders op onze camping in Drenthe met waterspeeltuin. 

 

Ontdek de waterspeeltuin

 

Dé waterspeeltuin van Nederland

De kinderen kunnen de vele sproeiers in de waterspeeltuin zelf activeren en rennen onder de waterbogen door, dansen bij de neveldouche of ontdekken de kracht van water in het stroompje. De waterspeeltuin op onze 5-sterren camping bestaat uit verschillende soorten waterattracties zoals fonteinen, sproeiers, watervallen, waterkanonnen en nog veel meer. Dit alles op de veilige zandkleurige ondergrond van het eerste spraypark in Drenthe. Ouders kunnen samen met hun kinderen spelen in de waterspeeltuin van Nederland of vanaf een bankje aan de kant een leuk vakantiekiekje maken van hun enthousiast spelende kinderen. 

Wist u dat...

Alle vrolijke elementen in ons spraypark een verwijzing hebben naar de provincie Drenthe?

 • De zandkleurige ondergrond naar de Drentse zandgronden
 • Het stroompje naar de vele kronkelende riviertjes en beekjes
 • De zwerfkeien naar de zwerfkeien uit de ijstijd en natuurlijk de hunebedden
 • De bloemen en dieren naar de veelzijdige natuur bij De Berenkuil en in Drenthe
 • De strandbal naar het heerlijke vakantiegevoel dat u beleeft op onze camping

Hier ligt onze camping ↓

Wat typeert onze waterspeeltuin ⤵

 
  Urenlang waterpret

  Op de waterspeeltuin kunnen uw kinderen zich urenlang vermaken bij de vele waterattracties, zoals de neveldouche, de fonteinen, sproeiers, waterkanonen en nog veel meer!

  Veiligheid

  De veiligheid van uw kinderen staat voorop. Het water wordt regelmatig gecontroleerd op de juiste chemische balans. Ook staan er bankjes, zodat u altijd en overal uw kinderen in de gaten kunt houden.

  Thema Drenthe

  De waterspeeltuin verwijst naar de natuur in Drenthe. Zo verwijzen de zwerfkeien naar de Hunebedden, de zandgrond naar de Drentse zandgronden en het stroompje naar de vele beekjes.

 
 

Andere facilteiten

Wij kunnen het ons haast niet voorstellen, maar zijn de kinderen uitgespeeld in de leukste waterspeeltuin van Nederland? Dan zijn er nog vele andere faciliteiten bij De Berenkuil. De kinderen willen nog lang niet naar huis! Ze roetsjen van de glijbaan en klimmen en klauteren in de grote buitenspeeltuin of bij iets minder weer in de binnenspeeltuin Tippedoki, plonsen in het buitenzwembad met apart kinderbad of maken vriendjes op het sportveld. Maar dat is nog lang niet alles! De kinderen én ouders beleven Berenpret met het enthousiaste animatieteam, genieten van een theatervoorstelling of schuiven aan voor een hapje en drankje in ons gezellige restaurant het Bommelhoes. Wanneer mogen we u verwelkomen op onze camping met waterspeeltuin?

 

Binnenspeeltuin

Klimmen en klauteren tot wel 10 meter hoog; alle kinderen vermaken zich prima in de binnenspeeltuin van onze camping in Drenthe! Bekijk direct het aanbod.
Meer

Berenpret

Naast veel speel- en zwemplezier heeft De Berenkuil een uitgebreid recreatieprogramma die gespitst is op kinderen in de basisschoolleeftijd.
Meer

Berenhol

Bij slecht weer vermaakt jong en oud zich prima in Het Berenhol, onze recreatieruimte achter binnenspeeltuin Tippedoki.
Meer
 

Wat eerdere gasten ons vroegen:

🛝 Wat maakt de waterspeeltuin zo populair?

Onze waterspeeltuin op onze camping is een geweldige manier om kinderen bezig te houden en tegelijkertijd verkoeling te bieden op warme dagen. Het heeft verschillende sproeiers, waterkanonnen en fonteinen. Het is een populaire attractie voor gezinnen die op zoek zijn naar een leuke en ontspannende vakantie. Kortom: ongelooflijk veel waterpret!

🛟 Is de waterspeeltuin veilig voor kinderen?

Absoluut! Bij de Berenkuil staat de veiligheid van kinderen altijd voorop. Het water wordt regelmatig gecontroleerd op de juiste chemische balans. Daarnaast zijn er bankjes aanwezig rondom de speeltuin waar u uw kinderen altijd in de gaten kunt houden om ervoor te zorgen dat kinderen veilig spelen.