• Waterpret in de waterspeeltuin
  • Buitenzwembad en speelvijver
  • Kindvriendelijke 5-sterren camping

Camping met waterspeeltuin in Drenthe 

Voor een onvergetelijke vakantie met veel waterpret voor de kinderen hoeft u niet altijd ver te reizen. De waterspeeltuin bij De Berenkuil biedt geen uren, maar dagen speelplezier voor uw fanatieke waterratjes. De watersproeiers sproeien in allerlei richtingen en zijn verstopt in de grond, de boog, de ballen en de zwerfkeien op het spraypark in Drenthe. Onze camping met waterspeeltuin zorgt voor een en al verwondering en enthousiasme bij de kinderen! Om de paar minuten draait er een ander programma, zo is het elke keer een verrassing waar het water vandaan komt! Dat wordt gegarandeerd een onvergetelijke vakantie voor zowel de kinderen als de ouders op onze camping in Drenthe met waterspeeltuin. 

 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid

Ontdek de waterspeeltuin (swipe voor meer foto's ➡️  )

Dé waterspeeltuin van Nederland

De kinderen kunnen de vele sproeiers in de waterspeeltuin zelf activeren en rennen onder de waterbogen door, dansen bij de neveldouche of ontdekken de kracht van water in het stroompje. Dit alles op de veilige zandkleurige ondergrond van het eerste spraypark in Drenthe. Ouders kunnen samen met hun kinderen spelen in de waterspeeltuin van Nederland of vanaf een bankje aan de kant een leuk vakantiekiekje maken van hun enthousiast spelende kinderen. 

Wist u dat.... 

Alle vrolijke elementen in ons spraypark een verwijzing hebben naar de provincie Drenthe?

✓ De zandkleurige ondergrond naar de Drentse zandgronden

✓ Het stroompje naar de vele kronkelende riviertjes en beekjes

✓ De zwerfkeien naar de zwerfkeien uit de ijstijd en natuurlijk de hunebedden

✓ De bloemen en dieren naar de veelzijdige natuur bij De Berenkuil en in Drenthe

✓ De strandbal naar het heerlijke vakantiegevoel dat u beleeft op onze camping met waterspeeltuin

 
 

Vakantie vieren bij De Berenkuil

Wilt u samen met de kinderen een onbezorgde vakantie beleven met veel waterpret? Bij De Berenkuil kunt u kamperen op ruime kampeerplaatsen midden in de Drentse natuur. Staat u graag op een plek dichtbij de prachtige jeneverbessen, of op een veldje met speeltoestellen? De keuze is aan u! De kampeerplaatsen beschikken over een 10 ampère stroomvoorziening, eigen watertappunt en waterafvoer. Onze 5-sterren camping is geheel autovrij, zo kunnen de kinderen zich lekker uitleven en hoeft u zich geen zorgen te maken over hun veiligheid. Graag vakantie vieren op onze camping met waterspeeltuin maar heeft u behoefte aan nét wat meer luxe en comfort? Of beschikt u niet over een eigen kampeermiddel? Kies dan voor een lodge, tentvilla, podge of een van de andere leuke accommodaties. Voorzien van diverse gemakken geniet u van een heerlijke vakantie op onze camping met waterspeeltuin in Drenthe. 

Wij kunnen het ons haast niet voorstellen, maar zijn de kinderen uitgespeeld in de leukste waterspeeltuin van Nederland? Dan zijn er nog vele andere faciliteiten bij De Berenkuil. De kinderen willen nog lang niet naar huis! Ze roetsjen van de glijbaan en klimmen en klauteren in de grote buitenspeeltuin of bij iets minder weer in de binnenspeeltuin Tippedoki, plonsen in het buitenzwembad met apart kinderbad of maken vriendjes op het sportveld. Maar dat is nog lang niet alles! De kinderen én ouders beleven Berenpret met het enthousiaste animatieteam, genieten van een theatervoorstelling of schuiven aan voor een hapje en drankje in ons gezellige restaurant het Bommelhoes. Wanneer mogen we u verwelkomen op onze camping met waterspeeltuin?

 
Boek deze camping met waterpret
 

Faciliteiten

Op ANWB Topcamping De Berenkuil zijn alle ingrediënten aanwezig voor een zorgeloze vakantie, voor de kinderen én voor de papa's en mama's.