Camping de Berenkuil
Camping Drenthe met zwembad

Camping Drenthe met zwembad

  • Groot verwarmd buitenzwembad
  • Waterspeeltuin & peuterbad
  • Speelvijver met Berenburcht

Camping in Drenthe met zwembad

Bent u op zoek naar een camping waar uw kinderen (en uzelf natuurlijk) dagenlang zwemplezier beleven? Zoek dan niet verder, want De Berenkuil is een camping met zwembad in Drenthe. Op onze 5-sterren camping vindt u niet alleen een verwarmd openluchtzwembad (constante temperatuur van 28 graden), maar ook de speelvijver en waterspeeltuin geven op warme dagen de nodige verkoeling. Dat betekent drie keer zo veel waterpret! Het grote bad leent zich uitstekend om baantjes te trekken, maar ook voor veel speelplezier. Voor de kleintjes is er een apart peuterbad en rondom het buitenzwembad treft u een ruime ligweide. Kamperen in Drenthe met een zwembad? Welkom bij De Berenkuil!

 

💦 100% waterpret op onze camping in Drenthe met zwembad

Kamperen in Drenthe met een zwembad

Op onze camping in Drenthe met een zwembad beleeft u avontuurlijk kampeerplezier met veel variatie in kampeerplaatsen. Kamperen met alle ruimte voor uzelf tussen de jeneverbessen of juist liever op speels ingerichte veldjes met een speeltuintje? Bij De Berenkuil is kamperen in Drenthe met zwembad mogelijk, eveneens als het huren van een sfeervolle accommodatie. Geniet van een vakantie boordevol water- en Berenpret op onze camping met zwembad in Drenthe.

De Berenkuil in het kort:

⭐ 5-sterren camping in Grolloo

✅ Prijzen inclusief elektra, wifi en douchen

💦 Verwarmd buitenzwembad met waterspeeltuin

🏝️ Speelvijver met speelstrand

🐻 Berenpret in het openluchttheater

🤸 Toegang tot binnenspeeltuin Tippedoki

 

Méér dan een camping met zwembad in Drenthe

Niet alleen het buitenzwembad zorgt voor dagenlang vermaak, ook de speelvijver op onze natuurcamping staat garant voor eindeloos veel speelplezier. Steek met het vlot de vijver over of beklim de Berenburcht via de watertrap of klimnetten. Ook binnenspeeltuin Tippedoki, de grote buitenspeeltuin, het sportveld en natuurlijk het recreatieteam met Berenpret bezorgen de kinderen een onvergetelijke tijd. Onze kindvriendelijke camping in Drenthe met zwembad is bovendien volledig autovrij, dus fietsers, wandelaars én kinderen hebben alle ruimte.

Onze camping in Drenthe met buitenzwembad is bovendien een ideale uitvalsbasis voor een uitstapje in de bruisende provincie. Op minder dan 15 km afstand vindt u onder andere Klimpark Outdoor Grolloo, Pretpark Drouwenerzand, het Boomkroonpad en Herinneringscentrum Westerbork. Bezoek ook eens Assen (15 min), Emmen (30 min) en Groningen (30 min). Na een dagje op pad is niets fijner dan optimaal ontspannen in het buitenzwembad en daarna relaxen op uw kampeerplaats midden in de Drentse natuur. Zien wij u binnenkort op onze camping in Drenthe met een zwembad?

 
 

⛺️ Waar kan ik kamperen in Drenthe met een zwembad?

Op onze camping in Grolloo vindt u een groot openluchtzwembad waar iedereen waterpret beleeft. In de zomer is het heerlijk om verkoeling te zoeken en een duik te nemen in dit zwembad. Niet zo’n zin om te zwemmen maar wel zin in spetterpret? Bij De Berenkuil vindt u ook een waterspeeltuin en een speelvijver!

💦 Op welke camping in Drenthe vind ik een buitenzwembad?

De Berenkuil beschikt over een buitenzwembad! Het grote bad leent zich uitstekend voor baantjes trekken, maar ook voor veel speelplezier. Voor de peuters is er een apart peuterbad. Rondom het buitenzwembad treft u een ruime ligweide, waar u heerlijk kunt zonnen en relaxen.

😄 Wat is een leuke camping met zwembad in Drenthe?

De Berenkuil! Niet alleen beleeft u veel waterpret in het buitenzwembad, ook de rest van de faciliteiten bieden veel speelplezier! Van het uitgebreide recreatieprogramma en spetteren in de waterspeeltuin tot klimmen en klauteren in het indoor speelparadijs en glijden van de glijbaan in de zwemvijver. 

👶🏻 Hoe kindvriendelijk is deze camping in Drenthe met zwembad?

Niet voor niets staat De Berenkuil bekend als dé kindercamping van Drenthe! Er is altijd wel een leuke activiteit, die ons animatieteam met alle plezier organiseert. Ook is het hele terrein van onze camping autovrij, wel zo veilig voor de kinderen! Kortom: de kinderen staan bij ons voorop. Beleven zij plezier, dan geniet u ook!

 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten