1. Pinksteren in Drenthe
 2. Binnen- en buitenspeeltuin
 3. 5-sterren ANWB topcamping

Pinksteren in Drenthe

Op vakantiepark De Berenkuil kunt u tijdens het pinksterweekend kamperen midden in de Drentse natuur. Geniet van de heide, bossen en veengebieden. Ontdek samen met de kinderen de bewoners van het bos of bekijk de indrukwekkende hunebedden. U hoeft het vakantiepark uiteraard niet te verlaten. De vele faciliteiten op het park bieden jong en oud veel vermaak. Tijdens Pinksteren is het recreatieteam met iedere avond om 19:00 Berenpret aanwezig. Het recreatieteam verzorgt diverse activiteiten voor verschillende leeftijden. Naast ruime kampeerplaatsen kunt u bij Landgoed De Berenkuil er ook voor kiezen om één van de vakantiehuisjes te huren tijdens uw weekend weg met Pinksteren. 

 • Pinksteren: 31 mei & 1 juni 2020
 • Pinksterweekend: 29 mei t/m 2 juni 2020

Ontdek en beleef Drenthe!

Vakantiepark De Berenkuil, gelegen in Grolloo vormt een ideaal uitgangspunt voor uitstapjes in de regio. Zo liggen op korte afstand van het vakantiepark Klimpark Outdoor Grolloo, het Boomkroonpad en het Drents Museum. De steden Emmen en Groningen liggen op een half uur rijafstand en zijn zeker een bezoekje waard. Tevens is de omgeving zeer geschikt voor lange fietstochten en wandelingen door de natuur. 

Faciliteiten Landgoed De Berenkuil

 • Binnen- en buitenspeeltuin
 • Openluchtzwembad met peuterbad
 • Speelvijver met speeltoestellen
 • Horecagelegeheid Het Bommelhoes
 • Recreatieruimte Het Berenhol
 • Openluchttheater
 • Kampwinkel Super de Beer
 • Recreatieteam met iedere avond om 19:00 Berenpret
Hemelvaart-Pinksteren 2020
Hemelvaart-Pinksteren 2020

Hemelvaart-Pinksteren 2020

Verblijf van Hemelvaart tot en met Pinksteren op De Berenkuil
 
Mei-arrangement 2020
Mei-arrangement 2020

Mei-arrangement 2020

Verblijf de gehele meimaand met het gezin voor een vaste prijs. Inclusief meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren en inclusief 75 kWh elektra.
 

Hemelvaart-Pinksteren kampeerarrangement

Wilt u graag een langere periode kamperen? Een uitstekende periode hiervoor is van Hemelvaartsdag (20-05) tot en met 2e Pinksterdag (01-06). Hierbij kunt u gebruik maken van het Hemelvaart-Pinksteren arrangement welke De Berenkuil u te bieden heeft. Zo kunt u maar liefst 13 dagen komen kamperen. Goed nieuws: gedurende de hele 'Hempi' vakantie bieden we een recreatieprogramma aan; elke dag Berenpret en nog veel meer leuke activiteiten! Met het speciale kampeerarrangement kunt u voordelig kamperen; voor een gezin van bijvoorbeeld 4 personen profiteert u al van ruim 50% korting ten opzichte van de reguliere prijs!

Boek een kampeerarrangement
 

Faciliteiten

Op ANWB Topcamping De Berenkuil zijn alle ingrediënten aanwezig voor een zorgeloze vakantie, voor de kinderen én voor de papa's en mama's.