1. Hemelvaart & Pinkster Arrangement
 2. Binnen- en buitenspeeltuin
 3. 5-sterren ANWB topcamping
 

Pinksteren in Drenthe

Op vakantiepark De Berenkuil kunt u tijdens het Pinksterweekend kamperen midden in de Drentse natuur. Geniet van de heide, bossen en veengebieden. Ontdek samen met de kinderen de bewoners van het bos of bekijk de indrukwekkende hunebedden. U hoeft het vakantiepark uiteraard niet te verlaten. De vele faciliteiten op het park bieden jong en oud veel vermaak. Tijdens Pinksteren is het recreatieteam met iedere avond om 19:00 Berenpret aanwezig. Het recreatieteam verzorgt diverse activiteiten voor verschillende leeftijden. Naast ruime kampeerplaatsen kunt u bij Landgoed De Berenkuil er ook voor kiezen om één van de vakantiehuisjes te huren tijdens uw weekend weg met Pinksteren. 

 • Pinksteren: 9 & 10 juni 2019
 • Pinksterweekend weg: vrijdag 7 juni t/m dinsdag 11 juni 2019
 
 

Hemelvaart-Pinksteren kampeerarrangement

Wilt u graag een langere periode kamperen? Een uitstekende periode hiervoor is van Hemelvaartsdag (29-05) tot en met 2e Pinksterdag (10-06). Hierbij kunt u gebruik maken van het Hemelvaart-Pinksteren arrangement welke De Berenkuil u te bieden heeft. Zo kunt u maar liefst 13 dagen komen kamperen. Goed nieuws: gedurende de hele 'Hempi' vakantie bieden we een recreatieprogramma aan; elke dag Berenpret en nog veel meer leuke activiteiten! Met het speciale kampeerarrangement kunt u voordelig kamperen; voor een gezin van bijvoorbeeld 4 personen profiteert u al van ruim 50% korting ten opzichte van de reguliere prijs!

 
 
Hemelvaart en Pinksteren
Hemelvaart en Pinksteren

Hemelvaart en Pinksteren

Verblijf tijdens Hemelvaart en Pinksteren van 29-05 tot 10-06
 

Ontdek en beleef Drenthe!

Vakantiepark De Berenkuil, gelegen in Grolloo vormt een ideaal uitgangspunt voor uitstapjes in de regio. Zo liggen op korte afstand van het vakantiepark Klimpark Outdoor Grolloo, het Boomkroonpad en het Drents Museum. De steden Emmen en Groningen liggen op een half uur rijafstand en zijn zeker een bezoekje waard. Tevens is de omgeving zeer geschikt voor lange fietstochten en wandelingen door de natuur. 

Faciliteiten Landgoed De Berenkuil

 • Binnen- en buitenspeeltuin
 • Openluchtzwembad met peuterbad
 • Speelvijver met speeltoestellen
 • Horecagelegeheid Het Bommelhoes
 • Recreatieruimte Het Berenhol
 • Openluchttheater
 • Kampwinkel Super de Beer
 • Recreatieteam met iedere avond om 19:00 Berenpret
 

Faciliteiten

Op ANWB Topcamping De Berenkuil zijn alle ingrediënten aanwezig voor een zorgeloze vakantie, voor de kinderen én voor de papa's en mama's.
 

Omgeving

Een dagje naar een pretpark, dierentuin of winkelen. De directe omgeving van Grolloo en Drenthe in zijn geheel is van alle markten thuis.
 

Bekijk ook de andere vakantieperiodes