Camping met privé sanitair | Veel privacy | in Drenthe | De Berenkuil
Camping de Berenkuil
Camping met privé sanitair Drenthe

Camping met privé sanitair Drenthe

  • Kamperen in de Drentse natuur
  • Privé sanitair units
  • Water- en binnenspeeltuin

Kampeerplaatsen met eigen sanitair 

Kamperen met eigen sanitair: dat is toch heerlijk? Zo dachten we bij De Berenkuil ook. Daarom ontwikkelden wij privé sanitair units op het kampeerveldje Bartelshof. Met uw shampoo en tandpasta over de camping naar het sanitairgebouw? Dat is verleden tijd op dit gedeelte van onze camping met privé sanitair. De units beschikken over een toilet, douche, wasbak en verwarming. Alleen te gebruiken door u en uw gezin! Uniek aan onze camping met privé sanitair is dat wij nog een échte camping met kampeerplaatsen zijn. Ons terrein is niet volgebouwd met huisjes. Nee, bij ons ligt de focus nog écht op kamperen in het groene hart van Drenthe.

 

Ontdek onze kampeerplaats met privé sanitair ⤵

Kampeerplaats met privé sanitair

De Berenkuil: camping in Drenthe met eigen sanitair

Onze camping met privé sanitair in Drenthe is beoordeeld met 5-sterren. Denkt u hierbij gelijk aan een animatieprogramma voor kinderen? Dat is er óók, maar onze camping met eigen sanitair biedt meer dan dat. Bij ons wordt u echt even één met de natuur. U kampeert op een ruime kampeerplaats, verscholen tussen de bossen en heuvels, met enorm veel privacy. Niets hutje mutje op elkaar! De kinderen kunnen onbezorgd op avontuur bij de waterspeeltuin, binnenspeeltuinspeelvijver of uiteraard in het openluchttheater tijdens Berenpret. In de tussentijd geniet u van alle rust om u heen. Onze camping met eigen sanitair is autovrij en daarmee zeer geschikt voor gezinnen

Veel privacy

Het sanitair delen met andere campinggasten? Dat hoeft niet meer met uw eigen sanitair unit op onze camping. 

Uw spullen laten staan

Met uw toilettas de camping over is verleden tijd op onze camping met privé sanitair. Laat uw spullen lekker staan! 

Nooit wachten

Wachten tot er een douchecabine vrij is? Ook daar heeft u geen last van met privé sanitair op onze camping. 

Swipe en ontdek meer over De Berenkuil ⬇️

Uw kampeerplaats met privé sanitair bij De Berenkuil   

De privé sanitair units hebben een natuurdak, gelijk aan het dak dat op de binnenspeeltuin ligt. Met deze camouflage gaan de units op in het prachtige Drentse landschap. Kamperen met privé sanitair op onze natuurcamping betekent 100% genieten. Onze kampeerplaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroom, een watertappunt en waterafvoer. De prijzen zijn altijd inclusief wifi en elektra. Onze camping in Drenthe met eigen sanitair bezorgt u hét ultieme kampeergevoel. Wilt u uw hond ook graag meenemen op vakantie? Dat is geen probleem: uw dierenvriend is van harte welkom!

Let op: onze kampeerplaatsen met privé sanitair zijn erg populair, dus wees er snel bij! 

 
 

Zoek en boek uw kampeerplaats met privé sanitair ⤵

Veelgestelde vragen: 

🚿 Waar vind ik een camping in Drenthe met eigen sanitair?

Deze vindt u bij boscamping De Berenkuil! Op onze camping verblijft u midden in het bos en hoeft u de sanitaire voorzieningen niet te delen met andere gasten. Uw sanitair unit beschikt over een toilet, douche, wasbak en verwarming. Kortom: écht kamperen met ietsje meer comfort! 

👨‍👩‍👧‍👦 Welke camping in Drenthe is geschikt voor families?

Camping De Berenkuil is dé familiecamping in Drenthe. Op onze camping ervaart u een unieke combinatie van enerzijds ontspanning in een natuurrijke omgeving en anderzijds bruisende activiteiten voor kinderen. Verder is onze camping met privé sanitair autovrij en zijn er rookvrije gedeeltes. 

🐕 Op welke camping in Drenthe zijn honden welkom?

Wanneer u graag wil kamperen met uw hond, kunt u bij camping De Berenkuil terecht. Op onze camping zijn honden toegestaan, zelfs op een kampeerplaats met privé sanitair. Let op: u mag twee honden per kampeerplaats meenemen, honden moeten buiten het terrein uitgelaten worden en op de camping moeten honden aangelijnd zijn.