Camping nabij Westerbork | Op 14 km afstand | De Berenkuil
Camping de Berenkuil
Camping Westerbork

Camping Westerbork

  • 5-sterren camping in Drenthe
  • Op 14 km afstand van Westerbork
  • Speelvijver, zwembad en waterspeeltuin

Vakantie op een camping bij Westerbork in Drenthe

Een vakantie om nóóit te vergeten? Die beleeft u bij Camping de Berenkuil: een camping vlak bij Westerbork. Onze camping ligt op iets meer dan een kwartiertje rijden van dit dorp en van het bijzondere Kamp Westerbork. Een unieke plek met een bijzondere geschiedenis. Zeker een aanrader tijdens uw vakantie op Camping de Berenkuil. Onze 5-sterren familiecamping biedt de ideale uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken, maar biedt op haar eigen terrein ook vertier voor jong én oud. Ons heuvelachtige en 55 hectare grote natuurterrein, vol met jeneverbes, bos en heide, is autovrij. Zodat kinderen en wandelaars alle ruimte hebben op onze camping bij Westerbork!

 

Uw verblijf op onze camping in de buurt van Westerbork

Op onze camping in de omgeving van Westerbork kunt u kamperen op ruime plekken, volledig tussen de jeneverbessen of juist op een veldje met een speeltuin. De kampeerplaatsen beschikken over 10 ampère stroom, een watertappunt en waterafvoer. Uniek is dat u zich letterlijk in een natuurgebied bevindt. Onze camping in de buurt van Westerbork is namelijk onderdeel van Nationaal Landschap Drentsche Aa. Bij De Berenkuil kunt u ook een accommodatie voor 2 tot 6 personen huren voorzien van alle gemakken.

Bij ons combineert u rust en ruimte in de natuur met bruisende en leuke activiteiten. Ideaal voor een vakantie met kinderen! U leest in alle stilte een goed boek bij uw tent, terwijl uw kinderen vakantievriendjes maken bij de speelvijver, de waterspeeltuin, binnenspeeltuin Tippedoki of het Berenhol. 

Onze faciliteiten op een rijtje:

✦ Openluchtzwembad
✦ Speelvijver
✦ Waterspeeltuin
✦ Animatie met Berenpret
✦ Grote binnen- en buitenspeeltuin
✦ Multifunctioneel sportveld
✦ Horeca Het Bommelhoes

 

4 tips voor uitjes nabij onze camping bij Westerbork in Drenthe

1️⃣  Kamp Westerbork
Vanaf onze camping vlak bij Westerbork is een bezoekje aan Kamp Westerbork snel gemaakt. Met iets meer dan een kwartiertje rijden staat u al in dit herinneringscentrum. U leert hier alles over de bijzondere geschiedenis van Kamp Westerbork. Bezoek het museum en het kampterrein of bekijk een tentoonstelling.

2️⃣  Wildlands Adventure Zoo
Een heel ander uitje, maar zeker ook leuk om te ondernemen, is Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Vooral een aanrader wanneer u met uw (klein)kinderen onze camping nabij Westerbork bezoekt! Maak een unieke wereldreis in één dag! Ga bijvoorbeeld op poolexpeditie en sta oog in oog met ijsberen.

3️⃣  Attractiepark Drouwenerzand
Daredevils opgelet! Op ongeveer 20 minuutjes rijden van De Berenkuil bevindt zich dit super coole pretpark. Ontdek zelf waarom het park in de top tien van best bezochte parken in Nederland staat. Bij onze receptie kunt u kortingskaarten kopen. Wedden dat uw (klein)kinderen niet uitgepraat raken over dit dagje uit?

4️⃣  Hunebedcentrum Borger
Drenthe staat natuurlijk bekend om haar hunebedden. Geïnteresseerd? Breng dan zeker een bezoekje aan het Hunebedcentrum in Borger. Hier bevindt zich het grootste hunebed van Drenthe én leert u alles over de eeuwenoude keien. Zeker een leuk uitje tijdens uw verblijf op onze camping bij Westerbork.

 
 
 

✔️ Geen verborgen kosten ✔️ Totaalprijs = totaalprijs

Ligging van onze camping nabij Westerbork:

Veelgestelde vragen over een camping in de omgeving van Westerbork in Drenthe

Op welke camping in de buurt van Westerbork kan ik overnachten?

Hiervoor bent u bij Camping de Berenkuil aan het juiste adres. Onze camping in Drenthe ligt op slechts 14 km afstand van Kamp Westerbork en biedt diverse kampeerplaatsen en accommodaties voor een fijn verblijf. De faciliteiten op deze camping in de buurt van Westerbork maken uw vakantie helemaal compleet.

Welke camping bij Westerbork is geschikt voor kinderen?

Camping de Berenkuil is bij uitstek de leukste kindercamping van Drenthe en ligt op korte afstand van Westerbork. De camping is volledig autovrij, beschikt over meer dan 25 speeltuinen, een zwembad, speelvijver, binnenspeeltuin én animatie. De kinderen zullen zich geen moment vervelen tijdens een verblijf op onze camping bij Westerbork.