1. 5-sterren ANWB top camping
 2. Kindvriendelijk
 3. Speelvijver met speeltoestellen

Zomervakantie in Drenthe

Een beregezellige zomervakantie 2019 beleven? Dan bent u bij Landgoed De Berenkuil in Grolloo op het juiste adres. Onze 5-sterren ANWB top camping in Drenthe biedt u avontuurlijk kampeerplezier. Maak zelf een keuze uit een van onze 500 gevarieerde kampeerplekken, allen voorzien van watertappunt, waterafvoer en elektra (10 ampère). Op onze kindercamping in Drenthe hebben wij zonnige en schaduwrijke plekken, evenals de keuze uit een kampeerplek tussen de jeneverbessen of op een veldje met speeltoestellen. U heeft ook de mogelijkheid om een vakantiehuis te huren. Bij Landgoed De Berenkuil hebben wij respect voor de natuur. De camping is autovrij, de hoofdwegen zijn uiteraard verhard maar er zijn voldoende zandpaadjes. Ook is er voldoende verlichting op het terrein, maar ook weer niet te veel, zodat u 's avonds de prachtige sterrenhemel kunt bewonderen. De zomerse pret tijdens de zomervakantie in Drenthe zullen u en uw kinderen niet snel vergeten. De kinderen kunnen zich uren vermaken in het buitenzwembad met peuterbad, op het multifunctionele sportveld en bij de speelvijver met speeltuin. 

 • Zomervakantie regio zuid: 06 juli 2019 t/m 18 augustus 2019
 • Zomervakantie regio noord: 13 juli 2019 t/m 25 augustus 2019
 • Zomervakantie regio midden: 20 juli 2019 t/m 01 september 2019
 

Kamperen van 6 juli t/m 20 juli voor €503,00

Zomers begin
Zomers begin

Zomers begin

Inclusief eigen gezin, 1 extra tentje tot 4 m2, toeristenbelasting en elektra.

Kamperen van 17 augustus t/m 1 september voor €533,00

Uitzomeren
Uitzomeren

Uitzomeren

Inclusief eigen gezin, 1 extra tentje tot 4 m2, toeristenbelasting en elektra.

Zomer kampeerarrangement

Heeft u niet genoeg aan één of twee weekjes zomervakantie? Groot gelijk; hoe langer uw verblijf op De Berenkuil, hoe beter. Speciaal voor u hebben bieden we een zomer kampeerarrangement, waarbij u de hele zomervakantie verblijft tegen een voordelige prijs. Gedurende de periode van 29 juni 2019 t/m 1 september 2019 kunt u met het hele gezin verblijven op één van onze ruime kampeerplaatsen voor slechts €1507,00. Woon en werkt u vlakbij de camping? Dan is het arrangement helemaal geschikt voor u. Gebruik De Berenkuil als thuisbasis tijdens de zomervakantie. Overdag werken en 's avonds het échte vakantiegevoel beleven op onze kindvriendelijke camping. Hoe leuk is dat?!
De arrangementsprijs is geldig voor het hele gezin!

 
Boek het zomerarrangement
 
Zomeren
Zomeren

Zomeren

Inclusief eigen gezin, 1 extra tentje tot 4 m2, toeristenbelasting en inclusief 75 kWb, meerverbruik € 0,39 kWh. 

Zomervakantie met kinderen

De zomervakantie in Drenthe doorbrengen staat garant voor een afwisselende en uitdagende vakantie met het hele gezin. De kinderen kunnen hele dagen buitenspelen op een van de vele speelplaatsen of in het buitenzwembad. En als het weer dan toch even tegenzit kunnen zij terecht in onze camping met binnenspeeltuin. Naast de vele faciliteiten die het park te bieden heeft kunt u de omgeving ontdekken. Op korte afstand van het park vindt u het grootste waterspeelpark van Nederland DX Adventurepark, Klimpark Outdoor Grolloo, Pretpark Drouwenerzand, Herinneringscentrum Westerbork, het Boomkroonpad, zwemparadijs De Bonte Wever, Het Drents Museum en het Nationaal Hunebed. Voor kinderen, jongeren en volwassen genoeg te beleven tijdens de zomervakantie in Drenthe. Een lastige keuze wat u als eerst gaat ontdekken.

Met het diverse aanbod van Landgoed De Berenkuil hoeft u tijdens de zomervakantie met kinderen het park niet te verlaten. De handige Berenkuilapp laat u precies zien welke activiteiten op het programma staan. Het programma start om 9:30 met Miniberentijd en eindigt met Berenpret om 19:00. In de tussentijd worden uitdagende activiteiten voor diverse leeftijdsgroepen aangeboden. 

 • Restaurant het Bommelhoes
 • Multifunctioneel sportveld
 • Binnenspeeltuin Tippedoki
 • Openluchttheater
 • Speelvijver met speeltoestellen
 • Openlucht buitenzwembad
 • Recreatieruimte Het Berenhol
 • Recreatieteam met Berenpret
 

Sfeerimpressie zomervakantie in Drenthe

 

Bekijk ook de andere vakantieperiodes