1. 5-sterren ANWB top camping
 2. Kindvriendelijk
 3. Speelvijver met speeltoestellen
 4. Nieuwe waterspeeltuin

Zomervakantie in Drenthe

Klaar om een beregezellige zomervakantie te beleven? Dan bent u bij Landgoed De Berenkuil in Grolloo op het juiste adres! Onze ANWB camping in Drenthe is beoordeeld met 5-sterren en biedt eindeloos veel kampeerplezier. Maak zelf een keuze uit een van onze 500 gevarieerde kampeerplekken, allen voorzien van watertappunt, waterafvoer en elektra (10 ampère). Op onze kindercamping in Drenthe hebben wij een ruime keuze uit zonnige en schaduwrijke plekken, evenals een kampeerplek tussen de jeneverbessen of op een veldje met speeltoestellen. Daarnaast bieden we tal van vakantiehuizen voor ieder gezelschap. 

Bij Landgoed De Berenkuil hebben wij respect voor de natuur. De camping is autovrij, de hoofdwegen zijn uiteraard verhard maar er zijn voldoende zandpaadjes. Ook is er voldoende verlichting op het terrein, maar ook weer niet te veel, zodat u 's avonds de prachtige sterrenhemel kunt bewonderen. De zomerse pret tijdens de zomervakantie in Drenthe zullen u en uw kinderen niet snel vergeten. De kinderen kunnen zich uren vermaken in het buitenzwembad met peuterbad én sinds 2019 een gave waterspeeltuin! Op het multifunctionele sportveld en bij de speelvijver met speeltuin zullen de kids zich ook niet vervelen.

 • Zomervakantie regio zuid: 06 juli 2019 t/m 18 augustus 2019
 • Zomervakantie regio noord: 13 juli 2019 t/m 25 augustus 2019
 • Zomervakantie regio midden: 20 juli 2019 t/m 01 september 2019
 

Kamperen van 17 augustus t/m 1 september voor €533,00

Uitzomeren
Uitzomeren

Uitzomeren

Inclusief eigen gezin, 1 extra tentje tot 4 m2, toeristenbelasting en elektra.

Zomervakantie met kinderen

De zomervakantie in Drenthe doorbrengen staat garant voor een afwisselende en uitdagende vakantie met het hele gezin. De kinderen kunnen hele dagen buitenspelen op een van de vele speelplaatsen of in het buitenzwembad met waterspeeltuin. En als het weer dan toch even tegenzit kunnen zij terecht in onze camping met binnenspeeltuin. Naast de vele faciliteiten die het park te bieden heeft kunt u de omgeving ontdekken. Op korte afstand van het park vindt u waterspeelpark DX Adventurepark, Klimpark Outdoor Grolloo, Pretpark Drouwenerzand, Herinneringscentrum Westerbork, het Boomkroonpad, zwemparadijs De Bonte Wever, Het Drents Museum en het Nationaal Hunebed. Voor kinderen, jongeren en volwassen genoeg te beleven tijdens de zomervakantie in Drenthe. Een lastige keuze wat u als eerst gaat ontdekken.

Met het diverse aanbod van Landgoed De Berenkuil hoeft u tijdens de zomervakantie met kinderen het park niet te verlaten. De handige Berenkuilapp laat u precies zien welke activiteiten op het programma staan. Het programma start om 9:30 met Miniberentijd en eindigt met Berenpret om 19:00. In de tussentijd worden uitdagende activiteiten voor diverse leeftijdsgroepen aangeboden. 

 • Restaurant het Bommelhoes
 • Multifunctioneel sportveld
 • Binnenspeeltuin Tippedoki
 • Openluchttheater
 • Speelvijver met speeltoestellen
 • Openlucht buitenzwembad
 • Uitdagende waterspeeltuin
 • Recreatieruimte Het Berenhol
 • Recreatieteam met Berenpret
 

Sfeerimpressie zomervakantie in Drenthe