1. 5-sterren ANWB top camping
 2. Kindvriendelijk
 3. Speelvijver met speeltoestellen
 4. Nieuwe waterspeeltuin

Zomervakantie in Drenthe

Klaar om een beregezellige zomervakantie te beleven? Dan bent u bij Landgoed De Berenkuil in Grolloo op het juiste adres! Onze ANWB camping in Drenthe is beoordeeld met 5-sterren en biedt eindeloos veel kampeerplezier. Maak zelf een keuze uit een van onze 500 gevarieerde kampeerplekken, allen voorzien van watertappunt, waterafvoer en elektra (10 ampère). Op onze kindercamping in Drenthe hebben wij een ruime keuze uit zonnige en schaduwrijke plekken, evenals een kampeerplek tussen de jeneverbessen of op een veldje met speeltoestellen. Daarnaast bieden we tal van vakantiehuizen voor ieder gezelschap. 

Bij Landgoed De Berenkuil hebben wij respect voor de natuur. De camping is autovrij, de hoofdwegen zijn uiteraard verhard maar er zijn voldoende zandpaadjes. Ook is er voldoende verlichting op het terrein, maar ook weer niet te veel, zodat u 's avonds de prachtige sterrenhemel kunt bewonderen. De zomerse pret tijdens de zomervakantie in Drenthe zullen u en uw kinderen niet snel vergeten. De kinderen kunnen zich uren vermaken in het buitenzwembad met peuterbad én sinds 2019 een gave waterspeeltuin! Op het multifunctionele sportveld en bij de speelvijver met speeltuin zullen de kids zich ook niet vervelen.

 • Zomervakantie regio zuid: 11 juli 2020 t/m 23 augustus 2020
 • Zomervakantie regio noord: 4 juli 2020 t/m 16 augustus 2020
 • Zomervakantie regio midden: 18 juli 2020 t/m 30 augustus 2020
 

Zomer kampeerarrangement 2020

Heeft u niet genoeg aan één of twee weekjes zomervakantie? Groot gelijk; hoe langer uw verblijf op De Berenkuil, hoe beter. Speciaal voor u hebben bieden we een zomer kampeerarrangement, waarbij u de hele zomervakantie verblijft tegen een voordelige prijs. Gedurende de periode van 27 juni 2020 t/m 30 augustus 2020 kunt u met het hele gezin verblijven op één van onze ruime kampeerplaatsen voor slechts €1507,00. Woont en werkt u vlakbij de camping? Dan is het arrangement helemaal geschikt voor u. Gebruik De Berenkuil als thuisbasis tijdens de zomervakantie. Overdag werken en 's avonds het échte vakantiegevoel beleven op onze kindvriendelijke camping. Hoe leuk is dat?!
De arrangementsprijs is geldig voor het hele gezin!

 
Kamperen
Kamperen

Kamperen

Verblijf met uw camper, caravan, vouwwagen of tent op kampeerveldjes midden in de natuur met een eigen speeltuintje.
Accommodaties
Accommodaties
Accommodaties
Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

Liever een accommodatie? Kies voor een comfortabele blokhut, luxe lodge of sfeervol Hans en Grietje huisje.

Zomervakantie met kinderen

De zomervakantie in Drenthe doorbrengen staat garant voor een afwisselende en uitdagende vakantie met het hele gezin. De kinderen kunnen hele dagen buitenspelen op een van de vele speelplaatsen of in het buitenzwembad met waterspeeltuin. En als het weer dan toch even tegenzit kunnen zij terecht in onze camping met binnenspeeltuin. Naast de vele faciliteiten die het park te bieden heeft kunt u de omgeving ontdekken. Op korte afstand van het park vindt u waterspeelpark DX Adventurepark, Klimpark Outdoor Grolloo, Pretpark Drouwenerzand, Herinneringscentrum Westerbork, het Boomkroonpad, zwemparadijs De Bonte Wever, Het Drents Museum en het Nationaal Hunebed. Voor kinderen, jongeren en volwassen genoeg te beleven tijdens de zomervakantie in Drenthe. Een lastige keuze wat u als eerst gaat ontdekken.

Met het diverse aanbod van Landgoed De Berenkuil hoeft u tijdens de zomervakantie met kinderen het park niet te verlaten. De handige Berenkuilapp laat u precies zien welke activiteiten op het programma staan. Het programma start om 9:30 met Miniberentijd en eindigt met Berenpret om 19:00. In de tussentijd worden uitdagende activiteiten voor diverse leeftijdsgroepen aangeboden. 

 • Restaurant het Bommelhoes
 • Multifunctioneel sportveld
 • Binnenspeeltuin Tippedoki
 • Openluchttheater
 • Speelvijver met speeltoestellen
 • Openlucht buitenzwembad
 • Uitdagende waterspeeltuin
 • Recreatieruimte Het Berenhol
 • Recreatieteam met Berenpret
Boek een zomervakantie in Drenthe

Sfeerimpressie zomervakantie in Drenthe