Faciliteiten camping De Berenkuil

Bommelhoes

Het Bommelhoes is “de huiskamer” van De Berenkuil. Er is een leestafel, een speelhoek en een groot terras met zicht op de speeltuin en het Bolkebeerveld. Indien u wat wilt drinken of eten kunt u dat zelf afhalen of bestellen bij het buffet. Consumptie is niet verplicht.
Er is een kleine kaart voor tussendoor met o.a. tosti’s en poffertjes of de grote kaart met voor elk wat wils.  Zoals pannenkoeken, pizza’s , maaltijdsalades, wokschotel en schnitzel. Voor de kinderen zijn er spannende maaltijdboxen met verrassing of een Berenpretpannenkoek ook met verrassing.

Terwijl het eten wordt bereid, kunnen de kinderen zich nog even uitleven in de speelhoek of in de grote speeltuin. In en rondom het Bommelhoes is gratis internet (Wifi). In het Bommelhoes vindt u ook de receptie, het afhaalbuffet, de Honingpot (met elke ochtend om 9.30 uur Miniberentijd) en de wasserette.

Het afhaalbuffet

Het afhaalbuffet vindt u aan de buitenkant tussen de receptie en de wasserette. Naast de gebruikelijke snacks zijn er ook porties macaroni, spaghetti, bami en nasi verkrijgbaar. Verder hebben we pizza’s en rauwkostsalades.


Het openluchttheater

In het openluchttheater is elke avond om 19:00 uur Berenpret. Er passen zo’n 600 mensen in het openluchttheater.


Super de Beer

In de Super de Beer, de kampwinkel van “De Berenkuil”, kunt u (bijna) alles krijgen wat u op uw vakantie nodig heeft. Voor vers brood, zuivel, fruit, gesneden groente en vers vlees bent u bij de Super de Beer aan het goede adres.  Super de Beer is in het hoogseizoen zeven dagen per week geopend.

Het Berenhol

Het Berenhol is de grote recreatieruimte van De Berenkuil, hier is ’s ochtends het knutselen. Mocht het weer eens tegen zitten, dan verhuist Berenpret van het openluchttheater naar het Berenhol.


Bolkebeerveld, Pandapannaveld, groot voetbalveld en tafeltennistafels

Het Bolkebeerveld is een all-weather sportveld voor liefhebbers van balsporten. Basketbal, volleybal en korfbal, genoeg om je op uit te leven. Naast het Bolkebeerveld ligt het Pandapannaveld, een prachtige all-weather voetbalkooi omringd door het Mikadospeelspektakel. Bij de speelvijver is een groot voetbalveld en bij het Berenhol zijn vier tafeltennistafels.

Toiletgebouwen

Al onze vier toiletgebouwen hebben vloerverwarming en zijn voorzien van een sfeervolle  kinderhoek met babybadjes. kindersanitair en verhoogde kinderdouches. Ook zijn er gezinsdouches en is er aangepast sanitair.

Waterpret

Waterpret is er in overvloed.  In en rondom de speelvijver met de grote Berenburcht, staan heel veel speeltoestellen. Eigenlijk te veel om op te noemen.
De Berenburcht kun je beklimmen via de grote watertrappen, via klimnetten en als je boven bent naar buiten suizen via de glijbaan. Buiten stroomt water over “de rivierbedding” de speelvijver in en kun je eindeloos de stroompjes verleggen. Maar er is ook een piratenpoot met eromheen een watergoot. Klimtorens in het water met ertussen een pontje, een kabelbaantjes een…

En ten slotte heeft de De Berenkuil naast het waterspektakel bij de speelvijver en grote speeltuin nog 21 speelplekken verspreid over de camping, dus uitgespeeld raak je niet.

Zandkuil