Op het park
  1. Nieuw indoor speelparadijs
  2. 5-sterren ANWB Topcamping
  3. Buitenzwembad en speelvijver

Camping met binnenspeeltuin

Voor een onvergetelijke vakantie hoeft u niet altijd naar het buitenland; ontdek ook eens al het moois wat ons eigen land te bieden heeft. Toch bent u vaak onzeker over het weer in Nederland, want hoge temperaturen en een heerlijk zonnetje zijn niet altijd vanzelfsprekend. Op ANWB Topcamping De Berenkuil, beoordeeld met 5 sterren, hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Bij goed én slecht weer biedt onze kindercamping in Drenthe (Grolloo) vermaak voor jong en oud. In onze gloednieuwe binnenspeeltuin Tippedoki kunnen kinderen klimmen en klauteren tot wel 10 meter hoog! Welke Tarzan’s en Jane’s zien we daar? Het indoor speelparadijs bestaat uit twee afdelingen; eentje speciaal voor de allerkleinsten (t/m 5 jaar) en de andere voornamelijk voor kinderen van 6 t/m 10 jaar. Kinderen wanen zich in een ware jungle die vol staat met bomen en boomhutten die stuk voor stuk met elkaar verbonden zijn door middel van spannende touwbruggen. De speeltuin biedt urenlang vermaak tijdens regenachtige of koude dagen. Kortom, bent u op zoek naar een kindvriendelijke camping in Nederland waar u zich geen zorgen hoeft te maken of er wel genoeg te doen is bij slecht weer? Dan is onze camping met binnenspeeltuin uw ideale bestemming!

 
Openingstijden Tippedoki
 
Bekijk direct het aanbod

Beleef veel speelplezier bij Tippedoki

 
  1. Speelplezier voor kinderen t/m 10 jaar
  2. Jungle met bomen en boomhutten
  3. Spannende touwbruggen
  4. Klimmen en klauteren tot 10 meter hoog
 
 

Camping met indoor speeltuin

Camping De Berenkuil beschikt natuurlijk over veel meer faciliteiten. Alle ingrediënten voor een zorgeloze vakantie, voor de kinderen én voor de mama’s en papa’s, zijn aanwezig op de kindercamping. Geniet van zwemplezier in de leuke speelvijver of het grote buitenzwembad, beleef Berenpret met het recreatieteam bij het openluchttheater of speel urenlang in de grote buitenspeeltuin of in één van de 25 andere speeltuintjes. Bij slecht weer biedt niet alleen het indoor speelparadijs een oplossing, ook kunnen de kinderen lekker knutselen in Het Berenhol, terwijl u geniet van een hapje en een drankje bij Het Bommelhoes. Ook binnenspeeltuin Tippedoki heeft een kleine kaart voor lunch of tussendoortjes. Kom lekker klauteren, springen, schommelen en glijden als het weer buiten een beetje tegenzit op onze camping met indoor speeltuin.

Kamperen of een vakantiehuisje huren?

Wilt u avontuurlijk kampeerplezier beleven of juist wat meer comfort opzoeken in één van onze accommodaties? Het is allemaal mogelijk op onze camping met zwembad en indoor speeltuin. Kampeer op ruime plaatsen midden in de Drentse natuur, kenmerkend door jeneverbes, bos en heide. De plaatsen zijn zeer gevarieerd; van een natuurlijke ligging tussen de jeneverbessen tot speels ingerichte veldjes met een eigen speeltuintje. Beschikt u niet over een eigen kampeermiddel? Verblijf dan in onze vakantiehuisjes, variërend van sprookjesachtige Hans en Grietje huisjes tot luxe Regenbooglodges. Of u nu kiest voor kamperen of een accommodatie huren, tijdens uw verblijf op onze camping met indoor speeltuin heeft u hoe dan ook gratis toegang tot speelparadijs Tippedoki.

 
Boek deze camping met binnenspeeltuin
 

Kamperen

Kamperen in Drenthe doet u bij De Berenkuil; privé of op een veldje, in de schaduw of in de zon. Wij bieden een ruime diversiteit aan kampeerplaatsen.
Accommodaties
Accommodaties
Accommodaties
Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

Glamping of het echte kamperen? De Berenkuil heeft accommodaties van basic tot luxe. Te huur voor een korte of lange vakantie.
 

Overige faciliteiten: