Op het park
  1. Camping in de natuur van Drenthe
  2. Natuurlijk gelegen kampeerplaatsen
  3. Tussen jeneverbes, bos en heide

Natuurcamping in Nederland

Wilt u optimaal ontspannen en compleet tot rust komen? Dat doet u op onze camping in de schitterende natuur van Drenthe, kenmerkend door jeneverbes, bos en heide. Midden op een gevarieerd natuurterrein van maar liefst 55 ha vindt u Camping De Berenkuil; een ultieme natuurcamping in Nederland. De camping is bovendien volledig autovrij, zodat kinderen, wandelaars en fietsers alle ruimte hebben én zodat de natuur op haar mooist blijft. Dankzij de vele zandpaadjes op het heuvelachtige terrein geniet u écht van de natuur. De Berenkuil is onderdeel van het Nationaal Landschap Drentsche Aa en ligt aan de rand van Geopark De Hondsrug. U wordt dus letterlijk omgeven door bos en heide. Optimaal tot rust komen doet u op onze 5-sterren natuurcamping in Nederland.

 
Bekijk direct het aanbod
 

Natuurcamping in Drenthe

Een deel van onze natuurcamping in Drenthe was in het begin van de vorige eeuw nog bedekt met stuifzand, wat het terrein vandaag de dag heuvelachtig maakt. Het heuvelachtige terrein met haar jeneverbessen, bossen en heidevelden biedt natuurlijk gelegen kampeerplaatsen, waar u geniet van veel rust, ruimte en privacy. Alle kampeerplaatsen beschikken over een watertappunt, waterafvoer en 10 ampère elektra. Ook kunt u verblijven in één van de vakantiehuisjes, die stuk voor stuk omgeven worden door de prachtige Drentse natuur. Tijdens uw verblijf op onze natuurcamping profiteert u van uitstekende faciliteiten. Beleef oneindig veel speelplezier bij de grote speelvijver met een gigantische klimtoren. Ook vindt u bij De Berenkuil een binnenspeeltuin, openluchtzwembad, recreatieteam, grote speeltuin en horecagelegenheden. Vermaak voor jong én oud!

Ook de natuurrijke omgeving is het verkennen waard. Rondom De Berenkuil vindt u prachtige wandel- en fietspaden, die u de gelegenheid geven de natuur echt even in u op te nemen. Wie spot als eerst een eekhoorn of ree? Niet alleen de schitterende natuur is een meerwaarde voor onze camping, ook zijn er genoeg activiteiten te ondernemen voor een leuk dagje uit. Word één met de natuur en wandel door de toppen van de bomen bij het Boomkroonpad in Borger. Zoekt u iets meer uitdaging? Bezoek dan het outdoor klimpark in Grolloo en trotseer het klimparcours tussen de bomen. Ook het Hunebedcentrum is een aanrader, waar u van alles leert over de grootse keien, waar Drenthe zo bekend om staat. Kamperen in de natuur is iets wat iedereen zou moeten doen! Wanneer mogen wij u verwelkomen op onze natuurcamping in Drenthe?

 
Boek deze natuurcamping in Drenthe

Ontdek natuurcamping De Berenkuil