1. Nieuwe waterspeeltuin
  2. Apart peuterbad en ligweide
  3. Speelvijver met Berenburcht

Camping in Drenthe met zwembad

Bent u op zoek naar een camping waar uw kinderen (en uzelf natuurlijk) dagenlang zwemplezier en waterpret kunnen beleven? Zoek dan niet verder, want Landgoed De Berenkuil is een camping met zwembad in Drenthe. Op onze 5-sterren ANWB top camping vindt u niet alleen een openluchtzwembad, maar ook de speelvijver geeft op warme dagen de nodige verkoeling. Met een zwembad én een zwemvijver beleeft u dubbel zo veel waterpret! Bij de grote speeltuin vindt u ons buitenbad met peuterbad, waterspeeltuin en ligweide. Het grote bad leent zich uitstekend voor baantjes trekken, maar ook voor veel speelplezier. Voor de kleintjes is er een apart peuterbad. Rondom het buitenzwembad treft u een ruime ligweide, waar u heerlijk kunt zonnen en relaxen.

Op onze camping in Drenthe met een zwembad beleeft u avontuurlijk kampeerplezier met veel variatie in kampeerplaatsen. Kamperen met alle ruimte voor uzelf tussen de jeneverbessen of juist liever op speels ingerichte veldjes met speeltuintje? Bij De Berenkuil is kamperen in Drenthe met zwembad mogelijk, eveneens als een sfeervolle accommodatie huren. Geniet van een vakantie boordevol water- en Berenpret op onze camping met zwembad in Drenthe.

 
Bekijk direct het aanbod

Beleef ultieme waterpret op De Berenkuil

Kindvriendelijke camping in Drenthe met zwembad

Niet alleen het buitenzwembad zorgt voor dagenlang vermaak, ook de speelvijver op onze natuurcamping staat garant voor eindeloos veel speelplezier. Steek met het vlot de vijver over of beklim de Berenburcht via de watertrap of klimnetten. Jong en oud vermaken zich hier uitstekend! Ook binnenspeeltuin Tippedoki, de grote buitenspeeltuin, het multifunctionele sportveld en natuurlijk het recreatieteam met veel Berenpret bezorgen de kinderen een onvergetelijke tijd. Bij horecagelegenheid Het Bommelhoes geniet u van heerlijke maaltijden of houdt u een oogje in het zeil bij de kinderen die druk aan het spelen zijn. Het zonnige terras biedt uitstekend zicht op de grote buitenspeeltuin. Onze kindvriendelijke camping in Drenthe met zwembad is bovendien volledig autovrij, dus fietsers, wandelaars én kinderen hebben alle ruimte.

Onze camping in Drenthe met buitenzwembad is bovendien een ideale uitvalsbasis voor een uitstapje in de bruisende provincie Drenthe. Op minder dan 15 km afstand vindt u onder andere Klimpark Outdoor Grolloo, Pretpark Drouwenerzand, het Boomkroonpad en Herinneringscentrum Westerbork. Bezoek ook eens Assen (15 min), Emmen (30 min) en Groningen (30 min). Na een dagje op pad is niets fijner dan optimaal ontspannen in het buitenzwembad en daarna relaxen op uw kampeerplaats midden in de Drentse natuur of in uw sfeervolle accommodatie. Of u nu kiest voor een kampeervakantie of een verblijf in één van de accommodaties, u profiteert hoe dan ook van uitstekende kindvriendelijke parkvoorzieningen. Zien wij u binnenkort op onze camping in Drenthe met een zwembad?

 
Boek deze camping met zwembad
 

⛺️ Waar kan ik kamperen in Drenthe met een zwembad?

Op onze camping in Grolloo vindt u een groot openluchtzwembad waar iedereen waterpret beleeft. In de zomer is het heerlijk om verkoeling te zoeken en een duik te nemen in dit zwembad. Niet zo’n zin om te zwemmen maar wel zin in spetterpret? Bij De Berenkuil vindt u ook een waterspeeltuin een een speelvijver met Berenburcht!

💦 Op welke camping in Drenthe vind ik een buitenzwembad?

De Berenkuil beschikt over een buitenzwembad! Het grote bad leent zich uitstekend voor baantjes trekken, maar ook voor veel speelplezier. Voor de kleintjes is er een apart peuterbad. Rondom het buitenzwembad treft u een ruime ligweide, waar u heerlijk kunt zonnen en relaxen.

😄 Wat is een leuke camping in Drenthe met zwembad?

Niet alleen beleeft u veel waterpret bij De Berenkuil in het buitenzwembad, ook de rest van de faciliteiten bieden veel speelplezier! Van het uitgebreide recreatieprogramma en spetteren in de waterspeeltuin tot klimmen en klauteren in het indoor speelparadijs en glijden van de glijbaan in de zwemvijver. Vervelen is hier geen optie!

👶🏻 Hoe kindvriendelijk is deze camping in Drenthe met zwembad?

Niet voor niets staat De Berenkuil bekend als dé kindercamping van Drenthe! Er is altijd wel een leuke activiteit om aan deel te nemen dat ons animatieteam organiseert in de schoolvakanties tussen 9:30 en 19:00 uur. Ook is het hele terrein van onze camping autovrij, wel zo veilig voor de kinderen! Kortom: de kinderen staan bij ons voorop. Beleven zij plezier, dan hebben de ouders ook een fijne tijd!

 

Overige faciliteiten:

 

Meer Waterpret