Op het park
  1. Nieuwe waterspeeltuin
  2. Apart peuterbad en ligweide
  3. Speelvijver met Berenburcht

Camping in Drenthe met zwembad

Bent u op zoek naar een camping waar uw kinderen (en uzelf natuurlijk) dagenlang zwemplezier en waterpret kunnen beleven? Zoek dan niet verder, want Landgoed De Berenkuil is een camping met zwembad in Drenthe. Op onze 5-sterren ANWB top camping vindt u niet alleen een openluchtzwembad, maar ook de speelvijver geeft op warme dagen de nodige verkoeling. Met een zwembad én een zwemvijver beleeft u dubbel zo veel waterpret! Bij de grote speeltuin vindt u ons buitenbad met peuterbad, waterspeeltuin en ligweide. Het grote bad leent zich uitstekend voor baantjes trekken, maar ook voor veel speelplezier. Voor de kleintjes is er een apart peuterbad. Rondom het buitenzwembad treft u een ruime ligweide, waar u heerlijk kunt zonnen en relaxen. Op onze camping in Drenthe met een zwembad beleeft u avontuurlijk kampeerplezier met veel variatie in kampeerplaatsen. Kamperen met alle ruimte voor uzelf tussen de jeneverbessen of juist liever op speels ingerichte veldjes met speeltuintje? Bij De Berenkuil is het allemaal mogelijk, eveneens als een accommodatie huren. Geniet van een vakantie boordevol water- en Berenpret op onze camping met zwembad in Drenthe.

 
Bekijk direct het aanbod

Beleef ultieme waterpret op De Berenkuil

Kindvriendelijke camping in Drenthe met zwembad

Niet alleen het buitenzwembad zorgt voor dagenlang vermaak, ook de speelvijver staat garant voor eindeloos veel speelplezier. Steek met het vlot de vijver over of beklim de Berenburcht via de watertrap of klimnetten. Jong en oud vermaken zich hier uitstekend! Ook binnenspeeltuin Tippedoki, de grote buitenspeeltuin, het multifunctionele sportveld en natuurlijk het recreatieteam met veel Berenpret bezorgen de kinderen een onvergetelijke tijd. Bij horecagelegenheid Het Bommelhoes geniet u van heerlijke maaltijden of houdt u een oogje in het zeil bij de kinderen die druk aan het spelen zijn. Het zonnige terras biedt uitstekend zicht op de grote buitenspeeltuin. Onze kindvriendelijke camping in Drenthe met zwembad is bovendien volledig autovrij, dus fietsers, wandelaars én kinderen hebben alle ruimte.

Onze camping met buitenzwembad is bovendien een ideale uitvalsbasis voor een uitstapje in de bruisende provincie Drenthe. Op minder dan 15 km afstand vindt u onder andere Klimpark Outdoor Grolloo, Pretpark Drouwenerzand, het Boomkroonpad en Herinneringscentrum Westerbork. Bezoek ook eens Assen (15 min), Emmen (30 min) en Groningen (30 min). Na een dagje op pad is niets fijner dan optimaal ontspannen in het buitenzwembad en daarna relaxen op uw kampeerplaats midden in de Drentse natuur of in uw sfeervolle accommodatie. Of u nu kiest voor een kampeervakantie of een verblijf in één van de accommodaties, u profiteert hoe dan ook van uitstekende kindvriendelijke parkvoorzieningen. Zien wij u binnenkort op onze camping in Drenthe met een zwembad?

 
Boek deze camping met zwembad
 
 

Overige faciliteiten: