• Vakantie met de hele familie
  • Een échte kampeercamping
  • Waterspeeltuin én buitenzwembad

Familiecamping in Drenthe

Landgoed De Berenkuil is dé familiecamping in Drenthe. Ontdek waarom velen hier graag met de hele familie vakantie vieren! Familiecamping de Berenkuil is een 5-sterren topcamping gelegen in het Drentse plaatsje Grolloo. Deze familiecamping in Drenthe biedt uitstekende faciliteiten waar jong en oud zich opperbest vermaken. Wij denken aan de veiligheid van uw kinderen, zo beleeft iedereen een onbezorgde vakantie! De Berenkuil is een autovrije camping met rookvrije gedeelten. Zo kunnen de kinderen zich vrij bewegen en naar hartelust spelen op de kampeerveldjes met uitdagende speeltoestellen. Op onze familiecamping in Drenthe kunt u kamperen op ons natuurrijke kampeerterrein of een vrolijke accommodatie huren.

Familiecamping in Drenthe - Landgoed De Berenkuil

Kamperen bij De Berenkuil

Op onze camping in Grolloo kampeert u tussen de jeneverbessen, heide en bomen. Bij De Berenkuil treft u geen standaard kampeerplaatsen aan, elk kampeerplekje is anders en heeft unieke kenmerken. Dat maakt kamperen op deze familiecamping in Drenthe ook zo bijzonder! Op ieder plekje beschikt u over een 10 ampère stroomvoorziening, eigen watertappunt en waterafvoer. Kies voor een zonnig of schaduwrijk plekje en geniet van een kampeervakantie met de hele familie.

 
Boek uw kampeerplaats
 

Accommodatie huren bij De Berenkuil

Bij De Berenkuil kunt u ook kiezen voor het huren van een comfortabele accommodatie. De accommodaties zijn gebouwd met natuurlijke materialen zodat deze uitstekend opgaan in de groene omgeving. Geniet van comfortabele voorzieningen als een eigen badkamer, volledig ingerichte keuken en fijne bedden. Iedere accommodatie beschikt over een eigen terras met meubilair. Een vakantiehuisje in Drenthe is ideaal voor mensen die niet kamperen of gewoon eens op een andere manier het Berenkuilgevoel willen ervaren.

 
Boek uw accommodatie
 

Familiecamping in Drenthe met zwembad

Wij begrijpen dat waterpret niet mag ontbreken tijdens uw vakantie met uw hele familie op onze kindercamping. Onze familiecamping in Drenthe met zwembad zorgt voor veel waterpret én niet alleen in het openluchtzwembad! Ook de speelvijver met speeltoestellen en de waterspeeltuin zorgen voor vele uren vermaak en de nodige verkoeling. Naast het zwembad op onze familiecamping bieden de binnen- en buitenspeeltuin en de sportvelden ook veel vermaak aan jong en oud. Ze mogen na al het speelplezier ook graag even aanschuiven bij papa en mama op het terras van het Bommelhoes om te genieten van een ijsje of glaasje ranja. 

Het Berenkuilgevoel; wat is dat nu eigenlijk? Dat is lastig uit te leggen maar zeker de moeite waard om zelf te ervaren! Het enthousiaste recreatieteam organiseert beregezellige activiteiten voor alle leeftijden welke te lezen zijn in het Berenvel. Maar dan ook écht voor alle leeftijden. Zo is er iedere avond om 19:00 uur Berenpret waar alle kinderen samen met hun ouders lekker gek doen. Dansen, springen, klappen, zwaaien en schaterlachen, iedereen geniet van Berenpret. Ontdek het zelf op onze familiecamping in Drenthe!

 
Boek uw plekje op onze familiecamping in Drenthe
 

✔️ Totaalprijs = totaalprijs (geen verborgen kosten)

Bekijk de faciliteiten

Op ANWB Topcamping De Berenkuil zijn alle ingrediënten aanwezig voor een zorgeloze vakantie, voor de kinderen én voor de papa's en mama's.

Ontdek de omgeving

Een dagje naar een pretpark, de dierentuin, een museum of winkelen. De provincie Drenthe is van alle markten thuis en biedt voor ieder wat wils!

👪 Wat is een leuke familiecamping in Drenthe?

De Berenkuil is een 5-sterren familiecamping in Drenthe. Bij ons ervaart u een unieke combinatie van enerzijds veel rust en anderzijds bruisende activiteiten voor de kids. Kinderen vermaken zich bij het zwembad, de speeltuinen of de speelvijver, terwijl de ouders genieten op het terras. Leuk voor de hele familie dus!

💦 Waar boek ik een familiecamping in Drenthe met een zwembad?

Wij zijn een familiecamping in Drenthe mét een zwembad. In ons buitenzwembad kunt u een verkoelende duik nemen. Maar we hebben meer! Wat dacht u van onze speelvijver met heuse Berenburcht en de gave waterspeeltuin? Zwemplezier en waterpret gegarandeerd!

❓ Waarom is De Berenkuil een familiecamping in Drenthe?

Waarom wij zo geschikt voor families zijn? Wij bieden een buitenzwembad, speelvijver, waterspeeltuin, binnenspeeltuin, grote buitenspeeltuin, animatieprogramma, multifunctioneel sportveld en gezellig restaurant. En omdat ons terrein zo groot en natuurrijk is, vindt u altijd een plekje om u even terug te trekken.