Gezinscamping in Nederland | 5 sterren | De Berenkuil
Camping de Berenkuil
Gezinscamping Nederland

Gezinscamping Nederland

  • 5-sterren camping in Grolloo
  • Perfect voor gezinnen
  • Buitenzwembad en waterspeeltuin
  • Een échte kampeercamping

Gezinscamping in Nederland

Camping de Berenkuil is een van de leukste gezinscampings in Nederland. We waren dan ook niet voor niets door de ANWB genomineerd tot Fijnste Gezinscamping. U vraagt zich nu vast af waarom onze camping zo geschikt is voor gezinnen. Deze camping is dé ideale plek voor een kindervakantie in Nederland, mede door de vele kindvriendelijke faciliteiten, zoals de binnen- en buitenspeeltuin, het zwembad, de speelvijver, de waterspeeltuin en natuurlijk het animatieteam dat u veel Berenpret bezorgt! Bovendien is onze gezinscamping in Drenthe volledig autovrij. Dat betekent dat uw kinderen alle ruimte hebben om veilig te spelen met hun vakantievriendjes. U geniet ondertussen van veel rust en de prachtige Drentse natuur om u heen. Wij mogen ons niet voor niets een natuurcamping noemen!

Gezinscamping De Berenkuil in Drenthe

Op onze gezinscamping in Drenthe vindt u veel verschillende kampeerplaatsen. Kamperen tussen de jeneverbessen met alle ruimte voor uzelf? Of toch liever op een speels ingericht veldje met een speeltuintje? Bij De Berenkuil kan het! Onze kampeerplaatsen bieden 10 ampère stroom, een eigen watertappunt en waterafvoer. Uniek aan onze camping is dat het zich bevindt op een 55 ha groot natuurterrein, vol met jeneverbes, bos en heide. De vele zandpaadjes versterken het ultieme kampeergevoel. Toch zijn luxe en comfort altijd binnen handbereik met onze luxe toiletgebouwen met speciale kinderruimtes met babybadjes, kindertoiletten en verhoogde kinderdouches. Met trots mogen we onze gezinscamping in Nederland dan ook een 5-sterren ANWB Top Camping noemen!

Gaat u liever niet kamperen? Geen probleem, op onze gezinscamping in Drenthe kunt u ook verblijven in een leuke kindvriendelijke accommodatie.

Wat te doen op onze gezinscamping in Nederland?

Alle ingrediënten voor een zorgeloze vakantie met uw gezin zijn aanwezig bij De Berenkuil! Met maar liefst 25 speeltuintjes, een grote buitenspeeltuin én een overdekt speelparadijs kunnen uw kids urenlang klimmen en klauteren. Bovendien verzorgt ons enthousiaste animatieteam de hele dag een gevarieerd programma. Met als hoogtepunt om 19:00 uur: Berenpret in het openluchttheater! Een groot spektakel voor het hele gezin. Op de warme dagen kunt u op onze gezinscamping in Nederland altijd terecht in de grote zwemvijver, de supercoole waterspeeltuin óf het openluchtzwembad. Om er nog even een schepje bovenop te doen, valt er óók in de Drentse omgeving veel te ondernemen met uw gezin. Dieren spotten in Wildlands, uw hoogtevrees overwinnen in Klimpark Grolloo of sensatie zoeken bij Attractiepark Drouwenerzand. Kortom: de combinatie van de Drentse natuur én kindvriendelijke uitjes maken De Berenkuil een leuke gezinscamping in Nederland.

Waarom boeken bij De Berenkuil?

  • Genomineerd tot Fijnste Gezinscamping
  • ANWB Top Camping met 5 sterren
  • Natuurcamping in de Drentse natuur
  • Héél veel kindvriendelijke faciliteiten
  • Totaalprijs = totaalprijs (geen verborgen kosten)

Beoordeling | 9.3

"Wij hebben een heerlijke vakantie gehad en de service was top, beter dan je mag verwachten. Onze zoon van 5 is het hier volledig mee eens."

👨‍👩‍👧‍👦 Wat is een leuke gezinscamping in Nederland?

Op vakantie met het hele gezin? Kom dan naar Camping de Berenkuil midden in Drenthe! Onze uitgebreide faciliteiten, voor zowel jong als oud, maken onze camping bij Rolde tot de ideale bestemming in Nederland. Komt u kamperen of boekt u een accommodatie op onze gezinscamping in Nederland?

⭐ Welke gezinscamping in Nederland heeft 5 sterren?

Camping de Berenkuil is een ANWB Top camping beoordeeld met 5 sterren. Het is bovendien dé ideale bestemming voor een vakantie met kinderen. Nieuwe vriendjes maken in de speeltuin, ravotten bij de speelvijver, elke avond vooraan zitten tijdens Berenpret, de kinderen zullen een onvergetelijke tijd hebben! 

🏊‍♀️ Welke gezinscamping in Nederland beschikt over een zwembad? 

Op een echte familiecamping mag een zwembad natuurlijk niet ontbreken. Op Camping de Berenkuil kunt u niet alleen zwemmen in het openluchtzwembad, maar bieden we daarnaast ook nog een speelvijver, waterspeeltuin en peuterbad. Dat wordt een vakantie vol met waterpret!