1. Profiteer van voordelige arrangementen
  2. Kindvriendelijke camping in Drenthe
  3. Met buitenzwembad, speelvijver én waterspeeltuin

Arrangementen bij De Berenkuil

Beleef een vakantie om nooit te vergeten op onze kindercamping in Drenthe! Of u nu verblijft tijdens de zomervakantie, in het voor- of in het naseizoen; De Berenkuil en de Drentse omgeving zijn het hele jaar door prachtig! Kampeer tussen de jeneverbessen of op speels ingerichte veldjes; u vindt gegarandeerd de kampeerplaats die écht bij u past! Onze camping is volledig autovrij, dus de kids hebben alle ruimte om lekker te spelen en nieuwe vriendjes te maken. 

Begin uw dag met een verfrissende duik in het openluchtzwembad en beleef een vakantie boordevol Berenpret! Onze speelvijver mét Berenburcht staat ook garant voor eindeloos veel speelplezier. Niet getreurd wanneer het weer een beetje tegenzit. Onze binnenspeeltuin Tippedoki biedt op en top vermaak bij regenachtige dagen; lekker klimmen en klauteren tot wel 10 meter hoog. Welke Tarzan's en Jane's zien we daar? Bovendien bezorgt ons recreatieteam jullie een onvergetelijke vakantie!

 
Bekijk prijzen en beschikbaarheid
 

✔️ Prijzen inclusief wifi, elektra, douchen en gebruik faciliteiten

Ontdek onze kampeerarrangementen

Zomervakantie 2021

10 juli t/m 5 september
 

Vakantie september

30 augustus t/m 1 oktober 2021
 

Pasen 2022

15 t/m 18 april
 

Meivakantie 2022

30 april t/m 8 mei
 

Hemelvaart 2022

25 t/m 30 mei
 

Pinksteren 2022

3 t/m 7 juni
 

Vakantie in juni 2022

30 mei t/m 1 juli

Langer verblijven op De Berenkuil?

Wilt u liever gedurende het voorseizoen óf het hele kampeerseizoen verzekerd zijn van een plekje op onze 5-sterren kindercamping? Wij bieden voorseizoen- en seizoenplekken! Zodra u onder de poort bij de ingang doorrijdt is het genieten begonnen; de kinderen trekken het liefst hun zwemkleding aan om meteen een duik te nemen in het openluchtzwembad of om zandkastelen te bouwen bij de speelvijver. Zoek zelf de allermooiste kampeerplaats uit en geniet van een onbezorgde vakantie!

 

Voor-na-seizoenplaats 2022 | De Berenkuil

Verblijf het voorseizoen en naseizoen op De Berenkuil met een voor-na-seizoenplaats.
Meer informatie

Voorseizoenplaats 2022

Bekijk de mogelijkheden voor een voorseizoenplaats op De Berenkuil! Het voorseizoen loopt van maart tot juli, dat is inclusief de Miniberenweek.
Meer informatie

Seizoenplaats 2022

Er zijn geen seizoensplekken voor seizoen 2022 meer beschikbaar.
Meer informatie