Camping de Berenkuil
Arrangementen

Kampeerarrangementen

  • Profiteer van voordelige arrangementen
  • Kindvriendelijke camping in Drenthe
  • Met buitenzwembad, speelvijver én waterspeeltuin

Arrangementen bij De Berenkuil

Beleef een vakantie om nooit te vergeten op onze kindercamping in Drenthe! Of u nu verblijft tijdens de zomervakantie, in het voor- of in het naseizoen; De Berenkuil en de Drentse omgeving zijn het hele jaar door prachtig! Kampeer tussen de jeneverbessen of op speels ingerichte veldjes; u vindt gegarandeerd de kampeerplaats die écht bij u past! Onze camping is volledig autovrij, dus de kids hebben alle ruimte om lekker te spelen en nieuwe vriendjes te maken. 

Begin uw dag met een verfrissende duik in het openluchtzwembad en beleef een vakantie boordevol Berenpret! Onze speelvijver mét Berenburcht staat ook garant voor eindeloos veel speelplezier. Niet getreurd wanneer het weer een beetje tegenzit. Onze binnenspeeltuin Tippedoki biedt op en top vermaak bij regenachtige dagen; lekker klimmen en klauteren tot wel 10 meter hoog. Welke Tarzan's en Jane's zien we daar? Bovendien bezorgt ons recreatieteam jullie een onvergetelijke vakantie!

 
Bekijk prijzen en beschikbaarheid
 

✔️ Prijzen inclusief wifi, elektra, douchen en gebruik faciliteiten

Ontdek onze kampeerarrangementen

Op dit moment zijn er geen arrangementen voor 2022 en 2023.

 
 
 

Langer verblijven op De Berenkuil?

Wilt u liever gedurende het voorseizoen óf het hele kampeerseizoen verzekerd zijn van een plekje op onze 5-sterren kindercamping? Wij bieden voorseizoen- en seizoenplekken en arrangementen voor een langer verblijf rondom vakantieperiodes en feestdagen! Zodra u onder de poort bij de ingang doorrijdt is het genieten begonnen; de kinderen trekken het liefst hun zwemkleding aan om meteen een duik te nemen in het openluchtzwembad of om zandkastelen te bouwen bij de speelvijver. Zoek zelf de allermooiste kampeerplaats uit en geniet van een onbezorgde vakantie!