1. Profiteer van voordelige arrangementen
  2. Kindvriendelijke camping in Drenthe
  3. Met buitenzwembad, speelvijver én waterspeeltuin

Arrangementen bij De Berenkuil

Beleef een vakantie om nooit te vergeten op onze kindercamping in Drenthe! Of u nu verblijft tijdens de zomervakantie, in het voor- of in het naseizoen; De Berenkuil en de Drentse omgeving zijn het hele jaar door prachtig! Kampeer tussen de jeneverbessen of op speels ingerichte veldjes; u vindt gegarandeerd de kampeerplaats die écht bij u past! Onze camping is volledig autovrij, dus de kids hebben alle ruimte om lekker te spelen en nieuwe vriendjes te maken. 

Begin uw dag met een verfrissende duik in het openluchtzwembad en beleef een vakantie boordevol Berenpret! Onze speelvijver mét Berenburcht staat ook garant voor eindeloos veel speelplezier. Niet getreurd wanneer het weer een beetje tegenzit. Onze binnenspeeltuin Tippedoki biedt op en top vermaak bij regenachtige dagen; lekker klimmen en klauteren tot wel 10 meter hoog. Welke Tarzan's en Jane's zien we daar? Bovendien bezorgt ons recreatieteam jullie een onvergetelijke vakantie!

 
Bekijk prijzen en beschikbaarheid
 

✔️ Prijzen inclusief wifi, elektra, douchen en gebruik faciliteiten

Ontdek onze kampeerarrangementen

Pasen 2022

15 t/m 18 april
 

Meivakantie 2022

30 april t/m 8 mei
 

Hemelvaart 2022

25 t/m 30 mei
 

Pinksteren 2022

3 t/m 7 juni
 

Vakantie in juni 2022

30 mei t/m 1 juli
 

Zomervakantie 2022

9 juli t/m 4 september
 

Vakantie september

30 augustus t/m 1 oktober 2022

Langer verblijven op De Berenkuil?

Wilt u liever gedurende het voorseizoen óf het hele kampeerseizoen verzekerd zijn van een plekje op onze 5-sterren kindercamping? Wij bieden voorseizoen- en seizoenplekken en arrangementen voor een langer verblijf rondom vakantieperiodes en feestdagen! Zodra u onder de poort bij de ingang doorrijdt is het genieten begonnen; de kinderen trekken het liefst hun zwemkleding aan om meteen een duik te nemen in het openluchtzwembad of om zandkastelen te bouwen bij de speelvijver. Zoek zelf de allermooiste kampeerplaats uit en geniet van een onbezorgde vakantie!

 

Paas-Meivakantie 2022

Verblijf van 15 april t/m 15 mei, 1 vaste prijs voor het gezin.
 

Mei-arrangement Plus 2022

Verblijf de gehele meimaand en Pinksteren met het gezin voor een vaste prijs. Inclusief meivakantie en Hemelvaart.
 

Hemelvaart-Pinksteren 2022

Verblijf van Hemelvaart tot en met Pinksteren op De Berenkuil. Aankomst 25 mei, vertrek 6 juni.
 

Miniberen Plus 2022

Verblijf in de miniberenweek en de week erna
 

Er zijn geen seizoensplaatsen en voorseizoensplaatsen meer beschikbaar. Een nog wel te boeken alternatief voor de voorseizoensplaats is het Paas-Mei-Arrangement-Plus