1. Profiteer van voordelige arrangementen
  2. Kindvriendelijke camping in Drenthe
  3. Met buitenzwembad en speelvijver

Arrangementen bij De Berenkuil

Beleef een vakantie om nooit te vergeten op onze kindercamping in Drenthe! Of u nu verblijft tijdens de zomervakantie, in het voor- of in het naseizoen; De Berenkuil en de Drentse omgeving zijn het hele jaar door prachtig! Kampeer tussen de jeneverbessen of op speels ingerichte veldjes; u vindt gegarandeerd de kampeerplaats die écht bij u past! Onze camping is volledig autovrij, dus de kids hebben alle ruimte om lekker te spelen en nieuwe vriendjes te maken. Wanneer de kinderen plezier hebben, kunt u ook genieten van een welverdiende vakantie!

Begin uw dag met een verfrissende duik in het openluchtzwembad en beleef een vakantie boordevol Berenpret! Onze speelvijver mét Berenburcht staat ook garant voor eindeloos veel speelplezier. Niet getreurd wanneer het weer een beetje tegenzit. Onze binnenspeeltuin Tippedoki biedt op en top vermaak bij regenachtige dagen; lekker klimmen en klauteren tot wel 10 meter hoog. Welke Tarzan's en Jane's zien we daar? Bovendien is ons recreatieteam aanwezig dat niet alleen de kinderen, maar ook de ouders een onvergetelijke vakantie bezorgt!

 
Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Ontdek onze kampeerarrangementen

 

Pasen 2020

10 t/m 14 april
 

Hemelvaart 2020

20 t/m 25 mei
 

Meivakantie 2020

25 april t/m 3 mei
 

Pinksteren 2020

29 mei t/m 2 juni
 

Zomervakantie 2020

27 juni t/m 30 augustus

Juni Arrangement

Kampeer vanaf 29 mei t/m 27 juni op De Berenkuil. In deze periode is er elk weekend een recreatieprogramma. Het tarief voor het juni-arrangement start vanaf 400 euro voor 2 personen, elke persoon extra kost 50 euro. 

Dit arrangement is uitsluitend via de telefoon of aan de balie te boeken. 

 

Langer verblijven op De Berenkuil?

Wilt u liever gedurende het voorseizoen óf het hele kampeerseizoen verzekerd zijn van een plekje op onze 5-sterren kindercamping? Wij bieden voorseizoen- en seizoenplekken! Zodra u onder de poort bij de ingang doorrijdt is het genieten begonnen; de kinderen trekken het liefst hun zwemkleding aan om meteen een duik te nemen in het openluchtzwembad of om zandkastelen te bouwen bij de speelvijver. Zoek zelf de allermooiste kampeerplaats uit en geniet van een onbezorgde vakantie!

 
Voorseizoenplaats 2020
Voorseizoenplaats 2020
Voorseizoenplaats 2020
Voorseizoenplaats 2020
Voorseizoenplaats 2020

Voorseizoenplaats 2020

Bekijk de mogelijkheden voor een voorseizoenplaats op De Berenkuil! Het voorseizoen loopt van maart tot juli, dat is inclusief de Miniberenweek.
Meer informatie
Seizoenplaats
Seizoenplaats
Seizoenplaats
Seizoenplaats
Seizoenplaats

Seizoenplaats

Blijf het hele seizoen kamperen en maak Camping de Berenkuil tot een tweede thuis. Het kampeerseizoen loopt bij ons van maart t/m september.
Meer informatie