Camping de Berenkuil | 5-sterren camping in Drenthe
Camping de Berenkuil | Kamperen en verhuur
Camping de Berenkuil | 5-sterren camping in Drenthe
Camping de Berenkuil | Kamperen en verhuur
Camping de Berenkuil | Faciliteiten voor jong en oud
Camping de Berenkuil | Familiecamping in Drenthe
Kampeerplaats
Kampeerplaats
Kampeerplaats
Kampeerplaats
Kampeerplaats
Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Nederland, Drenthe, Camping de Berenkuil
 

Voorzieningen

 1. 10 ampère elektra
 1. Eigen watertappunt
 1. Waterafvoer
 

Omschrijving

Kamperen in het hart van de Drentse natuur. Autovrij, veilig en kindvriendelijk.

Kamperen in het hart van de Drentse natuur met zicht op een speeltuintje of helemaal privé op een zonnige of schaduwrijke plek. Alle kampeerplaatsen zijn autovrij, waardoor kinderen veilig kunnen spelen. Alle kampeerplaatsen hebben een eigen watertappunt én 10 ampère stroom en zijn geschikt voor alle soorten kampeermiddelen. (Caravan, vouwwagen, tent, camper i.o.)
8,8

22 recensies


 1. 7,6

  Heerlijk

  April 2019 -

 2. 9,1

  Waren er met kleinkind die vond het gewldig en was het elke avond bere zat!!!!

  April 2019 -

 3. 9

  Erg gastvrije mensen ,super kind vriendelijk , en een erg mooie omgeving. Alleen jammer dat we relatief ver weg wonen. (Lelystad)

  April 2019 -

 4. 7,7

  Erg leuke camping voor kinderen, met veel speelgelegenheid. Ook de kampeerplekken zijn mooi en divers. Zeker een aanrader! Wij komen zeker nog eens terug.

  April 2019 -

 5. 9,1

  Leuke kindvriendelijke camping.

  April 2019 -

 6. 9,9

  Geweldig mooie camping zeker voor kinderen maar ik als opa heb ook genoten.

  April 2019 -

 7. 8,6

  Heel prettig verblijf. We hebben genoten met het mooie weer. De douches waren de 1e en 3e dag heel erg heet. Dat waren de douches parallel aan de weg. De 2e dag de douche aan het lange gedeelte van de douche ruimte gebruikt; deze temp was prima. Het was bij sommige families wel heel erg veel zwart stuifzand voor de caravan. (Patrijs)

  April 2019 -

 8. 8,7

  Geweldig voor onze jonge kinderen! We komen met hemelvaart weer alleen dan met 2 gezinnen!!

  April 2019 -

 9. 8,4

  Leuke camping. Mooi aangelegd. Ruime plekken. Door de grootte van de camping is een fiets geen overbodige luxe. Leuke binnen en buiten speeltuin.

  April 2019 -

 10. 9,3

  Warm thuiskomen..

  April 2019 -

 11. 8,8

  Top!

  April 2019 -

 12. 7,9

  Heerlijk Paasweekend met een zeer tevreden zoon! Onze "opening van het kampeerseizoen" begint tegenwoordig op de Berenkuil, nu voor de 4e keer!!

  April 2019 -

 13. 9,8

  Het was weer fantastisch!

  April 2019 -

 14. 8,7

  Fantastisch!

  April 2019 -

 15. 9,4

  het warme weer speeld altijd een rol, maar de behulpzaamheid en inzet van de medewerks en recetie zeer goed. wij zijn dan ook tevreden ( zie beoordeling )

  April 2019 -

 16. 9,1

  Erg prettig verblijf met erg mooi weer.

  April 2019 -

 17. 8,5

  Prima camping voor ons als kort verblijf

  April 2019 -

 18. 8,6

  Wij hebben ons verblijf als erg prettig ervaren. Werknemers zijn erg vriendelijk. Kinderen hebben zich ook uitstekend vermaakt!

  April 2019 -

 19. 8,5

  Super leuke en rustige plek. Heel vriendelijke mensen Top. Wij vonden het super dat we zelf mochten gaan kijken welke plek we zelf wouden. Wij onthouden deze leuke plek. 👍

  April 2019 -

 20. 8,7

  Met onze kleinkinderen zouden we op 7 augustus naar de Berenkuil. De dag daarvoor werden we geconfronteerd met een ongeval van een van hen. Dit betekende dat we ons bezoek moesten afzeggen. Direct werd ons het aanbod gedaan om in september het park te gaan bezoeken. Op 9 augustus werd onze kleindochter verrast met een prachtige kaart en een cd met kinderliedjes. Op 6 september was het zover dat we met onze kleinkinderen naar de Berenkuil gingen. Bij onze binnenkomst werd aan onze kleindochter gevraagd hoe het met haar ging. Kortom, kindvriendelijkheid in optima forma. Oprechte betrokkenheid en belangstelling bestHet gras op ons veldje was door de hitte in de weken ervoor in dorre vlakte veranderd, natuur is verder prachtig. Ruim opgezet, je kijkt de buren niet op de vingers

  September 2018 -

 21. 9

  Ongepland op de Berenkuil beland omdat we een andere vakantie naar Frankrijk vanwege ziekte moesten annuleren. Vielen met onze neus in de boter, in onze week was er een colorrun, een fantastische speurtocht en griezelavond. Camping ziet er goed verzorgd uit, onze oudste twee die week nauwelijks gezien. Terrein is autovrij, dus onze jongste kan ook veilig rondlopen. Geen zorgen als ouders, en dat is prettig. Het gras op ons veldje was door de hitte in de weken ervoor in dorre vlakte veranderd, natuur is verder prachtig. Ruim opgezet, je kijkt de buren niet op de vingers

  December 2018 -

 22. 9,3

  Autovrije kindercamping met veel speelmogelijkheden. Autovrij dus onze zoon van 6 kon lekker op zijn fietsje de camping rond, elke morgen ging hij voor ons de verse broodjes halen die hij dan trots als een pauw kwam brengen ! Met dit heke goede weer hoef je de camping niet af. Het annimatieteam zorgt ruimschoots voor vermaak en past deze aan de hete omstandigheden. De berenpret om zeven uur blijft een verhaal appart.... dat moet je meemsken ! Simpel zwembad, leuk en uniek indoor speelparadijs. Genoeg te doen in de omgeving. Veel verschillende plaatsen zosls veldjes, lanen en enkele plaatsen . Het gras op ons veldje was door de hitte in de weken ervoor in dorre vlakte veranderd, natuur is verder prachtig. Ruim opgezet, je kijkt de buren niet op de vingers

  Juli 2018 -

Landgoed De Berenkuil - De Pol 15 - 9444 XE Grolloo - Drenthe - Voorwaarden kamperen - Voorwaarden verhuur -   Privacyverklaring