1. 5-sterren ANWB camping
 2. Kamperen in de Drentse natuur
 3. Openluchtzwembad en speelvijver

Kamperen in Drenthe

Bent u op zoek naar een camping midden in de Drentse natuur? Dan is onze autovrije én kindvriendelijke ANWB camping de ideale vakantiebestemming. U verblijft op ruime kampeerplaatsen in Drenthe die onderdeel zijn van een 55 ha groot natuurterrein, kenmerkend door jeneverbes, bos en heide. Wij proberen deze groene omgeving zo weinig mogelijk te ontsieren. Dat is ook de reden dat partytenten, tuinkabouters en coniferen niet zijn toegestaan. De hoofdwegen op de camping zijn verhard, maar de overige zandpaadjes versterken het ultieme kampeergevoel midden in de schitterende Drentse natuur.

Een deel van de 5-sterren camping was in het begin van de vorige eeuw nog bedekt met stuifzand, waardoor het terrein vandaag de dag heuvelachtig is. Kamperen in Drenthe bij De Berenkuil betekent genieten in een autovrije omgeving, waardoor wandelaars, fietsers en kinderen alle ruimte hebben. Onze 500 kampeerplaatsen zijn zeer gevarieerd; kampeer tussen de jeneverbessen met alle ruimte voor uzelf of vier uw vakantie op speels ingerichte kampeerveldjes met een eigen speeltuintje. Alle plekken hebben in ieder geval een watertappunt, waterafvoer en elektra (10 ampère). Beleef avontuurlijk kampeerplezier bij ANWB camping De Berenkuil.

Hulp bij het boeken, bekijk actuele foto's van alle kampeerplekken op Ontdek je Plekje.

 
 
Vanaf
€ 55

Kampeerplaats

Drenthe, Grolloo
6Sommige
 • Waterafvoer
 • 10 ampère elektra
 • Eigen watertappunt
 

Kamperen op De Berenkuil:

 
 1. Zicht op een speeltuintje of helemaal privé
 2. Tussen jeneverbessen, bos en heide
 3. Zonnig of schaduwrijk
 4. Volledig autovrij
 5. Watertappunt en waterafvoer
 6. 10 ampère stroom
 7. Toiletgebouwen altijd vlakbij
 
 
Ga naar ontdek je plekje

Natuurlijke ligging

Kampeer tussen de jeneverbessen met alle ruimte voor uzelf.
 

Speelse veldjes

Speels ingerichte veldjes met speeltuintje.
 

Volledig autovrij

Ruimbaan voor de kinderen, wandelaars en fietsers.
 
Kampeerarrangementen
Kampeerarrangementen

Kampeerarrangementen

Bekijk hier arrangementen en kortingsacties bij De Berenkuil. Beleef een onvergetelijke vakantie op onze kindercamping in Drenthe!
 

Kamperen in Drenthe met zwembad

Comfortabel kamperen in Drenthe doe je bij De Berenkuil, waar je het échte buitenleven proeft, maar waar luxe en comfort altijd binnen handbereik zijn. De toiletgebouwen zijn altijd dichtbij en hebben vloerverwarming, gratis warm water en sfeervolle kinderruimtes met babybadjes, kinder w.c.'s en verhoogde kinderdouches. Bij ons vakantiepark in Drenthe bestaat er geen tijd om je te vervelen, dankzij de vele voorzieningen. Kamperen in Drenthe met een zwembad is iets wat iedereen zou moeten doen. Beleef oneindig veel zwemplezier in het openluchtzwembad met peuterbad en ligweide, maar ook bij de speelvijver met een heuse Berenburcht.

Terwijl de kids zich urenlang vermaken in binnenspeeltuin Tippedoki of in de grote buitenspeeltuin, geniet u van een hapje en een drankje op het terras van Het Bommelhoes. Om 19:00 uur verhuist de hele camping naar het openluchttheater, want dan is het tijd voor Berenpret! Kamperen in Drenthe bij De Berenkuil betekent feest voor jong en oud! Bovendien leent de prachtige omgeving zich uitstekend voor wandel- en fietstochten. Na een dagje op pad biedt kamperen in Drenthe inclusief een zwembad ultieme ontspanning. Nog even lekker plonsen in het openluchtzwembad en daarna heerlijk tot rust komen in uw camper, caravan, vouwwagen of tent midden in de Drentse natuur. Dat is pas genieten!

 
Boek nu een kampeerplaats

Een kampeervakantie op De Berenkuil

 

🏊‍♂️ Waar kan ik kamperen in Drenthe met een zwembad?

Bij De Berenkuil vind u ruime kampeerplaatsen in Drenthe die onderdeel zijn van een 55 ha groot natuurterrein. Daarnaast vindt u op deze sfeervolle kindercamping ook een zwembad! Eén van onze vele faciliteiten is namelijk een groot openluchtzwembad waarin de kleintjes en u gegarandeerd waterpret beleven. Voor de allerkleinsten onder ons is er een apart peuterbad.

⛺️ Op welke camping kan ik goedkoop kamperen in Drenthe?

Wilt u niet te veel betalen voor uw kampeervakantie in Drenthe? Dan ben u bij De Berenkuil op de juiste plek! Ontdek onze voordelige prijzen en bekijk ook eens de onze kampeerarrangementen. Wist u dat onze gezinscamping een ANWB Top Camping is met maar liefst 5 sterren?

🌳 Kan ik ergens kamperen in het bos in Drenthe?

Klinkt kamperen tussen jeneverbessen, bos en heide u als muziek in de oren? Bij De Berenkuil beleeft u hét ultiem kampeergevoel midden in de Drentse natuur. Jaren geleden bestond het terrein waar nu De Berenkuil ligt uit bossen en ongerept natuurgebied. Wat het nu zo bijzonder maakt, zijn de vele jeneverbessen die er nog staan. Proef het échte buitenleven op onze boscamping in Grolloo.

🐾 Waar kan ik kamperen in Drenthe met mijn hond?

Wij snappen dat u liever niet wilt kamperen in Drenthe zonder uw trouwe viervoeter mee te nemen! Gelukkig zijn bij De Berenkuil honden op onze camping welkom. U mag maximaal twee honden per kampeerplaats meenemen. Zij moeten wel aangelijnd zijn op de camping en mogen alleen buiten het terrein uitgelaten worden.