1. 5-sterren ANWB camping
 2. Kamperen in de Drentse natuur
 3. Openluchtzwembad en speelvijver

Kamperen in Drenthe

Bent u op zoek naar een camping midden in de Drentse natuur? Dan is onze autovrije én kindvriendelijke ANWB camping de ideale vakantiebestemming. U verblijft op ruime kampeerplaatsen in Drenthe die onderdeel zijn van een 55 ha groot natuurterrein, kenmerkend door jeneverbes, bos en heide. Wij proberen deze groene omgeving zo weinig mogelijk te ontsieren. Dat is ook de reden dat partytenten, tuinkabouters en coniferen niet zijn toegestaan. De hoofdwegen op de camping zijn verhard, maar de overige zandpaadjes versterken het ultieme kampeergevoel midden in de schitterende Drentse natuur.

Een deel van de 5-sterren camping was in het begin van de vorige eeuw nog bedekt met stuifzand, waardoor het terrein vandaag de dag heuvelachtig is. Kamperen in Drenthe bij De Berenkuil betekent genieten in een autovrije omgeving, waardoor wandelaars, fietsers en kinderen alle ruimte hebben. Onze 500 kampeerplaatsen zijn zeer gevarieerd; kampeer tussen de jeneverbessen met alle ruimte voor uzelf of vier uw vakantie op speels ingerichte kampeerveldjes met een eigen speeltuintje. Alle plekken hebben in ieder geval een watertappunt, waterafvoer en elektra (10 ampère). Beleef avontuurlijk kampeerplezier bij ANWB en ACSI camping De Berenkuil.

Hulp bij het boeken, bekijk actuele foto's van alle kampeerplekken op Ontdek je Plekje.

 
 
Vanaf
€ 61

Kampeerplaats

Drenthe, Grolloo
62
 • Waterafvoer
 • 10 ampère elektra
 • Eigen watertappunt
 

Kamperen op De Berenkuil:

 
 1. Zicht op een speeltuintje of helemaal privé
 2. Tussen jeneverbessen, bos en heide
 3. Zonnig of schaduwrijk
 4. Volledig autovrij
 5. Watertappunt en waterafvoer
 6. 10 ampère stroom
 7. Toiletgebouwen altijd vlakbij
 
 
Ga naar ontdek je plekje

Natuurlijke ligging

Kampeer tussen de jeneverbessen met alle ruimte voor uzelf.
 

Speelse veldjes

Speels ingerichte veldjes met speeltuintje.
 

Volledig autovrij

Ruimbaan voor de kinderen, wandelaars en fietsers.
 
Kampeerarrangementen
Kampeerarrangementen

Kampeerarrangementen

Bekijk hier arrangementen en kortingsacties bij De Berenkuil. Beleef een onvergetelijke vakantie op onze kindercamping in Drenthe!
 

Kamperen in Drenthe met zwembad

Comfortabel kamperen in Drenthe doe je bij De Berenkuil, waar je het échte buitenleven proeft, maar waar luxe en comfort altijd binnen handbereik zijn. De toiletgebouwen zijn altijd dichtbij en hebben vloerverwarming, gratis warm water en sfeervolle kinderruimtes met babybadjes, kinder w.c.'s en verhoogde kinderdouches. Bij De Berenkuil bestaat er geen tijd om je te vervelen, dankzij de vele voorzieningen. Kamperen in Drenthe met een zwembad is iets wat iedereen zou moeten doen. Beleef oneindig veel zwemplezier in het openluchtzwembad met peuterbad en ligweide, maar ook bij de speelvijver met een heuse Berenburcht.

Terwijl de kids zich urenlang vermaken in binnenspeeltuin Tippedoki of in de grote buitenspeeltuin, geniet u van een hapje en een drankje op het terras van Het Bommelhoes. Om 19:00 uur verhuist de hele camping naar het openluchttheater, want dan is het tijd voor Berenpret! Kamperen in Drenthe bij De Berenkuil betekent feest voor jong en oud! Bovendien leent de prachtige omgeving zich uitstekend voor wandel- en fietstochten. Na een dagje op pad biedt kamperen in Drenthe inclusief een zwembad ultieme ontspanning. Nog even lekker plonsen in het openluchtzwembad en daarna heerlijk tot rust komen in uw camper, caravan, vouwwagen of tent midden in de Drentse natuur. Dat is pas genieten!

 
Boek nu een kampeerplaats

Een kampeervakantie op De Berenkuil