Camping de Berenkuil
Kamperen met hond Drenthe

Kamperen met hond

 • Camping waar honden zijn toegestaan
 • Kamperen midden in de natuur
 • 5-sterren ANWB camping

Kamperen met uw hond in Drenthe

Wilt u een avontuurlijke kampeervakantie beleven op een prachtige boscamping, maar wilt u dit niet ervaren zonder uw trouwe viervoeter? Geen probleem, want op onze 5-sterren ANWB top camping mag uw huisdier gewoon mee! Dus pak uw kampeerspullen bij elkaar en kom kamperen met uw hond op onze natuurrijke camping in Grolloo, Drenthe. Bij De Berenkuil kampeert u op een gevarieerd natuurterrein van 55 ha met jeneverbessen, bossen en heide op ruime kampeerplaatsen; wel zo fijn voor u én uw huisdier. Onze camping is autovrij, wat betekent dat wandelaars en fietsers vrijbaan hebben. Zo kunt u gerust en veilig met uw trouwe viervoeter, mits aangelijnd, over de camping lopen. Honden mogen alleen buiten het terrein uitgelaten worden. Het nabijgelegen Nationaal Landschap Drentsche Aa en Geopark De Hondsrug lenen zich uitstekend voor schitterende wandelingen met uw huisdier. Om het u gemakkelijk te maken zijn hondenschepjes verkrijgbaar bij de receptie. Kies voor kamperen met uw hond en beleef een onvergetelijke vakantie midden in de Drentse natuur op boscamping De Berenkuil.

 
 • Maximaal twee honden per kampeerplaats
 • Honden moeten aangelijnd zijn op de camping
 • Honden mogen alleen buiten het terrein uitgelaten worden
 
Bekijk direct de kampeerplaatsen
 

Camping met honden toegestaan

Wanneer u op zoek bent naar een camping in Nederland met uw hond, hoeft u niet verder te zoeken. De Berenkuil is een camping waar honden zijn toegestaan in Nederland, zelfs op een kampeerplaats met privé sanitair. U mag twee honden per kampeerplaats meenemen. De natuurrijke kampeerplekken beschikken over een watertappunt, waterafvoer en 10 ampère elektra. De plekken zijn erg divers; kiest u liever voor een plek met veel privacy tussen de jeneverbessen of gaat u toch voor een plek op een veldje met speeltuintje? Alles is mogelijk op onze camping met hond. Gaan de kinderen ook mee op vakantie? Gegarandeerd dat zij urenlang speelplezier beleven in binnenspeeltuin Tippedoki, de grote buitenspeeltuin, het openluchtzwembad, de speelvijver met Berenburcht of bij het recreatieteam met veel Berenpret. U geniet ondertussen op het grote terras bij Het Bommelhoes van een hapje en een drankje. Let er wel op dat uw huisdier niet mee mag in Het Bommelhoes, het zwembad, de speelvijver en de binnenspeeltuin.

Boek deze huisdiervriendelijke camping
 

Vakantie in Drenthe met hond

De Berenkuil is een ideale plek voor een vakantie in drenthe met een hond. Niet alleen de parkvoorzieningen zorgen voor vermaak; de schitterende provincie Drenthe leent zich uitstekend voor lange wandel- of fietstochten met je huisdier. Vanaf onze camping in Drenthe met uw hond staat u zo in de prachtige natuurgebieden Nationaal Landschap Drentsche Aa en Geopark De Hondsrug. Honden zijn in beide gebieden, mits aangelijnd, meer dan welkom. Wandel samen met uw viervoeter over eindeloze bos- en zandpaadjes door een prachtige natuur rijk aan hunebedden, heide en vennetjes. Natuurlijk zijn er ook losloopgebieden te vinden, waar uw huisdier lekker kan rennen, spelen en op sommige plaatsen zelfs zwemmen. Na een lange wandel- of fietstocht is niets fijner dan optimaal ontspannen op de camping met uw hond. Dankzij de veelzijdige omgeving, de uitstekende parkfaciliteiten en de ruime kampeerplaatsen midden in de natuur is De Berenkuil een ideale camping met uw hond in Nederland.

Faciliteiten De Berenkuil:

 • Openluchtzwembad en speelvijver
 • Recreatieteam en recreatieruimte Het Berenhol
 • Berenpret in het openluchttheater
 • Binnenspeeltuin Tippedoki en grote buitenspeeltuin
 • Meer dan 25 kleine speeltuintjes
 • Multifunctioneel sportveld
 • Horecagelegenheid Het Bommelhoes
 • Kampwinkel Super de Beer
Bekijk prijzen en beschikbaarheid
 

✔️ Prijzen inclusief wifi, elektra, douchen en gebruik faciliteiten