Natuurlijk avontuurlijk kampeerplezier..

Kamperen op De Berenkuil

Onze kampeerplekken zijn onderdeel van een 55 ha groot natuurterrein. Wij proberen deze groene omgeving zo weinig mogelijk te ontsieren. Dat is ook de reden dat partytenten, tuinkabouters (tenzij ze in het wild rondlopen) en coniferen niet zijn toegestaan. U kunt bij ons natuurlijk avontuurlijk, maar comfortabel kamperen. De plekken hebben wateraansluiting en 10 ampère elektra op de plek.

Alle vier toiletgebouwen zijn vloerverwamd, met gratis warm water en een sfeervolle kinderruimte met babybadjes en verhoogde kinderdouches. Uiteraard zijn de hoofdwegen verhard, maar er blijven nog genoeg kronkelzandpaadjes over. Een deel van De Berenkuil was in het begin van de vorige eeuw nog bedekt met stuifzand. Daar is het nu heuvelachtig, zoals op De Houtduif, De Bosrand, De Iberen, de Tureluur en het Berenbos. 

De Berenkuil is autovrij, dus wandelaars, fietsers en miniberen krijgen de ruimte. Onze 500 kampeerplekken zijn heel gevarieerd, dus zelf een plek uit komen zoeken is de beste kennismaking met De Berenkuil. Maar als dat niet lukt of op korte termijn niet lukt, helpen we u graag met het uitzoeken van een kampeerplek. De plattegrond is daarbij een gemakkelijk hulpmiddel.

Wanneer reserveren
In de schoolvakanties is reserveren raadzaam in de periode dat de vakanties van alle regio’s samenvallen en natuurlijk in die gevallen dat u het liefst dat ene plekje weer wilt hebben.
Hieronder staan de minimale reserveringsperiodes.

Meivakantie (22 april tot 30 april)
Geen minimale reserveringsperiode.

Hemelvaart (24 mei tot 28 mei)
Reserveren is mogelijk bij een verblijf van minimaal 4 bewoonde nachten. Zondag 28 mei vertrektijd tot 20.00 uur.

Pinksteren (2 juni tot 6 juni)
Reserveren is mogelijk bij een verblijf van minimaal 3 bewoonde nachten. 2e pinksterdag vertrektijd tot 20.00 uur.

Blues weekend (9 tot 11 juni)
Minimale reserveringsperiode is 2 nachten (alleen telefonisch).
Zondag 11 juni vertrektijd tot 20.00 uur.

Miniberenweek (1 juli tot 8 juli)
Speciale week voor de kinderen die nog niet naar school hoeven. Het recreatieprogramma is dan afgestemd op deze leeftijdsgroep. De start van deze week valt samen met het jubileumweekend.

Zomervakantie
De minimale reserveringsperiode is zeven bewoonde nachten. Van 22 juli tot 19 augustus is de aankomst- en vertrekdag voor gereserveerde plekken op zaterdag.

Aanbiedingen
In het voorjaar en de zomer bieden wij aantrekkelijke arrangementen aan.

Nu een kampeerplaats boeken