1. Autovrije camping
  2. Buitenzwembad en speelvijver
  3. Binnenspeeltuin Tippedoki

Kindercamping in Drenthe

Bent u op zoek naar een kindvriendelijke camping in Drenthe? Dan bent u bij onze 5-sterren kindercamping absoluut op de juiste plek. Vraagt u zich af of de kinderen zich wel vermaken op de camping? Met 25 speeltuinen, een buitenzwembad, een speelvijver, een binnenspeeltuin én elke avond Berenpret hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. De autovrije, en daarmee kindvriendelijke, camping is volledig gericht op kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Vanaf half 10 ‘s ochtends tot 8 uur ‘s avonds verzorgt het professionele en knotsgekke recreatieteam een uitgebreid recreatieprogramma voor de kids. Natuurlijk kunnen mama en papa ook meedoen! Onze kindercamping in Drenthe is autovrij, dus uw kinderen hebben alle ruimte en kunnen veilig spelen. Beleef een onvergetelijke kampeervakantie met het hele gezin op onze kindvriendelijke camping in Drenthe. Wanneer u toch iets meer comfort zoekt, kiest u voor één van de sfeervolle accommodaties van De Berenkuil. Beleef een onvergetelijke kindervakantie in Nederland!

 

Kamperen

Verblijf met uw camper, caravan, vouwwagen of tent op kampeerveldjes midden in de natuur met een eigen speeltuintje.
Bekijk de kampeermogelijkheden

Faciliteiten

Op ANWB topcamping De Berenkuil zijn alle ingrediënten aanwezig voor een zorgeloze vakantie, voor de kinderen én voor de ouders.
Bekijk de faciliteiten

Familiecamping in Drenthe

Kamperen op een kindvriendelijke camping in Drenthe met een zwembad is altijd een goed idee. Neem een verfrissende duik in het openluchtzwembad met een apart peuterbad en een ligweide en geniet daarna van het zonnetje op uw ruime kampeerplek midden in de Drentse natuur. De kampeerveldjes beschikken over een eigen speeltuintje, dus de kinderen beleven speelplezier binnen handbereik. Beleef het Berenkuil-gevoel eens op een andere manier en verblijf in één van de glamping accommodaties voor 2 tot 6 personen, variërend van comfortabele blokhutten tot luxe lodges. Of u nu kiest voor kamperen of een accommodatie huren, u beleeft hoe dan ook een onvergetelijke tijd op onze familiecamping in Drenthe. Waterpret is er in overvloed. Niet alleen in het zwembad, maar ook in de speelvijver met grote klimtoren De Berenburcht. Speelplezier gegarandeerd voor de kids!

Kindvriendelijke faciliteiten:

  • Openluchtzwembad en speelvijver
  • Recreatieteam en recreatieruimte Het Berenhol
  • Berenpret in het openluchttheater
  • Binnenspeeltuin Tippedoki en grote buitenspeeltuin
  • Meer dan 25 kleine speeltuintjes
  • Multifunctioneel sportveld
 
Boek uw kindervakantie in Nederland

Een paradijs voor kinderen

Beleef een vakantie vol Berenpret

Met een uitgebreid recreatieprogramma hoeven u en de kinderen zich geen moment te vervelen op onze gezinscamping in Drenthe. In de vakantieperiodes begint elke dag om 19:00 uur Berenpret in het openluchttheater; een geweldige ervaring voor de kinderen én de ouders. Lekker zingen, dansen, lachen en gek doen! Ook de grote buitenspeeltuin bij Het Bommelhoes zorgt voor urenlang plezier. Vanaf het terras houdt u een oogje in het zeil, terwijl de kinderen zich uitstekend vermaken. Bij wat minder weer verwelkomen we u in Het Berenhol, waar iedere ochtend gezellig geknutseld wordt, of wanen de kinderen zich in een ware jungle vol met bomen, boomhutten en spannende touwbruggen in binnenspeeltuin Tippedoki. Zijn uw kinderen sportliefhebbers? Dan kunnen zij zich uitleven op het multifunctionele sportveld waar basketbal, volleybal, tennis, badminton, korfbal en voetbal mogelijk zijn. Neem de kids ook eens mee naar Dierenpark Wildlands, Attractiepark Drouwenerzand of Zwemparadijs Bonte Wever. Dankzij de vele kindvriendelijke faciliteiten en de bruisende omgeving is onze gezinscamping in Drenthe uw ideale bestemming voor een vakantie met de kinderen!

 
Boek uw vakantie op deze kindercamping