Iets te vieren?

Door alle aanwezige faciliteiten en voorzieningen leent De Berenkuil zich, naast een dagje uit, uitstekend voor het organiseren van allerhande bijeenkomsten en evenmenten. 

Wat wilt u organiseren?

kinderfeestje drenthe

Kinderfeestje

 De Berenkuil is een perfecte locatie voor het organiseren van een kinderfeestje, 30 meter vanaf Tippedoki ligt onze grote buitenspeeltuin en het zwembad. Daarnaast beschikken we ook nog over een speelvijver. We bieden verscheidene arrangementen aan voor een kinderfeestje op De Berenkuil.

De feestjes zijn mogelijk op zaterdag en zondag van 10.00 - 14.00. 

  • Tippe-plus-arrangement (inclusief binnenspeeltuin)
    Naast buiten speel, water, ontdek en sportieve pret ook toegang tot de binnenspeeltuin inclusief onbeperkt ranja. Voor, tijdens of aan het eind poffertjes of een patatje eten met snack (kroket, frikandel, kipnuggets of kaassoufflé) naar keuze. Het eten komt in een leuke box met verrassing. Een cadeautje voor de jarige maakt het feest compleet. Prijs, € 12 per persoon.
  • Tippe-arrangement (inclusief binnenspeeltuin)
    Minimaal 6 personen – inclusief binnenspeeltuin Naast buiten speel, water, ontdek en sportieve pret ook toegang tot de binnenspeeltuin. Je dorstige keel smeren met onbeperkt ranja. Als afsluiter een aardbeienijsje, fruitboertje, regenboogijsje of een vlieger. Een cadeautje voor de jarige maakt het feest compleet. Prijs, €7,75 per persoon.

 

Schoolreisje

Indoor speeltuin Tippedoki heeft een maximale capaciteit van 150 spelende kinderen. Hierdoor is de speeltuin zeer geschikt voor schoolreisjes. Met name de groepen 1 t/m 4 van de basisschool zullen meer dan genoeg uitdaging beleven in onze binnenspeeltuin.

Naast binnenspelen kan er ook buiten gespeeld worden in de grote speeltuin. We beschikken over een zwembad en grote speelvijver, als het weer het toelaat kan dat ook onderdeel zijn van het schoolreisje. Neem contact met ons op via info@berenkuil.nl om te informeren naar de mogelijkheden en voor een prijsopgave.


 

Familiedag

Een gezellig dagje uit met de familie en op een plek bij elkaar komen waar de kinderen lekker kunnen spelen terwijl u onder het genot van een kopje koffie bijkletst. 

Op de dagen dat Tippedoki geopend is kunt u altijd met uw familie langskomen, bij hele grote groepen weten we dit wel graag van te voren. We kunnen hier dan op inspelen door ook het naastgelegen Bommelhoes te openen. 

Speciale wensen voor de familiedag? Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.