Iets te vieren? | De Berenkuil
Camping de Berenkuil

Kinderfeestje in Drenthe

Iets te vieren?

Door alle aanwezige faciliteiten en voorzieningen leent De Berenkuil zich, naast een dagje uit, uitstekend voor het organiseren van allerhande bijeenkomsten en evenmenten. 

kinderfeestje drenthe

Kinderfeestje

 De Berenkuil is een perfecte locatie voor het organiseren van een kinderfeestje, 30 meter vanaf Tippedoki ligt onze grote buitenspeeltuin. We bieden verscheidene arrangementen aan voor een kinderfeestje op De Berenkuil:

  • Tippe-plus-arrangement (inclusief binnenspeeltuin)
    Naast buiten speel, water, ontdek en sportieve pret ook toegang tot de binnenspeeltuin inclusief onbeperkt ranja. Voor, tijdens of aan het eind poffertjes of een patatje eten met snack (kroket, frikandel, kipnuggets of kaassoufflé) naar keuze. Het eten komt in een leuke box met verrassing. Een cadeautje voor de jarige maakt het feest compleet. Prijs, € 12,95 per persoon.
  • Tippe-arrangement (inclusief binnenspeeltuin)
    Minimaal 6 personen – inclusief binnenspeeltuin Naast buiten speel, water, ontdek en sportieve pret ook toegang tot de binnenspeeltuin. Inclusief een zakje chips en onbeperkt ranja. Als afsluiter een aardbeienijsje, fruitboertje, regenboogijsje of een vlieger. Een cadeautje voor de jarige maakt het feest compleet. Prijs, €8,50 per persoon.

 

Schoolreisje

Indoor speeltuin Tippedoki heeft een maximale capaciteit van 150 spelende kinderen. Hierdoor is de speeltuin zeer geschikt voor schoolreisjes. Met name de groepen 1 t/m 4 van de basisschool zullen meer dan genoeg uitdaging beleven in onze binnenspeeltuin.

Naast binnenspelen kan er ook buiten gespeeld worden in de grote speeltuin. We beschikken over een zwembad en grote speelvijver, als het weer het toelaat kan dat ook onderdeel zijn van het schoolreisje. Neem contact met ons op via info@berenkuil.nl om te informeren naar de mogelijkheden en voor een prijsopgave.