Campsite De Berenkuil
Kindervakantie Nederland

Kindervakantie Nederland

  • Familiecamping in Drenthe
  • Animatieteam met Berenpret
  • Speelvijver, zwembad én waterspeeltuin

Kindervakantie in Nederland

Staat er een vakantie met uw kind(eren) in Nederland op de planning? Dan is gezinscamping De Berenkuil een leuke aanrader! Hier beleven uw kinderen én u als ouders een onvergetelijke kindervakantie in Nederland. De Berenkuil bevindt zich in het groene hart van Drenthe en is met haar jeneverbes en heide een heus natuurgebied. Tegelijkertijd barst het er van de leuke voorzieningen en activiteiten voor uw kids! Met een zwemvijver, waterspeeltuin, buitenzwembad, grote speeltuin, binnenspeeltuin en als hoogtepunt onze animatietoppers met Berenpret om 19:00 uur slaat de verveling nooit toe. Vol nieuwe avonturen sluiten uw kinderen ‘s avonds hun ogen en geniet u in alle rust van het natuurschoon op de camping. Kortom: een geslaagde en leuke kindervakantie in Nederland beleeft u bij De Berenkuil!

 

Kampeerplaatsen

✔️ 10 ampère stroom ✔️ Autovrij ✔️ Vlak bij speeltuintjes
Bekijk de kampeerplaatsen

Accommodaties

✔️ Voor 2 tot 6 personen ✔️ Met terras ✔️ Compleet ingericht
Ontdek de accommodaties

Leuke kindervakantie in Nederland bij De Berenkuil

De Berenkuil is een familiecamping in Drenthe en richt zich volledig op kinderen. Om de rust op de camping te behouden en om uw kinderen veilig te laten spelen, is onze camping volledig autovrij. De ideale plek voor een (last minute) kindervakantie in Nederland! Bij ons vindt u allerlei verschillende types kampeerplaatsen: zonnig, schaduwrijk, met zicht op een speeltuintje of juist midden in de jeneverbessen. Onze kampeerplaatsen beschikken over 10 ampère stroom, een watertappunt en waterafvoer. Een van de vier luxe toiletgebouwen is altijd dichtbij. Om uw vakantie met kinderen in Nederland compleet te maken is er zelfs een sfeervolle kinderhoek met babybadjes, kindersanitair en verhoogde kinderdouches aanwezig.

Gaat u liever niet kamperen tijdens uw kindervakantie in Nederland? Neem dan een kijkje bij onze (glamping) accommodaties voor 2 tot 6 personen. Wedden dat uw kinderen het cool vinden om in een kleurrijke Woody Plus of Regenbooglodge te slapen?

 

Vakantie met kinderen in Nederland - 5 tips

💦 1. Waterpret op de camping

Een ding is zeker: tijdens uw kindervakantie in Nederland bij De Berenkuil ontbreekt het niet aan waterpret. Neem een duik in het zwembad, zoek verkoeling in de coole waterspeeltuin of trotseer de gigantische klimtoren in de zwemvijver.

🐻 2. Oneindig veel Berenpret 

Van half 10 ‘s ochtends tot 8 uur ‘s avonds beleven uw kinderen onvergetelijke avonturen met ons enthousiaste animatieteam. Knutselen in het Berenhol, sportieve activiteiten op de sportvelden of gek doen tijdens Berenpret!

🤸 3. Speelplezier in de speeltuinen

Speeltuinen mogen niet ontbreken tijdens een vakantie met uw kind in Nederland. Bij De Berenkuil hebben we maar liefst 25 kleine speeltuintjes, een grote buitenspeeltuin en een gave binnenspeeltuin. 

💚 4. Het groene hart van Drenthe

Bij De Berenkuil bevindt u zich in bluesdorp Grolloo, midden in het groene hart van Drenthe. Hier maakt u dan ook de mooiste wandelingen en fietstochten. Vinden de kids dit saai? Breng dan een bezoekje aan het Boomkroonpad of Klimpark Grolloo.

🦒 5. Attractiepark of dierentuin

Ten slotte mag een bezoekje aan Wildlands, Attractiepark Drouwenerzand of Sprookjeshof niet ontbreken tijdens uw kindervakantie in Nederland. Één ding is zeker: uw kinderen (en stiekem u ook) willen nóóit meer naar huis!

 

✔️ ANWB 5-sterren Top Camping
✔️ Veilig en eenvoudig online boeken
✔️ Geen onverwachte kosten

Een greep uit onze kindvriendelijke faciliteiten: