Last minute naar Drenthe | 5-sterren camping | 🐻 De Berenkuil
Camping de Berenkuil
Last minute Drenthe

Last minute Drenthe

  • Familiecamping in Grolloo
  • 100% rust, ruimte en natuur
  • Speelvijver en binnen- en buitenspeeltuin

Last minute naar Drenthe

Ziet de weersvoorspelling er goed uit voor aankomend weekend? Heeft u plotseling een paar dagen vrij? Of bent u gewoon écht even toe aan vakantie? Wat uw reden voor een last minute vakantie naar Drenthe ook is, u bent altijd welkom op familiecamping De Berenkuil. Dat merkt u ook meteen wanneer u via de Berenkuil-poort ons 55 hectare grote natuurterrein op rijdt. Onze boscamping ligt verscholen in de bossen en biedt ruime kampeerplaatsen en glampingaccommodaties aan. Perfect voor een midweek of weekendje weg in Drenthe, óók last minute. Omdat ons terrein zo groot is, is er altijd wel een last minute plekje op onze camping in Drenthe

✔️ Erkende 5-sterren ANWB Top Camping
✔️ Veilig en eenvoudig online boeken

✔️ Totaalprijs = totaalprijs (geen verborgen kosten)

Let op: De Berenkuil is vanaf eind september gesloten. Wij verwelkomen jullie graag weer vanaf begin april!

Last minute naar onze camping in Drenthe

Denkt u bij een 5-sterren camping ook vaak aan drukte en massa? Niet bij De Berenkuil. Ja, het kan er wel druk zijn: om 19:00 uur bij Berenpret (Pasen t/m de zomervakantie)! Een must wanneer u last minute naar Drenthe komt met uw kinderen. Heeft u geen zin in drukte? Op de overige 55 hectare van de camping hoort u enkel natuurgeluiden. Bovendien rijden er geen auto’s op ons vakantiepark in Drenthe. Last minute vakantie vieren met uw kinderen? Dat doet u veilig bij ons!

Eenmaal bij uw kampeerplaats aangekomen kijkt u uw ogen uit. Geen muziek of kans op struikelen over de scheerlijnen van uw buren. U heeft alle ruimte tijdens uw midweek of weekendje weg in Drenthe. Last minute vindt u altijd een plekje dat precies bij u past! En wilt u last minute naar Drenthe met uw hond? Uw huisdier is van harte welkom! Naast kampeerplaatsen kunt u tijdens uw last minute vakantie in Drenthe ook een glampingaccommodatie huren.

 

Wat te doen tijdens uw last minute vakantie in Drenthe?

Wanneer u samen met uw kinderen ons vakantiepark in Drenthe last minute boekt, dan waarschuwen wij u alvast: dankzij de oneindige faciliteiten willen zij het terrein niet verlaten. Toch is er ook in de omgeving van Grolloo genoeg te ondernemen. Wij inspireren u graag met leuke activiteiten op en rondom De Berenkuil.

➤ Let op: onze faciliteiten zijn niet het hele jaar geopend. Raadpleeg de openingstijden van onze faciliteiten en de aanwezigheid van ons animatieteam.

Op de camping

Tijdens uw last minute vakantie in Drenthe geniet u met een hoofdletter G! Spelen in de waterspeeltuin, zandkastelen bouwen bij de zwemvijver, een drankje doen op het terras, klimmen in de binnen- en buitenspeeltuin en natuurlijk Berenpret van Pasen t/m de zomervakantie! Wanneer uw kinderen plezier hebben, heeft u ook de tijd om te genieten van uw vakantie.

💦 Zwembad, speelvijver en waterspeeltuin
🧒 Grote binnen- en buitenspeeltuin
🐻 Animatieprogramma inclusief Berenpret

 

Rondom de camping

Ontdek ook eens hoe mooi Drenthe is! Klauteren in het Klimbos in Grolloo, cultuursnuiven in het Gevangenismuseum in Veenhuizen of aapjes spotten in Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Maak de mooiste fietstochten door de natuur en maak kennis met de Drentse nuchterheid. Boekt u last minute onze camping in Drenthe? Wij verwelkomen u van harte! 

🐘 Wildlands Adventure Zoo Emmen
🎢 Attractiepark Drouwenerzand
🏊 Zwemparadijs Bonte Wever