Natuurcamping Drenthe | De Berenkuil
Camping de Berenkuil
Natuurcamping Drenthe

Natuurcamping Drenthe

  • Kindvriendelijke natuurcamping in Nederland
  • Natuurterrein met jeneverbessen, bos en heide
  • Autovrij kampeerterrein

Natuurcamping in Drenthe

Wilt u graag kamperen midden in de natuur? Dan bent u vast op zoek naar een fijne natuurcamping in Nederland. U hoeft niet verder te zoeken! De Berenkuil is een natuurcamping in Drenthe gelegen in Grolloo. Op ons 55 hectare grootte heuvelachtige kampeerterrein kampeert u tussen de jeneverbessen, heide en in het bos. Geniet van frisgroene blaadjes in de lente, de zonnestralen die tussen de bomen doorschijnen in de zomer en de rood-oranje gekleurde bladeren in de herfst. Ieder seizoen is het genieten op onze natuurcamping in Drenthe. Kom kamperen in de natuur in Drenthe met uw eigen tent, caravan of camper en kies uw favoriete plekje uit. Heeft u behoefte aan nog iets meer luxe en comfort? Maak dan een keuze uit onze vakantiehuisjes in Drenthe die uitstekend opgaan in de natuurrijke omgeving

Impressie van kamperen in de natuur in Drenthe

Kamperen in de natuur in Drenthe

Op 5-sterren camping De Berenkuil zijn verschillende kampeerplekken. Of u nu een zonnige of schaduwrijke plek zoekt, een plekje op een veld met speeltuintje of een plekje met veel privacy tussen de jeneverbessen. Onze natuurcamping in Drenthe biedt voor ieder wat wils. Uw kampeerplaats op ons natuurrijke kampeerterrein beschikt over een eigen waterafvoer, watertappunt en een 10 ampère stroomvoorziening. Bij De Berenkuil respecteren wij de natuur; er zijn vele zandpaadjes, partytenten en tuinkabouters zijn hier niet te vinden en er is geen overvloed aan verlichting zodat de heldere sterrenhemel ‘s avonds te bewonderen is. Ook is ons kampeerterrein autovrij, goed voor de natuur en voor onbezorgd speelplezier voor de kids. 

Kamperen op De Berenkuil

  • Zicht op een speeltuintje of helemaal privé
  • Tussen jeneverbessen, bos en heide
  • Zonnig of schaduwrijk
  • Volledig autovrij
  • Watertappunt en waterafvoer
  • 10 ampère stroom
  • Toiletgebouwen altijd vlakbij

Faciliteiten van onze natuurcamping in Drenthe

Gedurende uw verblijf op onze natuurcamping in Drenthe staan de uitstekende parkfaciliteiten tot uw beschikking. Onze natuurcamping in Nederland is bovendien ook zeer kindvriendelijk. Dat onze camping een echte kindercamping is blijkt uit de vele kindvriendelijke faciliteiten. Kinderen beleven uren speelplezier in de waterspeeltuin, in de binnen- en buitenspeeltuinen, op het multifunctionele sportveld en natuurlijk bij het beregezellige animatieteam met het welbekende Berenpret programma! Zeker weten dat de kinderen na deze kampeervakantie in Drenthe vol met avontuurlijke verhalen thuiskomen. Op onze natuurcamping in Drenthe met zwembad kunt u de dag fris beginnen door een aantal baantjes te trekken in het openluchtzwembad. In de kampwinkel kunt u terecht voor kleine boodschappen en verse broodjes om mee te ontbijten buiten voor uw tent of caravan. 

Vier de vakantie in juni

In juni op vakantie? Vermijd de drukte van het hoogseizoen en kom tot rust op onze 5-sterren camping in Grolloo. Bekijk de accommodaties en kampeerplekken.

Faciliteiten

Op ANWB Topcamping De Berenkuil zijn alle ingrediënten aanwezig voor een zorgeloze vakantie, voor de kinderen én voor de papa's en mama's.

Omgeving

Een dagje naar een pretpark, de dierentuin, een museum of winkelen. De provincie Drenthe is van alle markten thuis en biedt voor ieder wat wils!

🍃 Wat maakt de Berenkuil tot een echte natuurcamping in Drenthe?

Onze camping in Grolloo ligt op een 55 hectare groot heuvelachtig terrein tussen de jeneverbessen, heide en in het bos. Wij vinden de natuur zeer belangrijk en daarom zijn bij ons auto's, partytenten en tuinkabouters niet toegestaan. Teven is er geen overvloed aan verlichting zodat u 's avonds de vele sterren goed kunt zien.

👙 Welke natuurcamping in Drenthe heeft een zwembad?

Bij Camping de Berenkuil, een vakantiepark in Drenthe, kunt u op meerdere manieren waterpret beleven. Zo bieden wij naast het openluchtzwembad ook nog een speelvijver, waterspeeltuin en peuterbad. Zo is er voor elke leeftijd een geschikte manier om af te koelen tijdens de warme zomerdagen!

👨‍👩‍👧‍👦 Wat is een kindvriendelijke natuurcamping in Drenthe?

Bij Camping de Berenkuil verblijft u én midden in de natuur én is er volop vermaak voor de kinderen. Een uitgebreid recreatieprogramma in de vakanties, veel speelgelegenheden en een openluchtzwembad zijn hier voorbeelden van. Bovendien is onze kindercamping in Drenthe autovrij, goed voor de natuur en dit geeft kinderen alle vrijheid om te spelen.

🐕 Op welke natuurcamping in Drenthe mag mijn hond ook mee?

Uw huisdier is een volledig lid van het gezin en daarom mag deze dan ook gewoon mee naar onze gezinscamping in Nederland. Per kampeerplaats zijn er maximaal 2 honden toegestaan. Liever verblijven in een accommodatie? Boek dan onze Regenbooglodge waar uw hond ook welkom is.