Boek jouw vakantie

Nieuws

Wij geven regelmatig leuke tips over de omgeving rondom De Berenkuil en we delen speciale activiteiten op het park. Wil je automatisch op de hoogte blijven? 

Binnenspeeltuin Tippedoki

Binnenspeeltuin Tippedoki

30 september 2024

In onze indoor speeltuin Tippedoki kunnen kinderen klimmen en klauteren tot wel 10 meter hoog. Nu de camping gesloten is, is Tippedoki weer geopend voor een dagje uit. Een leuke plek voor een kinderfeestje of schoolreis. Lees hier alles over de openingstijden en mogelijkheden.

Het Berenkuilgevoel in je achtertuin?

Het Berenkuilgevoel in je achtertuin?

27 september 2024

Altijd al gedroomd van een stukje Berenkuil in je eigen tuin? Dit is je kans! We bieden drie van onze sfeervolle vijfpersoonshuisjes te koop aan. Deze geliefde vakantiehuisjes maken plaats voor extra kampeerplekken, omdat we ons blijven richten op waar De Berenkuil voor staat: écht kamperen. 

Het seizoen zit er weer op!

Het seizoen zit er weer op!

20 september 2024

En wat voor een seizoen. Ontelbaar veel blije vakantiegangers, zon, plezier, nieuwe vriendschappen en onvergetelijke herinneringen. We bouwden hutten, trotseerden de stormbaan, genoten van picknicks en speelden spelletjes op de kinderkermis. Pyjama party's, speurtochten en héél véél Berenpret!