In de omgeving: 1km

Outdoor klimpark

Net buiten Grolloo is het prachtige Outdoor Belevingspark gelegen op een unieke locatie rondom de recreatieplas De Kleine Moere. In het prachtig tussen de bomen gelegen Klimpark (vanaf 10 jaar) zijn inmiddels 6 parkoersen gerealiseerd variërend tussen de 2 en 10 meter hoogte. 76 hindernissen en maar liefst 725 meter kabelbaan wachten op jou. Als je durft tenminste. De langste kabelbaan is 200 meter lang en gaat vanaf 10 meter hoogte bijna volledig over het water. Heb je er daarna nog niet genoeg van dan kunt je verder met de Sensatie (13 jaar e.o), een toren in het water met 9 uitdagende hindernissen.

Voor de kinderen tot 10 jaar is er Kleintje Klimpark. Naast het zonnige terras aan het water, zijn er in en rondom de plas nog activiteiten als boogschieten, klimwanden, kanoën en survivalbaan. Dit alles op nog geen kwartiertje fietsen vanaf De Berenkuil.

 

Meer In de omgeving

Sprookjeshof

Bezoek het attractiepark in Zuidlaren met sprookjes als thema. Met buiten- en binnenactiviteiten beleeft u een onvergetelijke dag.

Rijk der Kabouters

Heerlijk ronddwalen in een heus kabouterbos en uzelf helemaal uitleven op de vele activiteiten. Een leuk uitje voor het hele gezin.

Kamp Westerbork

Bezoek het museum en openluchtmuseum in één en leer alles over de geschiedenis van voormalig kamp Westerbork. Beleef een indrukwekkende dag.

Duinen Zathe

Voor een dagje uit met het hele gezin boekt u Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha, leuk voor jong en oud, met ondere andere een verkeerscircuit.