In de omgeving: 23km

Dierenpark Wildlands

Dierenpark Wildlands bestaat uit zes ‘themawerelden’, waarvan drie klimaatwerelden. Vanuit het Kompasplein reis je naar drie klimaatzones Jungola, Serenga en Nortica. Via Serenga is Animazia, te bereiken, een ‘kinderwereld’ dat uit een grote overdekte speeltuin bestaat met o.a. een Mayatempel, Piratenschip en doolhof en diverse dierverblijven.

Naast de indeling naar klimaatzone en thema onderscheidt Wildlands zich door het aanbieden van diverse shows, attracties en het vrijwel ontbreken van visuele barrières tussen dier en gast. Drie diersoorten staan afgebeeld in het parklogo en gelden als ‘icoon’ van de themawereld waarin zij gehuisvest zijn; Aziatische olifant (Jungola), leeuw (Serenga) en ijsbeer (Nortica). Wildlands Adventure Zoo in Emmen is maar een half uurtje rijden vanaf De Berenkuil (26 km).

 
Wildlands
 

Meer In de omgeving

Sprookjeshof

Bezoek het attractiepark in Zuidlaren met sprookjes als thema. Met buiten- en binnenactiviteiten beleeft u een onvergetelijke dag.

Rijk der Kabouters

Heerlijk ronddwalen in een heus kabouterbos en uzelf helemaal uitleven op de vele activiteiten. Een leuk uitje voor het hele gezin.

Kamp Westerbork

Bezoek het museum en openluchtmuseum in één en leer alles over de geschiedenis van voormalig kamp Westerbork. Beleef een indrukwekkende dag.

Duinen Zathe

Voor een dagje uit met het hele gezin boekt u Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha, leuk voor jong en oud, met ondere andere een verkeerscircuit.