• Camping nabij Wildlands
  • Gelegen op een klein halfuur rijden
  • Accommodaties & kampeerplaatsen

Overnachten nabij Wildlands

Heeft u plannen om Wildlands Adventure Zoo in Emmen te bezoeken? Maak uw uitstapje naar het noorden van Nederland nog comfortabeler en kom overnachten nabij Wildlands bij Camping De Berenkuil. Of u er nu een week vakantie van maakt en komt kamperen op onze 5-sterren camping, of kiest voor een kort verblijf in bijvoorbeeld onze blokhut in Drenthe. Een bezoek aan Wildlands en overnachten in de buurt maakt uw uitstapje nog specialer. Landgoed De Berenkuil, gelegen in het Drentse Grolloo, ligt op een klein halfuurtje rijden van de dierentuin. Wanneer combineert u een bezoekje aan Wildlands Emmen met een overnachting bij De Berenkuil?

 
Ontdek ons aanbod
 

Kamperen

Kamperen in Drenthe doet u bij De Berenkuil; privé of op een veldje, in de schaduw of in de zon, met of zonder privé sanitair. Ontdek de kampeerplaatsen.
 

Accommodaties

De Berenkuil heeft accommodaties van basic tot luxe voor max 6 personen. Te huur voor een korte of lange vakantie.
 

Camping bij Wildlands

Overnachten nabij Wildlands kan bij De Berenkuil op verschillende kampeerplekken in de natuur. Zet uw eigen tent, caravan of vouwwagen neer op een veldje met speeltoestellen, tussen de jeneverbessen of op een plekje met veel privacy. Iedereen vindt een geschikt plekje op onze boscamping. De kampeerplaatsen op onze camping bij Wildlands beschikken over een 10 ampère stroomvoorziening, watertappunt en waterafvoer. Geniet van een relaxte kampeervakantie op ons autovrije kampeerterrein.

Wanneer u na uw bezoek aan Wildlands slechts twee of drie nachtjes wilt overnachten zijn onze accommodaties uitermate geschikt. Op ons vakantiepark nabij Wildlands heeft u de keuze uit een podge, blokhut, Woody, lodge, Berenhut of Hans & Grietje huisje. De accommodaties bieden plaats aan maximaal 6 personen en zijn voorzien van verschillende gemakken. Een vakantiehuisje in Drenthe is de ideale plek om te overnachten na Wildlands Emmen te hebben bezocht. 

Sfeerimpressie van onze camping in Drenthe

 

Faciliteiten bij De Berenkuil

Nadat u alle apen, olifanten, vlinders en leeuwen heeft gezien kunt u ontspannen op onze camping in Drenthe. Neem een frisse duik in het zwembad om af te koelen of neem plaats in ons restaurant of op het terras om na te praten over uw lievelingsdier die u bij Wildlands heeft gespot. Komt u samen met uw kinderen na een bezoek aan Wildlands overnachten? Zij mogen graag nog even rennen onder de sproeiers van de waterspeeltuin of uitrazen in de binnenspeeltuin Tippedoki. Ook de Berenpret om 19:00 willen de kinderen én u zeker niet missen! Geniet van de voorstelling die ons enthousiaste animatieteam voor uw kinderen heeft samengesteld, zeker weten dat de voetjes van de vloer gaan. Met wie komt u overnachten na een bezoek aan Wildlands?

 
Boek uw Wildlands overnachting