Camping de Berenkuil
Peuter vakantie Nederland

Peuter vakantie

  • Gezinscamping in Drenthe
  • Waterspeeltuin en speelvijver
  • Animatie met véél Berenpret

Vakantie met uw peuter in Drenthe

Op zoek naar een leuke bestemming voor uw peuter vakantie in Nederland? Reis af naar het gezellige noorden van Nederland. In het Drentse Grolloo vindt u gezinscamping De Berenkuil. Wij richten ons op gezinnen met jonge kinderen. Zo zijn er enorm veel kindvriendelijke faciliteiten te vinden op het grote kampeerterrein. Wat dacht u van een beregezellig recreatieprogramma voor alle leeftijden, meer dan 25 speeltuintjes, een superstoere binnenspeeltuin, een grote speelvijver en zelfs een waterspeeltuin? Perfect voor een vakantie met uw peuter in Nederland! Uw kleintjes hebben bovendien alle ruimte om veilig te spelen: onze camping is volledig autovrij. Zoek uw perfecte kampeerplaats (of ga voor een accommodatie) en laat het aftellen tot de vakantie met uw peuter maar beginnen!

 

Kampeerplaatsen

✔️ Ruime plaatsen ✔️ 10 ampère stroom ✔️ Volledig autovrij
Ontdek de kampeerplaatsen
 

Accommodaties

✔️ Blokhutten en lodges ✔️ Glamping ✔️ Voor 2-6 personen
Ontdek de accommodaties

Peuter vakantie in Nederland

Heerlijk kamperen met uw peuter in alle rust en ruimte, maar toch met leuke faciliteiten om de hoek: dat kan bij De Berenkuil. Op het grote terrein vindt u verschillende soorten kampeerplaatsen: tussen jeneverbessen, bos en heide of juist met zicht op een speeltuintje. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat. De kampeerplaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroom, een watertappunt en waterafvoer. Bovendien is een sanitairgebouw nooit ver weg, ideaal wanneer u met uw peuter op de camping staat. Onze toiletgebouwen beschikken zelfs over een leuke kinderhoek met babybadjes, kindersanitair en verhoogde kinderdouches: hoe cool is dat? 

Gaat u liever niet kamperen met uw peuter? Dan zijn onze vakantiehuisjes een leuk alternatief. Geen gedoe met tenten opzetten of luchtbedjes oppompen: nee, in uw accommodatie staat alles voor u klaar. Ideaal voor een onbezorgde peuter vakantie in Nederland.

Camping De Berenkuil in het kort:

💚 Camping in het groene hart van Drenthe

🚗 Autovrij en uitermate kindvriendelijk

👙 Zwembad, zwemvijver en waterspeeltuin

🐻 Animatieprogramma met Berenpret

🚽 Moderne toiletgebouwen met kindersanitair

 

De Berenkuil: leuke peutercamping in Nederland

Een vakantie met uw peuter in Nederland? Daarvoor moet u naar familiecamping De Berenkuil. Onze camping is letterlijk een 55 hectare groot natuurgebied met jeneverbessen, bossen en heide en mag zich daarom met recht een natuurcamping noemen. Bijna nergens vindt u zo’n unieke combinatie van rust en natuur en tegelijkertijd bruisende en kindvriendelijke faciliteiten. Het hele gezin geniet van een vakantie in het natuurlijke hart van Drenthe!

Beleef met uw peuter de leukste avonturen op onze camping in Nederland. Bij ons buitenzwembad bevindt zich een apart peuterbad én leuke waterspeeltuin, waar waterpret gegarandeerd is. Aan de andere kant van de camping bouwen uw peuters de mooiste zandkastelen bij de speelvijver. Na deze leuke avonturen even lekker een hapje eten bij de tent om vervolgens om 19:00 uur klaar te zitten in het openluchttheater voor héél veel Berenpret!

We waarschuwen u vast: na een vakantie met uw peuter bij De Berenkuil zingen uw kleintjes de 🎶 Berenpret liedjes 🎶 uit volle borst mee! 

Boek uw peuter vakantie
 

⭐ Erkende ANWB 5-sterren camping

Een greep uit onze kindvriendelijke faciliteiten:

🇳🇱 Wat is dé plek voor een peuter vakantie in Nederland?

De Berenkuil! Wij verwelkomen u graag voor een onvergetelijke vakantie met uw peuter. Ons terrein is autovrij, dus uw kleintje heeft alle ruimte om veilig te spelen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de waterspeeltuin en Berenpret. Wedden dat uw kleintje de Berenpret liedjes een jaar later nog steeds zingt?

⛺ Kamperen met peuters: wat zijn goede tips?

Tip 1 als u gaat kamperen met uw peuter: zoek een plekje in de schaduw. Geen probleem bij ons! Tip 2: kies een autovrije camping. Dat zijn wij! Tip 3: zorg dat er speciaal kindersanitair aanwezig is. Ook check, wij hebben verhoogde kinderdouches in onze leuk aangeklede kinderhoek.

🧒 Wat is de leukste peutercamping in Nederland?

Wij vinden onze peutercamping natuurlijk heel leuk. Maar of wij de leukste peutercamping in Nederland zijn? Dat mag u zelf ontdekken! Met het peuterbad, de waterspeeltuin, Berenpret in het theater en de speeltuinen doen wij er in ieder geval alles aan om jullie vakantie onvergelijk te maken!

🗓️ Welke periode is het meest geschikt voor een peuter vakantie?

Daar kunnen we kort over zijn: juni en september! Waarom? U vermijdt de drukte van het hoogseizoen. Dat betekent alle ruimte om te spelen! Bovendien liggen de prijzen in juni en september net wat lager dan tijdens de zomervakantie. Het laagseizoen is dus hét moment voor een vakantie met uw peuter.