Eigen stacaravan op De Berenkuil

Een eigen stacaravan op De Berenkuil is een uitgelezen mogelijkheid om het hele jaar rond te kunnen genieten van een tweede huis middenin de natuur van Drenthe. In de zomermaanden profiteert u optimaal wat De Berenkuil te bieden heeft wat betreft faciliteiten en recreatieprogramma, buiten de zomervakantie om kunt u in alle rust de natuur weer uit haar winterslaap zien ontwaken, en misschien wel net zo mooi, de herfst haar intrede zien doen.

Op deze pagina een overzicht wat de actuele mogelijkheden wat betreft een eigen stacaravan op De Berenkuil. 

Stacaravan plaatsen

Er zijn op De Berenkuil 24 stacaravanplekken, deze plekken verhuren wij aan eigenaren van stacaravans. Indien een stacaravan meer dan 20 jaar oud is en de eigenaar wil de huur stopzetten dan dient de stacaravan van de plek gehaald te worden. 

De verloop bij de stacaravanplekken is minimaal en wij creëren geen nieuwe plekken meer. Op dit moment zijn er twee plekken beschikbaar waar een stacaravan geplaatst mag worden.

Specht 5

Ruime plek vlakbij het zwembad en de grote speeltuin. 

Stacaravan Specht 5

Specht 12

Ruime plek die direct naast het Berenbos ligt.

Stacaravan Specht 12

Stacaravan te koop

Onderstaande stacaravan is verkocht!

Er staat momenteel een stacarvan te koop op het gebied de Specht, deze caravan van kunstof komt uit 2007 en wordt aangeboden inclusief meubilair en opberghok. De vraagprijs is 22500 euro, hier is het stageld voor twee personen voor 2019 al bij inbegrepen. 

Deze stacaravan staat in het gebied de Specht, hier staat het merendeel van de aanwezige stacaravans op De Berenkuil. Net als alle andere stacaravan plekken beschikt deze uitstekend onderhouden caravan over veel eigen ruimte. Dit is één van de weinige stacaravans op De Berenkuil waarbij u niet uitkijkt op een andere stacaravan.

Wij bemiddelen voor de eigenaar van deze stacaravan, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. 

Stacaravans specht luchtfoto

Neem telefonisch contact op met 0592-501242 voor meer informatie.